Αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. εμπλέκονται σε κύκλωμα παράνομων ελληνοποιήσεων -Έρευνες σε σπίτια και προσαγωγές

Αστυνομικοί εμπλέκονται σε μεγάλο κύκλωμα παράνομων ελληνοποιήσεων αλλοδαπών, όπως αποκαλύπτεται από την επιχείρηση της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων που βρίσκεται σε εξέλιξη με στόχο την εξάρθρωσή του.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, στο κύκλωμα μετέχει σημαντικός αριθμός επίορκων αστυνομικών που υπηρετούν σε Τμήματα Ασφαλείας και Γραφεία Διαβατηρίων αστυνομικών τμημάτων της Αττικής. Συγκεκριμένα, έχουν κάνει έρευνα σε τμήματα Ασφάλειας Καλλιθέας, Ομόνοιας, Γλυφάδας και Ασπροπύργου.

Πηγές της ΕΛ.ΑΣ. ανέφεραν στο iefimerida.gr ότι ανάμεσα στους προσαχθέντες είναι αστυνομικοί και ένας αξιωματικός του Σώματος που υπηρετεί ως διοικητής σε τμήμα της Δυτικής Αττικής, αλλά και πολίτες που εργάζονται σε δομές και δημόσιες υπηρεσίες.

Φερόμενο αρχηγικό μέλος εμφανίζεται, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές ενημέρωσης, αξιωματικός που υπηρετεί ως διοικητής σε Τμήμα Ασφαλείας της Δυτικής Αττικής.

Στο πλαίσιο της έρευνας έχουν προσαχθεί αστυνομικοί για τους οποίους υπάρχουν ενδείξεις εμπλοκής τους στο κύκλωμα, ενώ τις επόμενες ώρες αναμένεται κάποιοι από αυτούς να συλληφθούν και με την εις βάρος τους δικογραφία να οδηγηθούν στον εισαγγελέα.

Το κύκλωμα, σύμφωνα με αρμόδιες πηγές, ενέχεται ανάμεσα σε άλλα και σε υφαρπαγές ταυτοτήτων και διαβατηρίων από αλλοδαπούς.

Αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. εμπλέκονται σε κύκλωμα παράνομων ελληνοποιήσεων -Έρευνες σε σπίτια και προσαγωγές

Share:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Επίσκεψη Αρχηγού ΓΕΣ στο 401 ΓΣΝΑ(φωτο)

Την Μεγάλη Τετάρτη 01 Μαΐου 2024, ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού, Αντιστράτηγος Γεώργιος Κωστίδης, επισκέφθηκε το 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αθηνών (401 ΓΣΝΑ). Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του, ο Αρχηγός συνομίλησε με νοσηλευόμενους και τους οικείους τους, συνεχάρη

Επίσκεψη Αρχηγού ΓΕΑ στο 251ΓΝΑ(φωτο)

Τη Μεγάλη Πέμπτη 2 Μαΐου 2024, με την ευκαιρία των Άγιων ημερών του Πάσχα, ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας (ΓΕΑ), Αντιπτέραρχος (Ι) Δημοσθένης Γρηγοριάδης, επισκέφθηκε το 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας (251ΓΝΑ), όπου τον υποδέχτηκε ο Διοικητής του Νοσοκομείου, Ταξίαρχος

Επισκέψεις Αρχηγού ΓΕΝ για Ανταλλαγή Ευχών(φωτο)

Από την Παρασκευή 26 Απριλίου έως και την Μ. Πέμπτη 02 Μαΐου 2024, στο πλαίσιο ανταλλαγών ευχών για τις Άγιες ημέρες του Πάσχα, ο Αρχηγός ΓΕΝ Αντιναύαρχος Δημήτριος – Ελευθέριος Κατάρας ΠΝ, επισκέφθηκε το Αρχηγείο Στόλου (ΑΣ), το Ναύσταθμο Σαλαμίνας

Θεσσαλονίκη: Μπαράζ ελέγχων της ΕΛΑΣ στον Δήμο Καλαμαριάς για την παραβατικότητα των ανηλίκων

Από την Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης σχεδιάστηκε ειδική επιχειρησιακή δράση για την πρόληψη της παραβατικότητας των ανηλίκων, η οποία υλοποιήθηκε απογευματινές και βραδινές ώρες χθες (02-05-2024), σε περιοχές του Δήμου Καλαμαριάς, με τη συνδρομή αστυνομικών των Διευθύνσεων

Μετάβαση στο περιεχόμενο