Ποιοι είμαστε

Τα limenikanea.gr “γεννήθηκαν” ως ιδέα πριν από έξι περίπου χρόνια  από λιμενικούς που επιζητούσαν  έναν αγωγό ουσιαστικής, άμεσης  και ενεργητικής επικοινωνίας, μέσω του οποίου η φωνή τους θα ακούγεται καθαρά και οι προβληματισμοί τους ανόθευτοι!

Σήμερα, περισσότεροι από ποτέ, οπλισμένοι και με την πολύτιμη εμπειρία των χρόνων, συνεχίζουμε με  μεγαλύτερο ενδιαφέρον για τα τεκταινόμενα στον κλάδο της Ναυτιλίας και το φορέα Διοίκησης της.

Από νέα αφετηρία πιο δυναμικά, πιο αποφασιστικά και με συμμάχους  αυτή τη φορά όλους εσάς  τους χιλιάδες των  αναγνωστών μας (17.000.000 επισκέψεις από το 2012 μέχρι σήμερα 07/2018 σε πάνω από 17.000 αναρτήσεις), που μας αξιολόγησαν και μας  αξιολογούν καθημερινά, αφού  μας εμπιστεύονται κατατάσσοντας μας στην κορυφή της έγκαιρης και έγκυρης  ενημέρωσης. 

Σήμερα πιο δημιουργικά  επιθυμούμε να είμαστε σκεπτόμενοι πολίτες και δεν επιθυμούμε να  καταναλώνουμε  ό,τι .. μας σερβίρεται ως “είδηση”.

Σκοπός μας, είναι η διαρκής έγκυρη και διαδραστική ενημέρωση για θέματα που αναδεικνύει η ίδια η επικαιρότητα αλλά και γι’ αυτά που το φως των γεγονότων της καθημερινότητας δεν αγγίζει.. Μακριά από οποιοδήποτε προσωπικό όφελος.

Μακριά από κομματικές δεσμεύσεις ή οικονομικές εξαρτήσεις.

Πάντοτε με ειλικρίνεια και πάθος για την  αντικειμενικότερη τεκμηρίωση των όσων γράφονται.

12-08-2018

Δημήτρης Α.Σαϊτάκης

[Πλοίαρχος ΛΣεα,Επίτιμος Πρόεδρος ΠΕΑΛΣ,Γενικός Γραμματέας ΕΑΑΛΣ]