Αλέξανδρος Χατζηπατέρας: Η ναυτιλία να γίνει πιο ελκυστική για τη νέα γενιά στην Ελλάδα

Την ανάγκη η ναυτιλία να γίνει περισσότερο ελκυστική για τη νέα γενιά, μέσω της ναυτικής εκπαίδευσης και της παιδείας στην Ελλάδα, τόνισε πριν από λίγο, μιλώντας στο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών, ο Αλέξανδρος Κ. Χατζηπατέρας της SEVP Dorian LPG (USA)LLC / MD Dorian LPG Management Corp.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε διεξοδικά στις επαγγελματικές δυνατότητες, που προσφέρει η συγκεκριμένη ναυτιλιακή αγορά.

Τέλος, έκανε λόγο για την ανάγκη εκσυγχρονισμού του επιπέδου του εμπορικού στόλου αλλά και την αναζήτηση χρηματοδοτήσεων για τον περαιτέρω εκσυγχρονισμό του.

Share:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πάτρα: Παρασύρθηκαν δύο παιδιά από ρεύμα ανοιχτά του Αγ. Βασιλείου – Πώς διασώθηκαν

Μάλιστα, είχαν ανοιχτεί εκατοντάδες μέτρα στο βάθος με κατεύθυνση το Δρέπανο. Άμεσα ειδοποιήθηκαν οι Αρχές και στην περιοχή έσπευσε να τους σώσει ιδιωτικό σκάφος. Ο κυβερνήτης πλησίασε τα παιδιά και τα μετέφερε με ασφάλεια στη στεριά.

Διαμαρτύρονται οι Λιμενικοί της Κρήτης για τις μεταγωγές μεταναστών

Κοινό δελτίο τύπου εξέδωσε οι Ενώσεις Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Δυτικής και Ανατολικής Κρήτης σχετικά με την πίεση που προκαλούν οι αυξημένες μεταναστευτικές ροές: Από την έναρξη του μεταναστευτικού στην Κρήτη, το Λιμενικό Σώμα-Ελληνική Ακτοφυλακή καλείται σχεδόν καθημερινά, να διαχειριστεί και

Συναγερμός στο Ναύπλιο: Θαλάσσιες ανεμώνες «χτύπησαν» παιδί – Τι συμβαίνει μετά το τσίμπημα

Ένα τρομακτικό περιστατικό συνέβη στο Ναύπλιο όταν παιδί που έκανε μπάνιο με την οικογένειά του στην παραλία Καραθώνας τσιμπήθηκε από θαλάσσια ανεμώνη. «Οι θαλάσσιες ανεμώνες είναι μακρινοί συγγενείς των μεδουσών. Πρόκειται για ζώα που μοιάζουν με φυτά και τα οποία μοιάζουν

Μετάβαση στο περιεχόμενο