ΚΙΝΑΛ για κακοκαιρία: Ο κρατικός μηχανισμός αρκέστηκε σε συστάσεις και άκαρπες συσκέψεις

Το ΚΙΝΑΛ προχώρησε σε αιχμηρή ανακοίνωση κατά της κυβέρνησης λόγω της σφοδρής χιονόπτωσης που πλήττει τη χώρα από την κακοκαιρία «Ελπίς».

Η κακοκαιρία «Ελπίς» πλήττει όλη τη χώρα, από χθες την Κυριακή, αλλά σήμερα τα προβλήματα είναι πολύ πιο έντονα, καθώς σε πολλούς δρόμους έχει διακοπεί η κυκλοφορία, ενώ η κίνηση με τροχοφόρο, απαιτεί αντιολισθητικές αλυσίδες.

Η ανακοίνωση του ΚΙΝΑΛ για την κακοκαιρία Ελπίς και τις ευθύνες της κυβέρνησης
Συγκεκριμένα, το Κίνημα Αλλαγής τονίζει: «Αν και ήταν γνωστό εδώ και μέρες ότι η κακοκαιρία θα ήταν σφοδρή και θα έπληττε όλο το Λεκανοπέδιο, και παρά την περσινή ανάλογη εμπειρία, ο κρατικός μηχανισμός αρκέστηκε σε συστάσεις και άκαρπες συσκέψεις.

Αφήνει σήμερα την Αυτοδιοίκηση μόνη της, με όσα μέσα διαθέτει, να αντιμετωπίσει το πρόβλημα. Χιλιάδες πολίτες ταλαιπωρούνται εγκλωβισμένοι σε κεντρικούς οδικούς άξονες ακόμη. Δεν είναι η ώρα της απόδοσης ευθυνών, αλλά της ευθύνης. Καλούμε την Κυβέρνηση να πράξει τα αυτονόητα και να μην παρακολουθεί άπραγη».

ΚΙΝΑΛ για κακοκαιρία: Ο κρατικός μηχανισμός αρκέστηκε σε συστάσεις και άκαρπες συσκέψεις

Share:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Από πού προήλθαν τα χρήματα και πώς έφτασαν να κυριαρχούν στη ζωή μας

“Χρήματα, Νέο αυτοκίνητο, χαβιάρι, ονειροπόληση τεσσάρων αστέρων, σκέφτομαι να αγοράσω μια ομάδα ποδοσφαίρου», τραγουδάνε οι Pink Floyd στο Money, ένα τραγούδι που μας υπενθυμίζει την δύναμη των χρημάτων και την ικανότητα του ανθρώπου να μεταλλαχθεί σε ένα ον διαφορετικό από ότι είναι,

Κύμα καταγγελιών για τις αυθαιρεσίες στις παραλίες

«Βροχή» πέφτουν οι καταγγελίες πολιτών, μέσω της νέας εφαρμογής MyCoast, για παράνομη κατάληψη αιγιαλού και άλλες παραβάσεις στις παραλίες της χώρας. Με τη νέα ψηφιακή πλατφόρμα, οι πολίτες μπορούν να ελέγχουν κατά πόσο τηρούνται η νομιμότητα και οι όροι παραχώρησης

Συντάξεις Ιουνίου 2024: Πότε θα πληρωθούν οι συνταξιούχοι – Όλες οι ημερομηνίες πληρωμής

Από τον περασμένο Οκτώβριο οι ημερομηνίες πληρωμής έχουν αλλάξει καθώς έχουν εκλείψει οι λόγοι (covid-19) για την – κατά παρέκκλιση των διατάξεων του άρθρου 34 του ν. 4611/2019 – πληρωμή των μηνιαίων συντάξεων του φορέα σε τρεις αντί δύο ημέρες.

Οι τρίτεκνοι γίνονται πολύτεκνοι: Τα προνόμια που αποκτούν

Σύντομα οι τρίτεκνοι αναμένεται να εξισωθούν με τους πολύτεκνους, απολαμβάνοντας παράλληλα πολλά προνόμια. Η εν λόγω ανακοίνωση, σύμφωνα με πληροφορίες, θα γίνει μέσα στις επόμενες ημέρες δια στόματος πρωθυπουργού, στο πλαίσιο παρουσίασης του σχεδίου που αφορά στο δημογραφικό. Το Εθνικό Σχέδιο για

Μετάβαση στο περιεχόμενο