Ταυτότητα

Τα limenikanea.gr αρχικά “γεννήθηκαν” ως ιδέα από Λιμενικούς που επιζητούσαν  έναν αγωγό μέσω του οποίου η φωνή τους θα ακουγόταν καθαρά και οι προβληματισμοί τους ανόθευτοι… για τα τεκταινόμενα στον κλάδο της Ναυτιλίας και το φορέα Διοίκησής της.

Η προσπάθεια αυτή αγκαλιάστηκε με θέρμη από εκατοντάδες υποστηρικτές και δεκάδες χιλιάδες καθημερινούς αναγνώστες.

Σήμερα οπλισμένοι και με την πολύτιμη εμπειρία των χρόνων, συνεχίζουμε με μεγαλύτερο ενδιαφέρον επικεντρωνόμενοι  και στα θέματα της εσωτερικής ασφάλειας αλλά και αυτά που  αφορούν στην νησιωτικότητα και στην άσκηση των κυριαρχικών δικαιωμάτων της χώρας στο Αιγαίο και την Ανατολική Μεσόγειο.

Και τα γεγονότα  της καθημερινότητας που επηρεάζουν άμεσα την ζωή κάθε πολίτη δεν θα μπορούσαν να απουσιάζουν από τα limenikanea.gr.

Σκοπός μας, είναι η διαρκής έγκυρη και διαδραστική ενημέρωση για θέματα που αναδεικνύει η ίδια η επικαιρότητα αλλά και γι’ αυτά που συνήθως δεν βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Όπως θα διαπιστώσετε τα limenikanea.gr δεν διαθέτουν δυνατότητα διατύπωσης σχολίων  κάτω από τα αναρτώμενα κείμενά τους.

Παρέχουν την δυνατότητα όμως ο κάθε αναγνώστης, να αρθρογραφεί πολύ εύκολα και γρήγορα αποστέλλοντας ολοκληρωμένα τις απόψεις του για να δημοσιεύονται.

Και αυτό γιατί  πιστεύουμε, ότι δημοκρατία και ελευθερία έκφρασης δεν σημαίνει άναρθρες φωνές,  πικρόχολα και πολλές φορές συκοφαντικά “σχόλια”. Σημαίνει ανταλλαγή απόψεων με επιχειρήματα και με δομημένο τρόπο.

Η δημοκρατία και η ελευθερία έκφρασης πρέπει να έχουν μηχανισμούς προστασίας τους. Κι εμείς τους σεβόμαστε.

Δημήτρης Α.Σαϊτάκης

Πλοίαρχος ΛΣ(εα)

Επίτιμος Πρόεδρος ΠΕΑΛΣ

Γενικός Γραμματέας ΕΑΑΛΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο