Ανακοίνωση εκλογικού συνδυασμού “ΕΝΙΑΙΑ ΠΟΡΕΙΑ” για το αποτέλεσμα των εκλογών της ΕΠΛΣΑΠΝ

Αξιότιμοι Συνάδελφοι,

Ολοκληρώθηκε σήμερα, η διαλογή ψηφοδελτίων και η καταμέτρηση σταυροδοσίας των συνδυασμών των εκλογών της ΕΠΛΣΑΠΝ.

Ψήφισαν συνολικά 1293 μέλη και αναδείχθηκε πρώτος ο συνδυασμός μας «ΕΝΙΑΙΑ ΠΟΡΕΙΑ» με 733 ψήφους, έναντι του συνδυασμού «ΛΙΜΕΝΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ» που έλαβε  529 ψήφους (ΑΚΥΡΑ 15 – ΛΕΥΚΑ 16).

Ακολούθως, έλαβαν:

Διοικητικό Συμβούλιο : ΕΝΙΑΙΑ ΠΟΡΕΙΑ 8 έδρες – ΛΙΜΕΝΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ 5 έδρες

Εξελεγκτική Επιτροπή: ΕΝΙΑΙΑ ΠΟΡΕΙΑ 2 έδρες – ΛΙΜΕΝΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ 1 έδρα

Αντιπρόσωποι ΠΟΕΠΛΣ: ΕΝΙΑΙΑ ΠΟΡΕΙΑ 24 αντιπρόσωποι – ΛΙΜΕΝΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ 18 αντιπρόσωποι

Η μεγάλη συμμετοχή στην εκλογική διαδικασία απέδειξε  την ευαισθητοποίηση των συναδέλφων για το μέλλον της Ένωσης, αλλά και την ανάγκη για καίριες παρεμβάσεις των εκπροσώπων τους σε όλους τους τομείς  της εργασιακής μας καθημερινότητας.

Η μεγάλη εμπιστοσύνη που έδειξαν τα μέλη της Ένωσης στο συνδυασμό μας «Ενιαία Πορεία» απέδειξε ότι η ανάγκη για ενότητα και δράση είναι μεγαλύτερη από ποτέ.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά  όλους τους συναδέλφους που συμμετείχαν στην ψηφοφορία δια ζώσης, επιστολικά ή ηλεκτρονικά, αφιερώνοντας τον προσωπικό πολύτιμο χρόνο τους για τη διαμόρφωση ενός ηχηρού εκλογικού αποτελέσματος.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε ολόψυχα όλους τους υποψηφίους του συνδυασμού μας «Ενιαία Πορεία», που έθεσαν τις βάσεις και τις αρχές μας και συνδιαμόρφωσαν με τις θέσεις και τις γνώσεις τους, τους στόχους μας για το μέλλον. Η ανανέωση και η καθημερινή δράση, μας αφορά όλους και η εκλογή ή μη δεν αποτελεί κριτήριο για την ενεργό συμμετοχή  σε αυτή τη νέα συνδικαλιστική εποχή της Ένωσης.

Θα θέλαμε, τέλος, να εκφράσουμε τα συγχαρητήριά μας σε όλους όσους εξελέγησαν, με την ευχή να συνδράμουν δυναμικά το δύσκολο καθημερινό έργο μας.

Από πλευράς μας, η εκλογή δεν είναι μόνον προσωπική επιτυχία, αλλά πρωτίστως είναι δέσμευση για όσα πρέπει να διεκδικήσουμε και να πετύχουμε.

Και το οφείλουμε σε όλους  να πετύχουμε.

Με εκτίμηση,

ΚΟΥΖΗΣ Βασίλειος

ΣΤΑΥΡΙΝΟΥΔΗΣ Στέφανος

Επικεφαλής «Ενιαίας Πορείας»

Share:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η λίμπερο της ομάδας βόλεϊ του Παναθηναϊκού, Πέννυ Ρόγκα ανακοίνωσε πως έχει καρκίνο

Η Πέννυ Ρόγκα μπορεί να μην συμμετείχε στους τελικούς του πρωταθλήματος βόλεϊ, όπου ο Παναθηναϊκός έκανε την μεγάλη ανατροπή και κατέκτησε τον τίτλο, βρισκόταν όμως πάντα δίπλα στην ομάδα της καρδιάς της. Ο λόγος της απουσίας της, δεν είχε ανακοινωθεί αλλά οι περισσότερο γνώριζαν πως

Τραγωδία στην Σάμο: «Σκότωσα τον πατέρα μου» είπε η 49χρονη όταν κάλεσε την ΕΛ.ΑΣ.

Σύμφωνα με πληροφορίες , λίγο πριν τις 08:30, η 49χρονη, η οποία φέρεται να έχει νοσηλευτεί στο παρελθόν για ψυχιατρικούς λόγους, κάλεσε την αστυνομία και ανέφερε πως σκότωσε τον πατέρα της. Άμεσα στο σημείο μετέβη κλιμάκιο της ΕΛ.ΑΣ. καθώς και

Χανιά: Τραυματίστηκε ναυτικός επιβατηγού οχηματαγωγού πλοίου

Το πρωί της Μεγάλης Παρασκευής  με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ από το λιμάνι της Σούδας διεκομίσθη στο Νοσοκομείο Χανίων με τραύματα στο κεφάλι, ένας 63χρονος ναυτικός Ε/Γ – Ο/Γ πλοίου . Όπως ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή των Χανίων,  ο 63χρονος (ειδικότητας

Πάσχα: Οι Επιτάφιοι του Πειραιά! (φωτο)

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, τηρήθηκε με ευλάβεια στον ευρύτερο Πειραιά το έθιμο του στολισμού του Επιταφίου το βράδυ της Μεγάλης Πέμπτης. Με κατάνυξη οι πιστοί έσπευσαν κατά χιλιάδες να προσκυνήσουν του Επιταφίους και να περάσουν από κάτω κατά

Μετάβαση στο περιεχόμενο