Η ΕΠΛΣ Κεντρικής Ελλάδος στο πλευρό του νέου Κεντρικού Λιμενάρχη Βόλου

Ανακοίνωση ΕΠΛΣ Κεντρικής Ελλάδος
Η ΕΠΛΣ Κεντρικής Ελλάδος με αφορμή την ανάληψη καθηκόντων του Κεντρικού Λιμενάρχη Βόλου από τον Πλοίαρχο Λ.Σ. Ζαραζάνη Δημήτριο ύστερα από την μετάθεση της Πλοιάρχου ΛΣ Κωνσταντά Βασιλικής στην Άγκυρα και υπερασπίζοντας τις βασικές αρχές του συνδικαλιστικού μας κινήματος θα συνεχίσει να στηρίξει με όλες τις δυνάμεις της τον δύσκολο θεσμικό ρόλο που αναλαμβάνει ο νέος Κεντρικός Λιμενάρχης Βόλου.
Στα χρόνια που πέρασαν αντιμετωπίσαμε ως υπηρετούντες δύσκολες και πρωτόγνωρες καταστάσεις όπως αυτές του COVID-19 , το μεταναστευτικό ζήτημα, οι πυρκαγιές της Εύβοιας και της Μαγνησίας αλλά και οι φονικές πλημμύρες στη Θεσσαλία , καταστάσεις που δύσκολα θα ξεχάσουμε μιας και ήμασταν παρόντες ταυτόχρονα  ως  πρωταγωνιστές διασώστες αλλά και ως πληγέντες.
Κληθήκαμε να αναπτύξουμε δράση σε τομείς και σε συμβάντα που για πρώτη φορά αντιμετωπίσαμε,  όμως καταφέραμε να διασώσουμε εκατοντάδες συνανθρώπους μας που βρέθηκαν σε κίνδυνο.
Τίποτα όμως δεν θα ήταν δυνατό αν ως Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου μαζί με την 4η ΠΕΔΙΛΣ, τα Λιμενικά Τμήματα υπαγωγής και τα Λιμεναρχεία των Β.Σποράδων δεν ήμασταν μια οικογένεια που στα δύσκολα άφηνε πίσω κάθε προσωπικό ζήτημα και πρόβλημα προκειμένου ως ομάδα να συνεργαστούμε για την εκτέλεση του καθήκοντος.
Πλέον όλοι γνωρίζουν τι έχει προσφέρει στη περιοχή της Θεσσαλίας , της Μαγνησίας και των Β.Σποραδων το Λιμενικό Σώμα και τα στελέχη του .
Στην απερχόμενη  Λιμενάρχη  Πλοίαρχο ΛΣ Κωνσταντά Βασιλική ως πρώτη γυναίκα Λιμενάρχη στην πόλη του Βόλου σταθήκαμε δίπλα σε κάθε δύσκολη στιγμή  συμβάλλοντας ως Ένωση στην ανάδειξη του πολυδιάστατου ρόλου που κλήθηκε  να διαδραματίσει το Λιμενικό Σώμα τα τελευταία χρόνια.
Αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε ως ΕΠΛΣ Κεντρικής Ελλάδος από εδώ και πέρα στηρίζοντας τον νέο Κ.Λ.Βόλου Πλοίαρχο Λ.Σ. Ζαραζάνη Δημήτριο ως ένα συνάδελφο της δικής μας οικογένειας γνωρίζοντας το μέχρι τώρα έργο του και την προσφορά του στο ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ και στην υπηρεσία μας.

Share:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η παγκόσμια έλλειψη αξιωματικών εμπορικού ναυτικού είναι μύθος – Η πραγματική κρίση βρίσκεται αλλού

Όλο και πιο έντονα ακούγεται ότι υπάρχει μια παγκόσμια έλλειψη αξιωματικών εμπορικού ναυτικού. Από Έλληνες εφοπλιστές και μεγάλα ναυλομεσιτικά γραφεία μέχρι διεθνείς οργανισμούς και εταιρείες επάνδρωσης πλοίων, όλοι μιλούν για την έλλειψη αξιωματικών. Το τι φταίει όμως δεν μας έχει

Κικίλιας: Οι εκλογές θα κριθούν από τη δουλειά μας, όχι από τα νέα κόμματα…

«Οι επενδύσεις, οι μεταρρυθμίσεις και οι τομές στις οποίες έχει προχωρήσει όλα αυτά τα χρόνια η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας- αντιμετωπίζοντας ταυτόχρονα πολλαπλές κρίσεις όπως πανδημία, πολέμους, ενεργειακή κρίση, κλπ- πρέπει να συνεχιστούν και να ολοκληρωθούν προς όφελος της ελληνικής

Γράφει ο Δρ. Θωμάς Χατζηαθανασίου – FIR Αθηνών, Παρούσα κατάσταση και προοπτικές

FIR Αθηνών, Παρούσα κατάσταση και προοπτικές Γράφει ο Δρ. Θωμάς Χατζηαθανασίου * Το FIR Αθηνών, το οποίο αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους αεροναυτιλιακούς θεσμούς στην Ανατολική Μεσόγειο και στο Αιγαίο και καθορίστηκε από περιφερειακές αεροναυτιλιακές διασκέψεις του ICAO, αναγνωρισμένο διεθνώς

Η Τεχνητή Νοημοσύνη στο επίκεντρο των Ποσειδωνίων 2026 – Η ναυτιλιακή τεχνολογία αλλάζει ρυθμό και μετασχηματίζει τον κλάδο

Η Τεχνητή Νοημοσύνη αναδεικνύεται σε έναν από τους βασικότερους μοχλούς εξέλιξης της παγκόσμιας ναυτιλίας, με τα Ποσειδώνια 2026 να επιβεβαιώνουν ότι η τεχνολογία έχει πλέον περάσει από το στάδιο της θεωρίας και των πιλοτικών εφαρμογών σε μια νέα εποχή ευρείας