15η Πανελλήνια Συνάντηση Ομίλων Φουσκωτών Σκαφών στην πόλη της Χαλκίδας[Βίντεο]

Ο Ευβοϊκός Όμιλος Φουσκωτών Σκαφών διοργάνωσε το, Σάββατο 3 Ιουνίου, την 15η Πανελλήνια Συνάντηση Ομίλων Φουσκωτών Σκαφών στην πόλη της Χαλκίδας.

Πάνω από 80 φουσκωτά σκάφη από όλη την Ελλάδα πέρασαν από την Παλαιά Γέφυρα του Ευρίπου.

Το Eviathema επιβιβάστηκε στο σκάφος “Ακύλας” του Μακεδονικού Ομίλου Φουσκωτών Σκαφών  (Μ.Ο.Φ.Σ) ο οποίος έδωσε δυναμικό παρών στην εκδήλωση με δέκα σκάφη, με κυβερνήτη τον Αριστομένη Λαδά και επιβάτες-πλήρωμα το Θέμη, τον Νεόφυτο και τον Γιώργο από την Θεσσαλονίκη.

Τα φουσκωτά είναι σκάφη που μπορεί να ταξιδεύουν με ασφάλεια σε όλους τους καιρούς.

Με την αγάπη για την θάλασσα οι κυβερνήτες τους ενώθηκαν και δημιούργησαν ομίλους Πανελλαδικά οι οποίοι δραστηριοποιούνται σε δράσεις και σε κινήσεις κοινωφελών και οικολογικών σκοπών.

Η Πανελλήνια Συνάντηση είναι ένας θεσμός που δίνει την ευκαιρία στους ανθρώπους της θάλασσας και του φουσκωτού να ανταμώσουν και με κοινό στοιχείο το θαλάσσιο περιβάλλον να γίνουν ΌΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΙΑ ΠΑΡΕΑ.

Το 2006 έγινε η πρώτη Πανελλήνια Συνάντηση και από το 2008 με την δημιουργία της Ελληνικής Ομοσπονδίας γίνεται κάθε χρόνο υπό την Αιγίδα της.

 

Το βράδυ του Σαββάτου έγινε μια μεγάλη γιορτή στο χώρο της μαρίνας σκαφών του νότιου λιμένα με τη συμμετοχή όλων των πληρωμάτων  στην οποία έδωσαν το παρών όλες οι αρχές της Εύβοιας.

Η Περιφέρεια στερεάς Ελλάδος  Ο δήμος Χαλκιδέων, το Λιμενικό ταμείο, η Αστυνομική  Διεύθυνση Εύβοιας το Λιμεναρχείο κ.α.

Το γλέντι με χορούς και τραγούδια κράτησε μέχρι τις πρωινές ώρες ενώ κατά γενική ομολογία ήταν μια από τις πιο επιτυχημένες συναντήσεις των ομίλων!

Share:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΠΟΑΣΥ: Βασικά Αιτήματα-Παρατηρήσεις και Νομοθετικές Ρυθμίσεις στο υπό διαβούλευση Σχέδιο Νόμου του Υπουργείου Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών

Αθήνα, 13 Ιουνίου 2026 Αριθ. πρωτ.: 605/13/103 Προς:  1) Τον Υπουργό Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών κ. Κυριάκο ΠΙΕΡΡΑΚΑΚΗ 2) Τον Υφυπουργό Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών κ. Αθανάσιο ΠΕΤΡΑΛΙΑ            Κοιν.: Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Μιχαήλ ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗ   Θέμα:  Συμμετοχή της Π.Ο.ΑΣ.Υ. στη δημόσια διαβούλευση

Τροχόσπιτα: Τα νέα δεδομένα για τη στάθμευση σε τουριστικούς προορισμούς

Ο Σύλλογος Επαγγελματιών Αυτοκινούμενων & Ρυμουλκούμενων Τροχοσπίτων Ελλάδος (Σ.Ε.Α.Ρ.Τ.Ε.) με ανακοίνωσή του χαρτογραφεί τι ισχύει και το όχι για τη στάθμευση των τροχόσπιτων στην ελληνική επικράτεια και τους τουριστικούς προορισμούς. Όπως αναφέρεται σε αυτήν, «με την έκδοση του νέου διευκρινιστικού

Μητσοτάκης: Ξεχάστε επιστροφή 13ου-14ου μισθού–Οι ένστολοι έχουν δει αυξήσεις–Επιδιώκω αυτοδυναμία (ΒΙΝΤΕΟ)

Μητσοτάκης: Το «ξέκοψε» για 13ο και ο 14ο μισθό «Αναφορικά με τα σενάρια που ακούγονται, η επιστροφή του 13ου και του 14ου μισθού δεν είναι στους σκοπούς μας. Άλλωστε, ο “μισός” 13ος μισθός έχει ήδη δοθεί στην πράξη μέσα από τις

Νέο ΦΕΚ: Κώδικας νομοθεσίας για παροχή Υγειονομικής Περίθαλψης στα Στρατιωτικά Νοσοκομεία–Τι αφορά

Δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ Τεύχος A’ 94/12.06.2026 το ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΔΙΑΤΑΓΜΑ ΥΠ’ ΑΡΙΘΜ. 36 Κώδικας νομοθεσίας για την παροχή υγειονομικής περίθαλψης στα στρατιωτικά νοσοκομεία Παραθέτουμε κάποια άρθρα: Άρθρο 1 Κατηγορίες δικαιούχων υγειονομικής περίθαλψης Το Δημόσιο υποχρεούται να παρέχει υγειονομική περίθαλψη στις εξής