Παρουσία ΥΦΕΘΑ Νικόλαου Χαρδαλιά στην εκδήλωση του ΕΚΑΒ για την «Ημέρα Θυσίας του Διασώστη»

Ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Νικόλαος Χαρδαλιάς παρευρέθηκε χθες, Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2022, στην εκδήλωση μνήμης για την «Ημέρα Θυσίας του Διασώστη», η οποία πραγματοποιήθηκε από το Εθνικό Κέντρο Άμεσης Βοήθειας (ΕΚΑΒ) στις εγκαταστάσεις της 112 Πτέρυγας Μάχης, στο στρατιωτικό αεροδρόμιο της Ελευσίνας, παρουσία του Πρόεδρου της Ελληνικής Κυβέρνησης κ. Κυριάκου Μητσοτάκη.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης τελέστηκε Επιμνημόσυνη Δέηση χοροστατούντος του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών & Πάσης Ελλάδας κ.κ. Ιερώνυμου Β΄, στη μνήμη των πεσόντων εν ώρα καθήκοντος Διασωστών, Νοσηλευτών και Ιατρών του ΕΚΑΒ, ενώ ομιλίες απηύθυναν ο Πρωθυπουργός, η Αναπληρώτρια Υπουργός Υγείας κ. Ασημίνα Γκάγκα και ο Πρόεδρος του ΕΚΑΒ κ. Νικόλαος Παπαευσταθίου.

Στο πλαίσιο της τελετής, ο Πρωθυπουργός απένειμε τιμητική βράβευση σε εν ενεργεία στελέχη του ΕΚΑΒ για τον επαγγελματισμό, την ευσυνειδησία, την αυταπάρνηση και την αφοσίωση που επιδεικνύουν κατά την εκτέλεση των καθηκόντων τους.

Μεταξύ των Φορέων βραβεύτηκαν και οι Ένοπλες Δυνάμεις στο πρόσωπο του Αρχηγού του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας, Στρατηγού Κωνσταντίνου Φλώρου, για τη διαχρονική στήριξη και επιχειρησιακή συνεργασία τους με τον Οργανισμό.

Στην εκδήλωση παρέστησαν μέλη του Υπουργικού Συμβουλίου, Βουλευτές της Βουλής των Ελλήνων, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος, Γενικοί Γραμματείς Υπουργείωνοι Αρχηγοί των Γενικών Επιετελείων των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, Διοικητές των Υγειονομικών Περιφερειών, προσωπικό του ΕΚΑΒ, καθώς και συγγγενείς των πεσόντων.

Share:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η παγκόσμια έλλειψη αξιωματικών εμπορικού ναυτικού είναι μύθος – Η πραγματική κρίση βρίσκεται αλλού

Όλο και πιο έντονα ακούγεται ότι υπάρχει μια παγκόσμια έλλειψη αξιωματικών εμπορικού ναυτικού. Από Έλληνες εφοπλιστές και μεγάλα ναυλομεσιτικά γραφεία μέχρι διεθνείς οργανισμούς και εταιρείες επάνδρωσης πλοίων, όλοι μιλούν για την έλλειψη αξιωματικών. Το τι φταίει όμως δεν μας έχει

Κικίλιας: Οι εκλογές θα κριθούν από τη δουλειά μας, όχι από τα νέα κόμματα…

«Οι επενδύσεις, οι μεταρρυθμίσεις και οι τομές στις οποίες έχει προχωρήσει όλα αυτά τα χρόνια η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας- αντιμετωπίζοντας ταυτόχρονα πολλαπλές κρίσεις όπως πανδημία, πολέμους, ενεργειακή κρίση, κλπ- πρέπει να συνεχιστούν και να ολοκληρωθούν προς όφελος της ελληνικής

Γράφει ο Δρ. Θωμάς Χατζηαθανασίου – FIR Αθηνών, Παρούσα κατάσταση και προοπτικές

FIR Αθηνών, Παρούσα κατάσταση και προοπτικές Γράφει ο Δρ. Θωμάς Χατζηαθανασίου * Το FIR Αθηνών, το οποίο αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους αεροναυτιλιακούς θεσμούς στην Ανατολική Μεσόγειο και στο Αιγαίο και καθορίστηκε από περιφερειακές αεροναυτιλιακές διασκέψεις του ICAO, αναγνωρισμένο διεθνώς

Η Τεχνητή Νοημοσύνη στο επίκεντρο των Ποσειδωνίων 2026 – Η ναυτιλιακή τεχνολογία αλλάζει ρυθμό και μετασχηματίζει τον κλάδο

Η Τεχνητή Νοημοσύνη αναδεικνύεται σε έναν από τους βασικότερους μοχλούς εξέλιξης της παγκόσμιας ναυτιλίας, με τα Ποσειδώνια 2026 να επιβεβαιώνουν ότι η τεχνολογία έχει πλέον περάσει από το στάδιο της θεωρίας και των πιλοτικών εφαρμογών σε μια νέα εποχή ευρείας