Ναυάγιο με μετανάστες στη Μύκονο: Σορός γυναίκας εντοπίστηκε στην Αντίπαρο – Συνολικά 4 οι νεκροί

Σορός γυναίκας, η οποία επέβαινε στο μοιραίο σκάφος με μετανάστες που βυθίστηκε την περασμένη Παρασκευή 26 Μαϊου βορειανατολικά της Μυκόνου, εντοπίστηκε σε βραχώδη περιοχή στον Άγιο Θεολόγο Αντιπάρου.

Η σορός αναγνωρίστηκε από δύο συνεπιβαίνοντες της άτυχης γυναίκας στο ίδιο σκάφος και περισυνελέγησαν σώοι από τη θαλάσσια περιοχή. Οι νεκροί μετανάστες από τη βύθιση του σκάφους ανέρχονται συνολικά σε τέσσερις (τρεις γυναίκες και ένας άνδρας).

Οι δύο διασωθέντες είχαν αναφέρει στα στελέχη του Λιμενικού Σώματος ότι στο σκάφος επέβαιναν συνολικά 17 άτομα, μεταξύ των οποίων τέσσερις με πέντε γυναίκες και ένα επτάχρονο κορίτσι. Οι έρευνες για τον εντοπισμό των αγνοουμένων στο σημείο του συμβάντος συνεχίζονται από το Λιμενικό Σώμα.

Share:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τελετή Εορτασμού του Προφήτη Ηλία, Προστάτη της Αεροπορίας Στρατού

Την Κυριακή 19 και την Δευτέρα 20 Ιουλίου 2026, πραγματοποιήθηκε στο Στρατόπεδο «ΛΟΧΑΓΟΥ (ΠΒ) ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΔΕΛΑΠΟΡΤΑ» στα Μέγαρα Αττικής, ο εορτασμός του Προφήτη Ηλία του Θεσβίτου, Προστάτη της Αεροπορίας Στρατού, καθώς και η «Ημέρα Μνήμης και Τιμής της Αεροπορίας Στρατού».

Politico: Η Ελλάδα «φρενάρει» το σχέδιο κυρώσεων της ΕΕ κατά της Ρωσίας

Οι χώρες της ΕΕ δεν κατάφεραν να καταλήξουν σε συμφωνία για την επιβολή νέων, εκτεταμένων κυρώσεων κατά της Ρωσίας το βράδυ της Τετάρτης (22.07.2026), καθώς η Ελλάδα μπλόκαρε τα μέτρα για την προστασία της ναυτιλιακής βιομηχανίας καυσίμων, αναφέρει σε δημοσίευμά του το Politico.

Μοίρα Πυροσβεστικών Αεροσκαφών – Το «ευχαριστώ» στα πληρώματα και το τεχνικό προσωπικό

«Το έργο των στελεχών της Πολεμικής Αεροπορίας υπερβαίνει τα στενά όρια μιας στρατιωτικής αποστολής. Τα πληρώματα, το τεχνικό προσωπικό, επιχειρούν κάθε μέρα, πολλές φορές υπό ακραίες συνθήκες, για την προστασία της ανθρώπινης ζωής, της περιουσίας, του φυσικού πλούτου, των φυσικών πόρων της

Επιχείρηση «IRINI»: Ρεσάλτο ευρωπαϊκών δυνάμεων σε πλοίο του ρωσικού σκιώδους στόλου

Οι ευρωπαϊκές δυνάμεις που έχουν αναπτυχθεί στη Μεσόγειο Θάλασσα στο πλαίσιο της επιχείρησης «IRINI» αναχαίτισαν και επιβιβάστηκαν σε ένα ρωσικό δεξαμενόπλοιο στις 20 Ιουλίου. «Το πετρελαιοφόρο MV SOUTH STAR, για το οποίο υπάρχουν υποψίες ότι έπλεε υπό ψευδή σημαία κατά παράβαση του