Δύο Χρυσά στη Τουρκία για την Υπαρχιφύλακα Ανδριάννα Φέρρα

Σε τρομερή κατάσταση φαίνεται να είναι η Πρωταθλήτρια μας και Υπαρχιφύλακας της ΕΛΑΣ Ανδριάννα Φέρρα. Στην Τουρκία και συγκεκριμένα στο Ερζουρούμ σήκωσε την Ελληνική σημαία με την Εθνική Ομάδα δύο φορές στο ψηλότερο σκαλί με τις σκυτάλες 4χ100 κ 4χ400m. 

Από την αρχή της σεζόν φάνηκε η καλή κατάσταση που βρίσκεται αφού ξεκίνησε κερδίζοντας τα 400m. στα δύο World Continental Tour Bronze σε Χανιά και Βάρη  με επιδόσεις κοντά στο ατομικό της ρεκόρ παρότι οι συνθήκες δεν ήταν ιδανικές λόγω έντονου αέρα.

Η Υπαρχιφύλακας Ανδριάννα Φέρρα  ήταν βασικό μέλος στην 4χ400 μαζί με τις Μουρτα,Γναφακη και Αργυρού όπου με επίδοση 3.33.60 η συμμετοχή τους Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα φαντάζει να έχει εξασφαλιστεί.

Η Φέρρα επιλέγει τελευταία στιγμή να μπει και στην μικρή σκυτάλη 4χ100 όπου έτρεξε με τις Μιχαηλίδου, Μπερν και Τσουκαλα καθώς δύο από τις βασικές αθλήτριες ένιωσαν αδιαθεσία και δεν ήταν δυνατόν να τρέξουν.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μεταναστευτικές ροές: «Αποσυμπίεση» στην Ελλάδα, μεγάλη αύξηση στην Κύπρο

Ενδιαφέροντα στοιχεία για την διαχείριση του μεταναστευτικού ζητήματος στη Γηραιά Ήπειρο προκύπτουν από την έκθεση της Ευρωπαϊκής Υπηρεσίας Υποστήριξης για το Άσυλο με τα στοιχεία να αποτυπώνουν μία ξεκάθαρη αποκλιμάκωση όσον αφορά στην Ελλάδα, την ώρα που άλλες χώρες βιώνουν πιέσεις

Viral: Ψαράς ανασύρει ψάρι – τέρας βάρους 177 κιλών και μήκους 2,5 μέτρων από τον βυθό της Νορβηγίας

Ένα ψάρι – τέρας ανέσυρε από τα παγωμένα νερά της Νορβηγίας ο Βρετανός ψαράς Πολ Στίβενς. Το ψάρι πρόκειται για έναν ιππόγλωσσο βάρους 177 κιλών και με μήκος 2, 5 μέτρων!   Με βάση τις διαστάσεις του ψαριού, η ηλικία

Απεργία στο λιμάνι Felixstowe του Ηνωμένου Βασιλείου από τις 21 εως τις 29 Αυγούστου

Αποκαλύφθηκαν κάποιες λεπτομέρειες για την μεγάλη απεργία στο λιμάνι Felixstowe, η οποία θα προκαλέσει περαιτέρω αποσταθεροποίηση στη μεταφορά των ευρωπαϊκών εμπορευματοκιβωτίων. Πιο συγκεκριμένα, περίπου 1.900 εργαζόμενοι στο μεγαλύτερο λιμάνι εμπορευματοκιβωτίων του Ηνωμένου Βασιλείου, θα πραγματοποιήσουν οκταήμερη απεργία από τις 21

Navibulgar: Εξαγορά τεσσάρων eco-lake bulk carriers έναντι $128 εκατομμυρίων

Η ναυτιλιακή εταιρεία Navibulgar αναμένεται να καταβάλει 128 εκατομμύρια δολάρια σε τέσσερα eco-lake handysize bulk carriers. Πιο συγκεκριμένα, αναφέρεται ότι η βουλγαρική πλοιοκτήτρια εταιρεία παράγγειλε πλοία από το ναυπηγείο Yangzijiang στο πλαίσιο των σχεδίων επέκτασης και ανανέωσης του στόλου της.