58 κρουαζιερόπλοια θα καταπλεύσουν τον Σεπτέμβριο στο λιμάνι της Ρόδου

Σε πολύ καλά επίπεδα θα διαμορφωθεί η κίνηση στην κρουαζιέρα και τον επόμενο μήνα, καθώς εξακολουθεί να είναι μεγάλος ο αριθμός των κρουαζιερόπλοιων που θα καταπλεύσουν στο λιμάνι μας.

Ο Σεπτέμβριος θα είναι εξίσου καλός μήνας, με ιδιαίτερα υψηλή κίνηση καθώς θα καταπλεύσουν 58 κρουαζιερόπλοια και μάλιστα κάποιες μέρες θα επικρατεί κυριολεκτικά ένας συνωστισμός στο λιμάνι μας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι παραδοσιακά, ο Σεπτέμβριος ήταν ο μήνας της κρουαζιέρας και μάλιστα κάποιες χρονιές παρατηρήθηκε ότι τότε κατέπλεαν τα περισσότερα κρουαζιερόπλοια που έφερναν και τους περισσότερους τουρίστες στο νησί μας.

Μετά από ένα διάστημα ύφεσης στο οποίο προστέθηκε και η ακύρωση ταξιδιών λόγω της πανδημίας, η κρουαζιέρα ανακάμπτει φέτος και επανέρχεται δυναμικά για να ανακτήσει το χαμένο έδαφος, με τα μηνύματα να είναι ακόμα καλύτερα για το 2023.

Σύμφωνα λοιπόν με το πρόγραμμα στις 6 και 20 Σεπτεμβρίου, θα έχουμε στο λιμάνι μας τέσσερα κρουαζιερόπλοια ενώ πολλές μέρες μέσα στον μήνα θα καταπλεύσουν τρία κρουαζιερόπλοια.

Αξίζει, τέλος, να σημειωθεί ότι και τον επόμενο μήνα θα έχουμε κρουαζιερόπλοια τα οποία θα διανυκτερεύσουν στο λιμάνι μας.  Aναλυτικά το πρόγραμμα του επόμενου μήνα έχει ως εξής:

Share:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ελλάδα «πρωταθλήτρια» στην ΕΕ με τους περισσότερους νέους εκτός εργασίας και εκπαίδευσης

Οι NEETs, όπως αποκαλούνται, (ακρωνύμιο από τις λέξεις neither in employment nor in education or training) στην ΕΕ για το 2023 ήταν περισσότεροι από 1 στους 10 (11,2%). Όμως εννέα κράτη μέλη κατέγραψαν ποσοστά ΝΕΕΤ άνω του μέσου όρου της ΕΕ που είναι 11,2 %

Αύξηση απασχόλησης ναυτικών

Η ανάκαμψη της ναυτικής απασχόλησης από την κρίση της πανδημίας συνεχίζεται με σταθερό ρυθμό. Ο συνολικός αριθμός των εγγεγραμμένων ναυτικών (άτομα που είχαν έστω και μία ημέρα ασφάλισης στο Ναυτικό Απομαχικό Ταμείο-ΝΑΤ ως μέλη πληρωμάτων πλοίων εντός του 2023) ανήλθε

Πάτρα: Φωτιά σε πλοίο μετά από έκρηξη σε αυτοκίνητο ΦΩΤΟ

Φωτιά ξέσπασε σε πλοίο στο λιμάνι της Πάτρας, μετά την πυροδότηση εκρηκτικού μηχανισμού σε αυτοκίνητο λίγα λεπτά μετά την επιβίβασή του. Αμέσως δόθηκε εντολή εκκένωσης, ενώ σκάφη του Λιμενικού έσπευσαν για διάσωση ατόμων από τη θάλασσα και παράλληλα ελήφθησαν μέτρα

Δύο χτυπήματα σε δύο ημέρες

Ενώ οι επιθέσεις των ανταρτών Χούθι συνεχίζονται με αμείωτη ένταση στην Ερυθρά Θάλασσα, την ανηφόρα τραβούν και οι ναύλοι στα εμπορευματοκιβώτια. Χθες, μόλις μία ημέρα μετά τη θανατηφόρα επίθεση σε ελληνικό φορτηγό πλοίο, κατά τη διάρκεια της οποίας ένας ναύτης

Μετάβαση στο περιεχόμενο