Απαγωγή επιχειρηματία : Ένα εκατομμύριο ευρώ λύτρα ζητούν οι δράστες

Θρίλερ με την εξαφάνιση γνωστού ιδιοκτήτη επιχείρησης ανταλλακτικών αυτοκινήτων, Γιώργου Κυπαρίσση στο Μενίδι, καθώς η Αστυνομία σύμφωνα με πληροφορίες την αντιμετωπίζει,πλέον, ως απαγωγή.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, οι δράστες φέρονται να έχουν επικοινωνήσει με συγγενείς του επιχειρηματία που κρατείται όμηρος και να έχουν ζητήσει λύτρα κάτι παραπάνω από 1 εκατομμύριο ευρώ.

Τι προηγήθηκε

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο επιχειρηματίας το βράδυ της Τρίτης έτρωγε σε ταβέρνα στα Λιόσια και γύρω στη μία μετά τα μεσάνυχτα, μίλησε με φιλικό του πρόσωπο στο τηλέφωνο, χωρίς ωστόσο να έχει έχει γίνει γνωστό πού βρισκόταν εκείνη την ώρα ο Γιώργος Κυπαρίσσης. Η γυναίκα με την οποία ήταν στο τηλέφωνο φέρεται να τον άκουσε να φωνάζει βοήθεια. Εν συνεχεία, η ίδια κάλεσε φίλο του επιχειρηματία, ο οποίος ήταν αυτός που ειδοποποίησε την Αστυνομία.

Μέχρι στιγμής δεν έχει εντοπιστεί το αυτοκίνητο που οδηγούσε. Η αστυνομική έρευνα που είναι σε εξέλιξη έχει επικεντρωθεί και στο σπίτι του Γιώργου Κυπαρίσση που βρίσκεται στο Ντράφι της Πεντέλης, όπου ερευνάται η περιοχή αλλά και οι κάμερες ασφαλείας από παρακείμενες οικίες, ενώ λαμβάνονται και καταθέσεις από μάρτυρες.

Δύο καμμένα ΙΧ εξετάζονται ως ύποπτα

Στον οικισμό Φοίνικα στα Σπάτα έχουν βρεθεί καμένα δύο αυτοκίνητα. Ωστόσο τα δύο ΙΧ εικάζεται ότι τυλίχθηκαν στις φλόγες νωρίτερα από την τελευταία τηλεφωνική επικοινωνία του επιχειρηματία. Η έρευνα όμως της ΕΛΑΣ και σε αυτή την κατεύθυνση βρίσκεται σε εξέλιξη.

Share:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συντάξεις: Αυξήσεις έως 100 ευρώ και αναδρομικά για ειδικές κατηγορίες δημοσίων υπαλλήλων και στρατιωτικών

Νέα ρύθμιση προβλέπει επανυπολογισμό συντάξεων για δικαιούχους που εξαιρέθηκαν από τον νόμο Κατρούγκαλου – Ποιοι ωφελούνται και τι αλλάζει Σημαντικές αυξήσεις στις συντάξεις ειδικών κατηγοριών δημοσίων υπαλλήλων και στρατιωτικών φέρνει νέα νομοθετική παρέμβαση του υπουργείου Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, με τους δικαιούχους να

Νέος ΚΟΚ: 100 ευρώ πρόστιμο σε κάθε επιβάτη που δεν φορά ζώνη

Παρότι η χρήση της είναι υποχρεωτική εδώ και δεκαετίες, πολλοί επιβάτες εξακολουθούν να μην τη φορούν, υποτιμώντας τους κινδύνους αλλά και τις νομικές συνέπειες που προβλέπει η νομοθεσία. Τα πρόστιμα για οδηγούς και επιβάτες Η μη χρήση ζώνης ασφαλείας από τον οδηγό

Το ψάρι που κλωνοποιεί τον εαυτό του και συνεχίζει να ευημερεί

Στα ποτάμια του Μεξικού και του νότιου Τέξας ζει ένα ιδιαίτερο είδος ψαριού που φαίνεται να αψηφά τους βασικούς κανόνες της εξέλιξης. Πρόκειται για την Amazon molly, ένα ψάρι που αποτελείται αποκλειστικά από θηλυκά άτομα και καταφέρνει να επιβιώνει χωρίς τη συμβολή αρσενικών

Καταδίωξη ταχύπλοου με 31 μετανάστες στο Φαρμακονήσι – Συνελήφθη ο διακινητής

Επεισοδιακή καταδίωξη ταχύπλοου σκάφους που μετέφερε μετανάστες σημειώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής 5 Ιουνίου στη θαλάσσια περιοχή του Φαρμακονησίου. Περιπολικό σκάφος του Λιμενικού Σώματος εντόπισε το ταχύπλοο να κινείται χωρίς φώτα ναυσιπλοΐας προς τις ακτές του νησιού. Ο