Θρίλερ στη Σκόπελο: Τα αποτελέσματα του DNA θα δείξουν αν η σορός ανήκει στον μονάχο Ευφρόσυνο της Μονής Χιλανδαρίου

Ο μοναχός είχε βγει για ψάρεμα με αλιευτικό σκάφος στον Σιγγιτικό Κόλπο όταν για άγνωστη αιτία χάθηκαν τα ίχνη του – Το σκάφος στο οποίο επέβαινε βρέθηκε μετά από έρευνες δυο μέρες αργότερα

Αναστατωμένοι οι μοναχοί της Ιεράς Μονής Χιλανδαρίου στο Άγιο Όρος μετά τον εντοπισμού της σορού με τα ράσα στο κεντρικό λιμάνι της Σκοπέλου, καθώς εκφράζουν φόβους που μένουν να επιβεβαιωθούν μέσα από τα αποτελέσματα της νεκροψίας και της εξέτασης DNA, πως ανήκει στον 58χρονο μοναχό Ευφρόσυνο από το κελί του Αγίου Ισαάκ τα ίχνη του οποίου έχουν χαθεί από τις 21 Δεκεμβρίου.

Ο μοναχός είχε βγει για ψάρεμα με αλιευτικό σκάφος στον Σιγγιτικό Κόλπο όταν για άγνωστη αιτία χάθηκαν τα ίχνη του. Το σκάφος στο οποίο επέβαινε βρέθηκε μετά από έρευνες δυο μέρες αργότερα.

Όπως ανέφερε νωρίτερα στο protothema.gr δήμαρχος Σκοπέλου Σταμάτης Παρίσσης στη σορό που ξεβράστηκε το πρωί της Τρίτης στο κεντρικό λιμάνι του νησιού βρέθηκαν κομμάτια από ράσα: 

«Είναι πολλές οι πιθανότητες που θέλουν την σορό ν’ ανήκει στο 58χρονο μοναχό που είχε χαθεί στις 21 Δεκεμβρίου από το Άγιο Όρος. Βρέθηκαν κάποια κομμάτια από ράσα στη σορό γι αυτό και πιθανολογείτε πως είναι ο μοναχός. Αυτή την ώρα η σορός έχει μεταφερθεί στην εκκλησία των Ταξιαρχών στο νεκροταφείο του νησιού κι αν αύριο το επιτρέψουν οι καιρικές συνθήκες θα μεταφερθεί για νεκροψία – νεκροτομή και εξέταση DNA ώστε να αποδειχτεί 100% πως είναι εκείνος. Δυστυχώς δεν υπάρχει ψυγείο στην Σκόπελο και αυτή την ώρα αναδεικνύεται ένα τεράστιο πρόβλημα».

Share:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ποια είναι η ιδανική ηλικία συνταξιοδότησης για την υγεία σου

Ένας από τους άγραφους νόμους της ζωής είναι πως όταν ψάχνεις, βρίσκεις. Θα μπορούσε, λοιπόν, να πει κάποιος πως ένας από τους τρόπους που έχουμε για να διαφυλάσσουμε τη ψυχική μας υγεία –υπό την όποια συνθήκη και στην όποια σχέση–

Πώς θα καταλάβεις αν μια θάλασσα είναι καθαρή

Ζεις σε μια χώρα που σύμφωνα με τους ειδικούς έχει από τις πλέον καθαρές και ασφαλείς για την υγεία σου θάλασσες. Ελάχιστες είναι οι περιοχές στις οποίες δεν είναι ασφαλές να κολυμπήσεις, και αυτό είναι μια εξαιρετική τύχη που έρχεται να

Κύπρος: Αναχώρησε πλοίο με 400 τόνους επισιτιστικής βοήθειας για τη Γάζα

Από την Κύπρο αναχώρησε χθες Σάββατο ένα αναγκαίο φορτίο επισιτιστικής βοήθειας που προορίζεται για τη Γάζα, εβδομάδες μετά τη σοβαρή διακοπή των ανθρωπιστικών προσπαθειών στον πολιορκημένο θύλακα μετά από μια φονική ισραηλινή αεροπορική επιδρομή που σκότωσε επτά εργαζόμενους της Παγκόσμιας Κεντρικής Κουζίνας (WCK).

Μετάβαση στο περιεχόμενο