Σκληροί αρνητές, με ακραία εθνικιστικά συνθήματα…

Την επανεμφάνισή τους έκαναν οι λεγόμενοι «θεματοφύλακες του Συντάγματος».

Τελευταία… παρέμβαση, αυτή στη Θεσσαλονίκη το μεσημέρι της περασμένης Τετάρτης, όταν εμφανίστηκαν σε κέντρο που διενεργούσε rapid… test και ζήτησαν από τον υπεύθυνο να επιδείξει την άδεια νόμιμης λειτουργίας της επιχείρησης.

Οι επιτήδειοι παρουσιάστηκαν ως όργανα της «συνταγματικής αστυνομίας» υποστηρίζοντας ότι μπορούν να ελέγχουν τους πάντες και τα πάντα, επικαλούμενοι το άρθρο 120 του Συντάγματος.

Τι είναι το άρθρο 120 του Συντάγματος

Το άρθρο 120 είναι η ακροτελεύτια διάταξη του Συντάγματος και μεταξύ άλλων αναφέρει ότι «η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία».

Οι επιτήδειοι βρίσκουν πρόσφορο έδαφος σε περιόδους κρίσης, σ’ αυτή την περίοδο υγειονομικής, λόγω της πανδημίας.

 

Αμφισβητούν τα εμβόλια και γενικότερα όλα τα μέτρα για την προστασία της δημόσιας υγείας.

Είναι γνωστοί εδώ και αρκετά χρόνια, από το 2011, την περίοδο των μνημονίων δηλαδή, ενώ στο παρελθόν τάχθηκαν στο πλευρό του Αρτέμη Σώρρα, μπροστάρη της οργάνωσης Ελλήνων Συνέλευσις.

 

Στα τέσσερα άτομα που συνελήφθησαν πραγματοποιώντας ελέγχους στη Θεσσαλονίκη ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βαθμό πλημμελήματος για αντιποίηση, παραβίαση των περιοριστικών μέτρων για μετάδοση μολυσματικών ασθενειών, φθορά ξένης περιουσίας και παράνομη βιντεοσκόπηση.

Η «ταυτότητα» των θεματοφυλάκων του Συντάγματος

Οι «αστυνομικοί του Συντάγματος» διακινούν τις απόψεις τους κυρίως μέσα από τα social media, μέσα από ομάδες στο Facebook που έχουν δημιουργηθεί.

Μ’ αυτόν τον τρόπο καλούν σε ανυπακοή, διοργανώνουν συγκεντρώσεις, ενώ δεν είναι λίγα τα βίντεο και οι εικόνες με εθνικιστικό περιεχόμενο που αναρτούν.

 

Μάλιστα στην ιστοσελίδα epithesiellinwn-a120s.com που διατηρούν παρέχουν περισσότερες πληροφορίες για την «ταυτότητα» και το καθήκον τους.

Συγκεκριμένα αναφέρουν: «Είμαστε Έλληνες πολίτες που θέλουμε να κάνουμε κάτι για τους Εαυτούς μας και τη χώρα μας. Δεν ανήκουμε σε κάποιο κόμμα ή κίνημα. Είμαστε απλοί, καθημερινοί άνθρωποι που, βλέποντας τα εγκλήματα που συμβαίνουν εδώ και χρόνια στην Ελλάδα, και ιδιαίτερα το τελευταίο διάστημα, αποφασίσαμε να δράσουμε πρώτα ατομικά, και μετά συλλογικά, ώστε να ελευθερωθούμε και πάλι.

Μέλη της «Ομάδας Θεματοφύλακες του Συντάγματος»

Το να δράσεις κι εσύ είναι απλό. Επικοινωνείς με κάποιον από τους Θεματοφύλακες της περιοχής σου και πηγαίνεις, μετά από την καθοδήγηση του Θεματοφύλακα, στο αστυνομικό τμήμα που ανήκεις για να καταθέσεις την αναφορά-καταγγελία-μήνυση εναντίον όλων αυτών που έχουν συμβάλει εδώ και δεκαετίες στο ξεπούλημα του Έθνους και την κατάλυση του Συντάγματος, και παρανομούν ασυστόλως εναντίον των πολιτών του Έθνους. Όλοι οι επίορκοι πολιτικοί και μέλη του συστήματος από το 2011 έχουν διαπράξει το κακούργημα της Εσχάτης Προδοσίας, έχοντας διαμελίσει και ξεπουλήσει την κυριαρχία της χώρας σε ξένα εδάφη.

