58 κρουαζιερόπλοια θα καταπλεύσουν τον Σεπτέμβριο στο λιμάνι της Ρόδου

Σε πολύ καλά επίπεδα θα διαμορφωθεί η κίνηση στην κρουαζιέρα και τον επόμενο μήνα, καθώς εξακολουθεί να είναι μεγάλος ο αριθμός των κρουαζιερόπλοιων που θα καταπλεύσουν στο λιμάνι μας.

Ο Σεπτέμβριος θα είναι εξίσου καλός μήνας, με ιδιαίτερα υψηλή κίνηση καθώς θα καταπλεύσουν 58 κρουαζιερόπλοια και μάλιστα κάποιες μέρες θα επικρατεί κυριολεκτικά ένας συνωστισμός στο λιμάνι μας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι παραδοσιακά, ο Σεπτέμβριος ήταν ο μήνας της κρουαζιέρας και μάλιστα κάποιες χρονιές παρατηρήθηκε ότι τότε κατέπλεαν τα περισσότερα κρουαζιερόπλοια που έφερναν και τους περισσότερους τουρίστες στο νησί μας.

Μετά από ένα διάστημα ύφεσης στο οποίο προστέθηκε και η ακύρωση ταξιδιών λόγω της πανδημίας, η κρουαζιέρα ανακάμπτει φέτος και επανέρχεται δυναμικά για να ανακτήσει το χαμένο έδαφος, με τα μηνύματα να είναι ακόμα καλύτερα για το 2023.

Σύμφωνα λοιπόν με το πρόγραμμα στις 6 και 20 Σεπτεμβρίου, θα έχουμε στο λιμάνι μας τέσσερα κρουαζιερόπλοια ενώ πολλές μέρες μέσα στον μήνα θα καταπλεύσουν τρία κρουαζιερόπλοια.

Αξίζει, τέλος, να σημειωθεί ότι και τον επόμενο μήνα θα έχουμε κρουαζιερόπλοια τα οποία θα διανυκτερεύσουν στο λιμάνι μας.  Aναλυτικά το πρόγραμμα του επόμενου μήνα έχει ως εξής:

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ε.Α.Α.Λ.Σ.: Απονομή ξιφών σε Αξιωματικούς ΛΣ-ΕΛΑΚΤ (ε.α.)

Παραθέτουμε την σχετική με το θέμα επιστολή της Ε.Α.Α.Λ.Σ.   ΠΡΟΣ: 1.  Υπουργό Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής κ. Γιάννη Πλακιωτάκη 2. Αρχηγό Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής Αντιναύαρχο ΛΣ κ. Γεώργιο Αλεξανδράκη   Αξιότιμε κύριε Υπουργέ, Αξιότιμε κύριε Αρχηγέ,   ΘΕΜΑ: 

Διώρυγα Κορίνθου: κλείνει για τη β’ φάση των έργων

Κλείνει από σήμερα Τρίτη 4 Οκτωβρίου η διώρυγα της Κορίνθου, καθώς ολοκληρώνεται η πρώτη φάση επαναλειτουργίας της. Άμεσα αρχίζουν οι εργασίες, όπως είχε προαναγγελθεί, για την αποκατάσταση της δεύτερης φάσης, με σκοπό την ολοκλήρωση της θωράκισής της μέχρι την έναρξη

Οργανισμός Λιμένα Ελευσίνας Α.Ε.: Πρωτεργάτης στην ανάδειξη της πόλης

Με τη φροντίδα και επιμέλεια της υπεύθυνης τύπου και δημοσίων σχέσεων του Οργανισμού Λιμένα Ελευσίνας Α.Ε. κας Ελίνας Ιατρίδου, πραγματοποιήθηκε χτες το απόγευμα στη Χερσαία Ζώνη Λιμένος Ελευσίνας, θέση Λιμανάκι Αλιέων (παραπλεύρως του κεντρικού εμπορικού Λιμένα Ελευσίνας) μια πολύ όμορφη

Παραλίες χωρίς Ναυαγοσώστες Στους 24 οι νεκροί από πνιγμό στην Κρήτη!!!

Στους 24 ανέβηκε αριθμός των νεκρών στην Κρήτη από πνιγμό το φετινό καλοκαίρι (10/5-3/10) , με έναν ακόμη άνδρα αγνώστων στοιχείων να ανασύρεται χωρίς τις αισθήσεις του από τη θάλασσα των Απτέρων. Το νέο περιστατικό συνέβη προχθές το απόγευμα και