Οικογενειακή τραγωδία με δύο νεκρά αδελφάκια σε ένα χρόνο στην Κάτω Αχαΐα

Το δράμα μιας οικογένειας στην Κάτω Αχαΐα που σε διάστημα περίπου ενός χρόνου έχασε δύο μωρά φέρνει στο φως η εφημερίδα «Πελοπόννησος», με αφορμή τον πρόσφατο θάνατο του δεύτερου παιδιού.

Την περασμένη εβδομάδα έφυγε από τη ζωή το δύο μηνών μωρό της οικογένειας, μετά από πολυήμερη νοσηλεία στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία», όπου είχε μεταφερθεί με σπασμούς.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της «Πελοποννήσου», η μητέρα μετά την τραγική κατάληξη και δεδομένου πως οι εξετάσεις που πραγματοποιήθηκαν στο κοριτσάκι κατά την παραμονή του στο νοσοκομείο δεν εντόπισαν κάποιο σοβαρό πρόβλημα υγείας, ενημέρωσε τους θεράποντες ιατρούς πως πριν από ένα χρόνο είχε χάσει ακόμα ένα παιδί. Επρόκειτο για το μόλις 20 ημερών μωρό και το πρώτο παιδί της οικογένειας που πέθανε τον Ιούλιο του 2022 υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες.

Από την νεκροψία – νεκροτομή που διενεργήθηκε στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πατρών, δεν εξέχθησαν συμπεράσματα για τις συνθήκες και τα αίτια του θανάτου του.

Φως στα αίτια θανάτου του δύο μηνών βρέφους αναμένεται να δείξουν οι τοξικολογικές και ιστολογικές εξετάσεις, ενώ σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες της «Π», στην ιατροδικαστική έκθεση δεν αναγράφεται αιτία θανάτου.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας υπήρχαν κι άλλες απώλειες βρεφών στην οικογένεια στο παρελθόν και γι’ αυτό οι γιατροί ερευνούν το ενδεχόμενο οι θάνατοι να έχουν γονιδιακό υπόβαθρο. Ειδικότερα, η γιαγιά των δύο νεκρών βρεφών είχε επίσης χάσει ένα κοριτσάκι 1,5 ετών το 2014, ενώ πληροφορίες  θέλουν η γιαγιά να έχει χάσει ένα ακόμα κορίτσι, το οποίο εξαιτίας της κρισιμότητας της κατάστασης, αεροβαπτίστηκε.

Share:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κάμερες στους δρόμους: Νέος διαγωνισμός για το έργο των 88 εκατ. ευρώ

Σε τροχιά επανεκκίνησης εισέρχεται ένα από τα μεγαλύτερα έργα ψηφιακού εκσυγχρονισμού που έχουν σχεδιαστεί για την ενίσχυση της οδικής ασφάλειας στην Ελλάδα. Ο διαγωνισμός για την προμήθεια και εγκατάσταση 1.000 καμερών καταγραφής τροχαίων παραβάσεων κατατέθηκε προς δημοσίευση στην ευρωπαϊκή πλατφόρμα

Το Κίεβο ανέλαβε την ευθύνη για το drone που βρέθηκε στη Λευκάδα -Απολογία προς την Ελλάδα μετά το διάβημα

Την ευθύνη για το drone που εντοπίστηκε στα ελληνικά χωρικά ύδατα, κοντά στη Λευκάδα, ανέλαβε επίσημα η Ουκρανία, απαντώντας στο αυστηρό διάβημα διαμαρτυρίας που υπέβαλε η Αθήνα προς το Κίεβο στα τέλη Μαΐου. Η απάντηση της ουκρανικής πλευράς ήρθε μέσω

Καρυστιανού: Ο Τσίπρας λέει ψέματα, μπορεί εύκολα το «όχι» να το κάνει «ναι» – Θα έχουμε αυτοδυναμία την επομένη των εκλογών

Επίθεση κατά του Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε η Μαρία Καρυστιανού, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι είναι επαγγελματίας πολιτικός που λειτουργεί όπως οι επαγγελματίες πολιτικοί: «Λέει ψέματα», τόνισε η κα. Καρυστιανού και πρόσθεσε: «Μπορεί πολύ εύκολα το “όχι” να το κάνει “ναι”, να υποσχθεί

Ο Ανδρουλάκης βάζει τέλος στα λεγόμενα Δούκα για συνεργασίες: «Το ΠΑΣΟΚ δε θα παίξει ρόλο κομπάρσου», είπε στο ΠΣ

«Το ΠΑΣΟΚ δεν πρόκειται να παίξει κανέναν ρόλο κομπάρσου σε αυτό το σκηνοθετημένο πολιτικό σκηνικό», ήταν το ηχηρό μήνυμα του Νίκου Ανδρουλάκη στο Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ με αφορμή τις δηλώσεις του Χάρη Δούκα για ανοιχτούς διαύλους στις προοδευτικές δυνάμεις.