Με τον Πλακιωτάκη ο Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας: Στο επίκεντρο οι λιμενικές εγκαταστάσεις

Ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Γιάννης Πλακιωτάκης συναντήθηκε σήμερα  στο Υπουργείο με τον Δήμαρχο Δυτικής Αχαΐας Σπύρο Μυλωνά. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα.

Συγκεκριμένα ο Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας έθεσε στον Υπουργό τα εξής θέματα:

  • Τη Νομιμοποίηση των Λιμενικών Εγκαταστάσεων των Αλυκών
  • Άδεια εργασιών εκβάθυνσης της Μπούκας και του λιμανιού γενικότερα
  • Τη Τουριστική ανάπτυξη της περιοχής.

Ο κ.Μυλωνάς αναφέρθηκε διεξοδικά στα ζητήματα που απασχολούν τoν δήμο παρουσιάζοντας αντίστοιχες μελέτες στον Υπουργό. Πρώτη προτεραιότητα είναι το ζήτημα της νομιμοποίησης των λιμενικών εγκαταστάσεων στις Αλυκές.

Ο Υπουργός έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον για τη νομιμοποίηση των λιμενικών εγκαταστάσεων στις Αλυκές και υποσχέθηκε ότι θα εξετάσει το θέμα, έτσι ώστε να βρεθεί άμεση λύση.

Επίσης, ο κ.Πλακιωτάκης είπε στο Δήμαρχο ότι θα λάβει τις απαραίτητες πρωτοβουλίες σε συνεργασία με το Υπουργείο Τουρισμού για την τουριστική ανάπτυξη της περιοχής.

Ο Δήμαρχος ευχαρίστησε τον Υπουργό για την άμεση ανταπόκριση του και βοήθεια. Από τη πλευρά του ο Υπουργός τόνισε ότι στηρίζει τις προσπάθειες του Δημάρχου που κάνει για την ανάπτυξη της περιοχής.

Στη συνάντηση συμμετείχαν, ο Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Κυριάκος Ορλώφ, ο Τοπογράφος – Μηχανικός Γιώργος Παχής και ο Δημοσιογράφος Λεωνίδας Μακρής.

Πηγή

Share:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Φρεγάτες: Οι Γάλλοι έμαθαν στην Ερυθρά Θάλασσα αυτό που ήδη ξέρουν οι Έλληνες ναύαρχοι

Φρεγάτες: Οι Γάλλοι έμαθαν στην Ερυθρά Θάλασσα αυτό που ήδη ξέρουν οι Έλληνες ναύαρχοι αναφορικά με τα πληρώματα των πολεμικών πλοίων. Τον τελευταίο καιρό, λόγω έλλειψης πληρωμάτων παγκοσμίως, έχει ξεκινήσει η συζήτηση για την μείωση του αριθμού των πληρωμάτων στα

ΥΕΘΑ: Στο Καστελόριζο ο Νίκος Δένδιας – Επισκέφθηκε Επιτηρητικά φυλάκια μαζί με τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ [vid, pics]

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Δένδιας, επισκέφθηκε σήμερα, Μεγάλο Σάββατο 4 Μαΐου 2024, Επιτηρητικά Φυλάκια της περιοχής ευθύνης της 95 ΑΔΤΕ, στο νησιωτικό σύμπλεγμα Μεγίστης, συνοδευόμενος από τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ Στρατηγό Δημήτριο Χούπη, τον Διοικητή της ΑΣΔΕΝ Αντιστράτηγο Εμμανουήλ Θεοδώρου και τον Διοικητή της

Ελεύθερος μετά από παρέμβαση του ΥπΕξ ο Έλληνας αστυνομικός στα Ιεροσύλημα

Όπως αναφέρουν διπλωματικές πηγές, υπό κράτηση τέθηκε προσωρινά το Μεγάλο Σάββατο (4/5) Έλληνας αστυνομικός, μέλος της φρουράς του πρόξενου στην Ιερουσαλήμ. Είχε προηγηθεί επεισόδιο που σημειώθηκε κατά την Τελετή Αφής του Αγίου Φωτός στον Ναό της Αναστάσεως. Ο Έλληνας αστυνομικός αφέθηκε ελεύθερος μετά

Οι χρεώσεις για τις αποσκευές «βραχνάς» στα αεροπορικά εισιτήρια

Οι ταξιδιώτες θα πρέπει να είναι εξίσου προσεκτικοί όταν σχεδιάζουν πώς θα μεταφέρουν την αποσκευή τους, όπως και όταν κάνουν κράτηση για την πτήση τους. Τα τέλη αποσκευών αλλάζουν και αυξάνονται σε όλο τον κλάδο. Σήμερα, αν παραδώσετε μία βαλίτσα στις United Airlines, American

Μετάβαση στο περιεχόμενο