Κοροναϊός: Πετάμε τις μάσκες από την 1η Ιουνίου – Πού θα παραμείνουν υποχρεωτικές – Η αντίφαση που προβληματίζει

Τι θα γίνει σε MMM, αεροπλάνα και πλοία

Ολοταχώς για τέλος στη χρήση της προστατευτικής μάσκας φαίνεται πως βαδίζει η χώρα μας. Όπως προκύπτει από τις πληροφορίες, η πρόθεση της κυβέρνησης είναι από την 1η Ιουνίου αποτελεί να αρθεί το μέτρο της μάσκας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του ΣΚΑΙ, στόχος είναι η υποχρεωτικότητα της μάσκας να αρθεί και από τους εσωτερικούς χώρους.

Ωστόσο υπάρχουν κάποιοι χώροι που θα παραμείνει υποχρεωτική, όπως στα νοσοκομεία, στα γηροκομεία και στα σχολεία, μέχρι το κλείσιμο τους μετά τις θερινές εξετάσεις.

Τι θα γίνει με τα ΜΜΜ

Προβληματισμός πάντως επικρατεί αναφορικά με το τι μέλλει γενέσθαι όσον αφορά την χρήση της στα ΜΜΜ.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι οι μάσκες για τα αεροπορικά ταξίδια προς και εντός της Ελλάδας θα παραμείνουν υποχρεωτικές μέχρι τις 31 Μαΐου και από εκεί και πέρα αναμένεται να δούμε προς ποια κατεύθυνση θα κινηθεί η χώρα.

Εδώ υπάρχει μια αντίφαση, καθώς θα είναι περίεργο να βγάλουμε τις μάσκες στα αεροπλάνα, αλλά να τις κρατήσουμε στα πλοία.

Αυτό ακριβώς το στοιχείο φαίνεται να προβληματίζει κυβέρνηση και ειδικούς και δεν αποκλείεται να δούμε κατάργηση της υποχρεωτικής μάσκας σε αεροπλάνα και πλοία, αλλά διατήρησή της στα αστικά μέσα μεταφοράς.

Share:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένας ακόμη… Κένεντι μπορεί να είναι ο ρυθμιστής των αμερικανικών εκλογών: Ποιος είναι ο RFK Junior

Ο Mike Panza εμφανίστηκε νωρίς σε μια κωμική φιλανθρωπική εκδήλωση για την υποστήριξη της προεκλογικής εκστρατείας του Κένεντι για την προεδρία ενόψει των αμερικανικών εκλογών. Φορώντας ένα πουκάμισο με θέμα τον Πόλεμο των Άστρων και περιμένοντας στην ουρά έξω από το

Χανιά: Το θηριώδες αμερικανικό αεροπλανοφόρο «Eisenhower» έφτασε στη Σούδα (εικόνες)

Στο λιμάνι της Σούδας, στα Χανιά, κατέπλευσε την Κυριακή των Βαΐων (28/04) το μεγάλο αμερικανικό αεροπλανοφόρο «Eisenhower». Ειδικότερα, σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα zarpanews.gr, το θηριώδες πλοίο των ΗΠΑ μεταφέρει χιλιάδες άτομα πληρώματος, τα οποία θα παραμείνουν στα Χανιά μέχρι και τις

Τιτανικός: Το χρυσό ρολόι του πλουσιότερου επιβάτη δημοπρατήθηκε για 1,37 εκ. ευρώ

Σε δημοπρασία βγήκε και πουλήθηκε έναντι 1,37 εκατομμυρίων ευρώ ένα χρυσό ρολόι τσέπης, το οποίο ανήκε στον πλουσιότερο επιβάτη που βρισκόταν στον Τιτανικό. Με χαραγμένα τα αρχικά JJA, το χρυσό ρολόι τσέπης ανήκε στον Αμερικανό επιχειρηματία Τζον Τζέικομπ Άστορ, ο οποίος πνίγηκε σε

Σάμος: Ένας νεκρός και 4 αγνοούμενοι μετά από ναυάγιο με μετανάστες δυτικά από το Καρλόβασι

Συναγερμός μετά το ναυάγιο δυτικά από το Καρλόβασι στη Σάμο. Η λέμβος που μετέφερε μετανάστες από τα τουρκικά παράλια, άρχισε να βάζει νερά και να βυθίζεται… Μάχη με τον χρόνο δίνουν οι διασώστες στη Σάμο, μετά το ναυάγιο που σημειώθηκε το πρωί, δυτικά

Μετάβαση στο περιεχόμενο