Στον Έβρο το τεθωρακισμένο της ΕΛ.ΑΣ.

Πρόκειται για ένα από τα οκτώ οχήματα που είχαν κατασχεθεί το 2015 και ήταν αφημένα στο Τελωνείο του Πειραιά.  Τα οχήματα αυτά είχαν εντοπιστεί στις 14/5/2015 νότια της Κρήτης από το Λιμενικό Σώμα/Ελληνική Ακτοφυλακή και τις ειδικές δυνάμεις του Πολεμικού Ναυτικού, στο αμπάρι του φορτηγού πλοίου Μ/V «Tychy».

Το πλοίο είχε αποπλεύσει από τον λιμένα «La Spezia» της Ιταλίας και είχε προορισμό το λιμένα «Κhalid» της Λιβύης, μέσω του λιμένα «Deringe» της Τουρκίας.
Κατά την διάρκεια του ταξιδιού του προς την Λιβύη το πλοίο βρέθηκε νότια της Κρήτης και με βάση πληροφορίες που υπήρχαν για το φορτίο του πλοίου, οι Ελληνικές ειδικές δυνάμεις πραγματοποίησαν αυτή την αιφνιδιαστική και επιτυχημένη επιχείρηση.

Το όχημα MRAP Τyphoon GSS-300 έχει μήκος 6,5 μέτρα, πλάτος 2,43 μέτρα, ύψος 2,37 μέτρα και βάρος 12,5 τόνους. Έχει διμελές πλήρωμα και μπορεί να μεταφέρει 8 εξοπλισμένους στρατιώτες/αστυνομικούς.

Δείτε ένα σχετικό παλαιότερο video. με το τεθωρακισμένο:

Share:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στo Κερατσίνι το… λαβωμένο RoRo Cargo Iosif K μετά τη σύγκρουση με το ΕΛΥΡΟΣ στο λιμάνι της Σούδας (φωτο)

Στο λιμάνι του Κερατσινίου βρίσκεται το RoRo Cargo Iosif K, μετά τη σύγκρουση με το ΕΛΥΡΟΣ στο λιμάνι της Σούδας την περασμένη Τρίτη. Μετά το βίντεο που δημοσιεύθηκε την Τετάρτη, φωτογραφίες αποτυπώνουν τη ζημιά που υπέστη το φορτηγό πλοίο. Αναμένεται να

Ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα για την εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση

Ανακοινώθηκαν νωρίτερα σήμερα, Πέμπτη, τα αποτελέσματα τόσο για την εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση μέσω πανελλαδικών εξετάσεων, όσο και για την εισαγωγή στις Σχολές Ανώτερης Εκπαιδευτικής Κατάρτισης. Οι υποψήφιοι μπορούν να πληροφορούνται τα αποτελέσματα των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026 μέσω της σχετικής

Επιστροφή ενοικίου: Τα 6 SOS για να μην την χάσετε

Αιτία αυτού του κινδύνου είναι η μη ορθή συμπλήρωση των κωδικών του εντύπου Ε1 της φετινής φορολογικής δήλωσης, στους οποίους δηλώνονται τα στοιχεία για τα ενοίκια που καταβλήθηκαν το 2025. Οι δικαιούχοι της επιστροφής ενός ενοικίου του 2025 ανέρχονται φέτος

Τελετή Εορτασμού του Προφήτη Ηλία, Προστάτη της Αεροπορίας Στρατού

Την Κυριακή 19 και την Δευτέρα 20 Ιουλίου 2026, πραγματοποιήθηκε στο Στρατόπεδο «ΛΟΧΑΓΟΥ (ΠΒ) ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΔΕΛΑΠΟΡΤΑ» στα Μέγαρα Αττικής, ο εορτασμός του Προφήτη Ηλία του Θεσβίτου, Προστάτη της Αεροπορίας Στρατού, καθώς και η «Ημέρα Μνήμης και Τιμής της Αεροπορίας Στρατού».