“Μπλόκο” της ΕΛ.ΑΣ. σε 112 κιλά κάνναβης

Συνελήφθη σήμερα (17-07-2018) το πρωί στην περιοχή της Μεταμόρφωσης Ιωαννίνων, στο πλαίσιο οργανωμένης επιχείρησης αστυνομικών του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, 36χρονος αλλοδαπός, έπειτα από την κατάσχεση μεγάλης ποσότητας κάνναβης.

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο στοχευμένων δράσεων για την καταπολέμηση της εισαγωγής-διακίνησης ναρκωτικών ουσιών και κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών και στοιχείων, σήμερα το πρωί στην Εθνική Οδό Ιωαννίνων – Κοζάνης (διασταύρωση Μεταμόρφωσης), οι αστυνομικοί εντόπισαν τον 36χρονο να επιβαίνει σε Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο και προέβησαν στην κατάσχεση (46) δεμάτων κάνναβης, συνολικού βάρους -112- κιλών, που βρέθηκαν στο εσωτερικό του οχήματος.

Επιπρόσθετα, από τον έλεγχο των στοιχείων του 36χρονου εξακριβώθηκε ότι εκκρεμούσε σε βάρος του ένταλμα σύλληψης του κ. Εισαγγελέα Εφετών Ιωαννίνων, για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί Ναρκωτικών.

Επίσης, κατασχέθηκε το ανωτέρω αυτοκίνητο που χρησιμοποιήθηκε για τη μεταφορά των ναρκωτικών καθώς και δύο κινητά τηλέφωνα.

Σε βάρος του 36χρονου σχηματίσθηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για εισαγωγή στη χώρα, μεταφορά και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών καθώς και για παράνομη είσοδο στη χώρα και θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

http://policenet.gr/article/μπλόκο-της-ελασ-σε-112…

Share:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κάμερες στους δρόμους: Νέος διαγωνισμός για το έργο των 88 εκατ. ευρώ

Σε τροχιά επανεκκίνησης εισέρχεται ένα από τα μεγαλύτερα έργα ψηφιακού εκσυγχρονισμού που έχουν σχεδιαστεί για την ενίσχυση της οδικής ασφάλειας στην Ελλάδα. Ο διαγωνισμός για την προμήθεια και εγκατάσταση 1.000 καμερών καταγραφής τροχαίων παραβάσεων κατατέθηκε προς δημοσίευση στην ευρωπαϊκή πλατφόρμα

Το Κίεβο ανέλαβε την ευθύνη για το drone που βρέθηκε στη Λευκάδα -Απολογία προς την Ελλάδα μετά το διάβημα

Την ευθύνη για το drone που εντοπίστηκε στα ελληνικά χωρικά ύδατα, κοντά στη Λευκάδα, ανέλαβε επίσημα η Ουκρανία, απαντώντας στο αυστηρό διάβημα διαμαρτυρίας που υπέβαλε η Αθήνα προς το Κίεβο στα τέλη Μαΐου. Η απάντηση της ουκρανικής πλευράς ήρθε μέσω

Καρυστιανού: Ο Τσίπρας λέει ψέματα, μπορεί εύκολα το «όχι» να το κάνει «ναι» – Θα έχουμε αυτοδυναμία την επομένη των εκλογών

Επίθεση κατά του Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε η Μαρία Καρυστιανού, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι είναι επαγγελματίας πολιτικός που λειτουργεί όπως οι επαγγελματίες πολιτικοί: «Λέει ψέματα», τόνισε η κα. Καρυστιανού και πρόσθεσε: «Μπορεί πολύ εύκολα το “όχι” να το κάνει “ναι”, να υποσχθεί

Ο Ανδρουλάκης βάζει τέλος στα λεγόμενα Δούκα για συνεργασίες: «Το ΠΑΣΟΚ δε θα παίξει ρόλο κομπάρσου», είπε στο ΠΣ

«Το ΠΑΣΟΚ δεν πρόκειται να παίξει κανέναν ρόλο κομπάρσου σε αυτό το σκηνοθετημένο πολιτικό σκηνικό», ήταν το ηχηρό μήνυμα του Νίκου Ανδρουλάκη στο Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ με αφορμή τις δηλώσεις του Χάρη Δούκα για ανοιχτούς διαύλους στις προοδευτικές δυνάμεις.