Αλπικό Σκι: Ο Γκιννής έγινε ο πρώτος Έλληνας που κατακτά μετάλλιο σε αγώνα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος

Ιστορία έγραψε και πάλι ο Αλέξανδρος Ιωάννης Γκιννής στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Αλπικού Σκι. Ο 28χρονος πρωταθλητής κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στην τεχνική κατάβαση και έγινε ο πρώτος Έλληνας που παίρνει μετάλλιο σε Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.

Το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε ο Χένρικ Κρισόφερσεν από τη Νορβηγία, ενώ τρίτος ήταν ο Ιταλός Άλεξ Βινάτσερ. Να σημειωθεί ότι ο Γκινής έγραψε ιστορία και πριν από μερικές ημέρες, όταν έγινε ο πρώτος Έλληνας που κατακτά μετάλλιο σε αγώνα της σειράς του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

 

«Ο Αλέξανδρος Γκιννής έγραψε ιστορία! Ο πρώτος Έλληνας που ανεβαίνει στο βάθρο του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Αλπικού Σκι, κατέκτησε το ασημένιο στην τεχνική κατάβαση, κέρδισε τον θαυμασμό όλων, και μας γέμισε υπερηφάνεια. Μπράβο Αλέξανδρε!», έγραψε στο twitter ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

 

Θερμά συγχαρητήρια στον δευτεραθλητή κόσμου στο σλάλομ, Αλέξανδρο Γκιννή στην τεχνική κατάβαση του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Αλπικού Σκι Μπράβο Αλέξανδρε, έγραψες ιστορία για τη χώρα μας σε Ολυμπιακό χειμερινό άθλημα/αγώνισμα.

 

Μάλιστα ο Έλληνας πρωταθλητής, κατά τον τερματισμό του, μόλις συνειδητοποίησε το κατόρθωμά του φώναξε με πάθος: «Για την Ελλάδα ρε γαμώτο», ενώ στην απονομή πανηγύρισε αγκαλιά με την ελληνική σημαία.

 

 

Share:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κρουαζιέρα γυμνιστών θα σαλπάρει από τη Φλόριντα: Ιδού το κόστος και το δρομολόγιο

Η κρουαζιέρα «Big Nude Boat», η οποία επιτρέπει στους επιβάτες να είναι γυμνοί – ναι, ακόμη και στον μπουφέ – πρόκειται να αναχωρήσει από τη Φλόριντα το επόμενο έτος. Οι επισκέπτες καλούνται να ακουμπήσουν τα γυμνά τους οπίσθια στις πετσέτες που διατίθενται εν πλω

Η Navtex στο Λακωνικό Κόλπο και ο «σκιώδης στόλος» του Πούτιν

Μία navtex με ισχύ από την 1η έως τις 9 Μαΐου δεσμεύει την περιοχή του Λακωνικού Κόλπου που συμπίπτει με διεθνή ύδατα για ασκήσεις του Πολεμικού Ναυτικού. Ως εκ τούτου η συγκεκριμένη περιοχή κλείνει και η πρόσβαση στα εμπορικά πλοία

Πάσχα με επτά ακρωτηριασμούς και δεκάδες τραυματισμούς από βεγγαλικά – Κατασχέθηκαν χιλιάδες κροτίδες, έγιναν συλλήψεις

Τραγικός ήταν και το φετινό Πάσχα ο απολογισμός καθώς παρά τους εντατικούς ελέγχους της ΕΛ.ΑΣ το Μεγάλο Σάββατο για τον εντοπισμό ατόμων με κροτίδες και βεγγαλικά, καταγράφηκαν επτά ακρωτηριασμοί. Την Ανάσταση οι Αρχές συνέλαβαν τρία άτομα για παραβάσεις της νομοθεσίας περί φωτοβολίδων και πυροτεχνημάτων σε

Επεισόδια Ρέντη: Η απολογία του προφυλακισμένου συντονιστή της κερκίδας – «Με κατηγορούν γιατί θέλουν να μπλέξουν και μένα»

Εξελίξεις έρχονται αμέσως μετά το Πάσχα στην υπόθεση των επεισοδίων στο Ρέντη και την δολοφονική επίθεση στον Γιώργο Λυγγερίδη τον περασμένο Δεκέμβριο, καθώς οι ανακριτικές αρχές που χειρίζονται τη δικογραφία ετοιμάζουν εντάλματα σύλληψης για τα «ηγετικά στελέχη» των κατηγορούμενων ενώ θα αποσταλούν και κλήσεις

Μετάβαση στο περιεχόμενο