Με αυτόν τον απλό τρόπο, γίνεσαι ξανά Έλληνας πολίτης, κατοχυρώνεις τα Συνταγματικά σου δικαιώματα (το Σύνταγμα είναι πάνω από κάθε Νόμο), είσαι υπεύθυνος πλέον του Εαυτού σου, και φυλάττεις το Σύνταγμα.

 

Εξαιρείσαι από μάσκες, πρόστιμα, τεστ, εμβόλια, και οτιδήποτε είναι Αντισυνταγματικό. Έχεις δικαίωμα και είσαι υποχρεωμένος, βάση της Ιερής Δήλωσης που υπέγραψες, να καταγγείλεις οτιδήποτε παράνομο δεις να γίνεται στην Ελλάδα σου.

Επειδή η ώρα να δράσεις είναι τώρα, και μόνο με βάση το Σύνταγμα μπορούμε να αντισταθούμε στις παρανομίες που καθημερινά συμβαίνουν στη χώρα επικοινώνησε με κάποιον Θεματοφύλακα ώστε να σε καθοδηγήσει, και έλα να πάρουμε την Ελλάδα πίσω.

Τα πολλά και μεγάλα λόγια τελείωσαν. Γινόμαστε ένα όλοι οι Έλληνες κάτω από την ομπρέλα του Συντάγματος. Ενημερώσου σωστά και δραστηριοποιήσου.

Γιατί μόνο με ατομική και συλλογική πρωτοβουλία, θα δούμε την Ελλάδα και τον Ελληνισμό να λάμπουν ξανά. Ήρθε ο καιρός να πάρουμε τη χώρα μας πίσω. Θα δεις… μια μέρα θα ξυπνήσουμε στο καλύτερο αύριο που χτίζουμε τώρα»…

 

Share:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συντάξεις: Αυξήσεις έως 100 ευρώ και αναδρομικά για ειδικές κατηγορίες δημοσίων υπαλλήλων και στρατιωτικών

Νέα ρύθμιση προβλέπει επανυπολογισμό συντάξεων για δικαιούχους που εξαιρέθηκαν από τον νόμο Κατρούγκαλου – Ποιοι ωφελούνται και τι αλλάζει Σημαντικές αυξήσεις στις συντάξεις ειδικών κατηγοριών δημοσίων υπαλλήλων και στρατιωτικών φέρνει νέα νομοθετική παρέμβαση του υπουργείου Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, με τους δικαιούχους να

Νέος ΚΟΚ: 100 ευρώ πρόστιμο σε κάθε επιβάτη που δεν φορά ζώνη

Παρότι η χρήση της είναι υποχρεωτική εδώ και δεκαετίες, πολλοί επιβάτες εξακολουθούν να μην τη φορούν, υποτιμώντας τους κινδύνους αλλά και τις νομικές συνέπειες που προβλέπει η νομοθεσία. Τα πρόστιμα για οδηγούς και επιβάτες Η μη χρήση ζώνης ασφαλείας από τον οδηγό

Το ψάρι που κλωνοποιεί τον εαυτό του και συνεχίζει να ευημερεί

Στα ποτάμια του Μεξικού και του νότιου Τέξας ζει ένα ιδιαίτερο είδος ψαριού που φαίνεται να αψηφά τους βασικούς κανόνες της εξέλιξης. Πρόκειται για την Amazon molly, ένα ψάρι που αποτελείται αποκλειστικά από θηλυκά άτομα και καταφέρνει να επιβιώνει χωρίς τη συμβολή αρσενικών

Καταδίωξη ταχύπλοου με 31 μετανάστες στο Φαρμακονήσι – Συνελήφθη ο διακινητής

Επεισοδιακή καταδίωξη ταχύπλοου σκάφους που μετέφερε μετανάστες σημειώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής 5 Ιουνίου στη θαλάσσια περιοχή του Φαρμακονησίου. Περιπολικό σκάφος του Λιμενικού Σώματος εντόπισε το ταχύπλοο να κινείται χωρίς φώτα ναυσιπλοΐας προς τις ακτές του νησιού. Ο