Δολοφονία 19χρονου στη Θεσσαλονίκη: Οπλοστάσιο εντόπισε η ΕΛ.ΑΣ μετά από έφοδο σε σύνδεσμο οπαδών

Βρέθηκαν από αναδιπλούμενοι σουγιάδες μέχρι σφυριά και ρόπαλα – Τι αναφέρει η Αστυνομία για τη σύλληψη του 23χρονου
Σε εγρήγορση βρίσκεται η Αστυνομία και συνεχίζει ακατάπαυστα τις έρευνες για τη δολοφονία του 19χρονου φοιτητή στη Θεσσαλονίκη. Άντρες της ΕΛ.ΑΣ έκανε έφοδο σε σύνδεσμο φιλάθλων αθλητικής ομάδας, στο κέντρο της πόλης, Σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση, κατά τις έρευνες βρέθηκαν και κατασχέθηκαν – μεταξύ άλλων – αναδιπλούμενοι σουγιάδες, κράνη, βεγγαλικά χειρός, κροτίδες, διάφορα εργαλεία (όπως φτυάρια, σφυριά), δικράνια, μεταλλικοί σωλήνες και ξύλινα ρόπαλα.

Παράλληλα ανακοίνωση για την υπόθεση δολοφονίας του 19χρονου στην περιοχή Χαριλάου της Θεσσαλονίκης, με κίνητρο οπαδικές διαφορές, εξέδωσε πριν από λίγο η ΕΛ.ΑΣ.

Όπως αναφέρεται οι άμεσες προανακριτικές ενέργειες αστυνομικών του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας, με τη συνδρομή αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας σε Αθλητικούς Χώρους της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, οδήγησαν στη σύλληψη ατόμου που εμπλέκεται στην υπόθεση.

Πρόκειται, σύμφωνα με την ανακοίνωση, για 23χρονο αλλοδαπό, ο οποίος εντοπίστηκε και συνελήφθη έπειτα από ενδελεχείς έρευνες και επιστάμενες αναζητήσεις που πραγματοποιήθηκαν.

Κατά πληροφορίες, είναι αλβανικής καταγωγής, ενώ φέρεται να είχε απασχολήσει και το 2019 τις διωκτικές αρχές για οπαδικό επεισόδιο στο Πανόραμα. Αναμένεται να οδηγηθεί αύριο στον εισαγγελέα πρωτοδικών Θεσσαλονίκης.

Δολοφονία 19χρονου στη Θεσσαλονίκη: Οπλοστάσιο εντόπισε η ΕΛ.ΑΣ μετά από έφοδο σε σύνδεσμο οπαδών

Share:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τελετή Εορτασμού του Προφήτη Ηλία, Προστάτη της Αεροπορίας Στρατού

Την Κυριακή 19 και την Δευτέρα 20 Ιουλίου 2026, πραγματοποιήθηκε στο Στρατόπεδο «ΛΟΧΑΓΟΥ (ΠΒ) ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΔΕΛΑΠΟΡΤΑ» στα Μέγαρα Αττικής, ο εορτασμός του Προφήτη Ηλία του Θεσβίτου, Προστάτη της Αεροπορίας Στρατού, καθώς και η «Ημέρα Μνήμης και Τιμής της Αεροπορίας Στρατού».

Politico: Η Ελλάδα «φρενάρει» το σχέδιο κυρώσεων της ΕΕ κατά της Ρωσίας

Οι χώρες της ΕΕ δεν κατάφεραν να καταλήξουν σε συμφωνία για την επιβολή νέων, εκτεταμένων κυρώσεων κατά της Ρωσίας το βράδυ της Τετάρτης (22.07.2026), καθώς η Ελλάδα μπλόκαρε τα μέτρα για την προστασία της ναυτιλιακής βιομηχανίας καυσίμων, αναφέρει σε δημοσίευμά του το Politico.

Μοίρα Πυροσβεστικών Αεροσκαφών – Το «ευχαριστώ» στα πληρώματα και το τεχνικό προσωπικό

«Το έργο των στελεχών της Πολεμικής Αεροπορίας υπερβαίνει τα στενά όρια μιας στρατιωτικής αποστολής. Τα πληρώματα, το τεχνικό προσωπικό, επιχειρούν κάθε μέρα, πολλές φορές υπό ακραίες συνθήκες, για την προστασία της ανθρώπινης ζωής, της περιουσίας, του φυσικού πλούτου, των φυσικών πόρων της

Επιχείρηση «IRINI»: Ρεσάλτο ευρωπαϊκών δυνάμεων σε πλοίο του ρωσικού σκιώδους στόλου

Οι ευρωπαϊκές δυνάμεις που έχουν αναπτυχθεί στη Μεσόγειο Θάλασσα στο πλαίσιο της επιχείρησης «IRINI» αναχαίτισαν και επιβιβάστηκαν σε ένα ρωσικό δεξαμενόπλοιο στις 20 Ιουλίου. «Το πετρελαιοφόρο MV SOUTH STAR, για το οποίο υπάρχουν υποψίες ότι έπλεε υπό ψευδή σημαία κατά παράβαση του