ΕΛΣΚΥ και ΣΥΜΕΛΣ στέλνουν και φέτος τα τέκνα συναδέλφων κατασκήνωση !

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Η Ένωση Λιμενικού Σώματος Κεντρικής Υπηρεσίας (ΕΛΣΚΥ) μέλος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Λιμενικών (ΠΟΛ) σε συνεργασία με τον Σύλλογο Μέριμνας Λιμενικού Σώματος (ΣΥΜΕΛΣ) κατάφερε για φέτος το καλοκαίρι να στείλει εξήντα (60) λιλιπούτιους φίλους μας, τέκνα συναδέλφων στις Παιδικές εξοχές του Δήμου Αθηναίων.

Τα τέκνα θα πρέπει να είναι από 6 ετών έως και 12 ετών. Για μεγαλύτερα παιδιά και από ηλικίες από 16 ετών έως και 25 ετών δίδεται η δυνατότητα να ενταχθούν στην κατασκήνωση ως ομαδάρχες και κοινοτάρχες ανεξαρτήτου ορίου συμμετοχής .

ΠΕΡΙΟΔΟΙ:

Τα απαραίτητα δικαιολογητικά θα τα προσκομίσετε στην  υπεύθυνη παιδικών κατασκηνώσεων της ΕΛΣΚΥ κα. Παναγιωτίδου Σόνια Τηλ : 6986208161 από την Πέμπτη 30/05/2024 έως και την Δευτέρα 10/6/2024.

Για τα Απαραίτητα Δικαιολογητικά  πατήστε εδώ.

Κόστος συμμετοχής ΔΩΡΕΑΝ

Είσαι μέλος της ΕΛΣΚΥ ή του ΣΥΜΕΛΣ ή δεν έχεις αποφασίσει ακόμα αν θέλεις να μας ακολουθείς;

Μην ανησυχείς οι θέσεις είναι για όλους τους συναδέλφους γιατί ΜΟΝΟ εμείς κάνουμε πράξη το σύνθημα: «Όλα για το συνάδελφο»

 Γίνε και εσύ μέλος της ΕΛΣΚΥ και βγές κερδισμένος ΕΔΩ

Λίγα λόγια για τις παιδικές εξοχές του Δήμου Αθηναίων

Οι παιδικές εξοχές του Δήμου Αθηναίων βρίσκονται στον Άγιο Ανδρέα Αττικής, περίπου 30 χλμ. από το κέντρο της Αθήνας, σε μια πευκόφυτη έκταση 180 στρεμμάτων όπου συνδυάζεται το βουνό με τη θάλασσα.

Πρόκειται για μια από τις καλύτερες κατασκηνώσεις των Βαλκανίων όσον αφορά τόσο στην άνετη διαβίωση, καθώς είναι άρτια εξοπλισμένη με αθλητικές εγκαταστάσεις και υλικοτεχνική υποδομή σύμφωνα με τα σύγχρονα ευρωπαϊκά πρότυπα, όσο και στην ασφάλεια των κατασκηνωτών.

Οι παιδικές εξοχές του Δήμου Αθηναίων , για το έτος 2024 και για 4 περιόδους των 13 ημερών, έχουν την δυνατότητα να φιλοξενήσουν έως 800 παιδιά , ηλικίας 6-12 ετών ανά περίοδο και έως 100 παιδιά συλλόγων ΑμεΑ (συμπεριλαμβανομένων των συνοδών τους) επίσης ομαδάρχες και κοινοτάρχες, ενώ καθ’ όλη την διάρκεια του έτους διατίθεται σε συλλόγους, αθλητικούς ομίλους, σχολεία και αποστολές από ευρωπαϊκές και βαλκανικές χώρες για μονοήμερες ή πολυήμερες δραστηριότητες. Την 5η περίοδο φιλοξενούνται άτομα τρίτης ηλικίας που έχουν συμπληρώσει το 62ο έτος.

Οι κατασκηνωτές εντάσσονται σε καθημερινό πρόγραμμα δραστηριοτήτων που συνδυάζει διασκέδαση και ψυχαγωγία με παιδαγωγικές μεθόδους, δημιουργώντας κίνητρα στα παιδιά να ασκήσουν πνεύμα και σώμα, λογική και φαντασία. Έτσι λειτουργούν και συμμετέχουν στην κατασκήνωση  σε  εργαστήρια  Χειροτεχνίας, Ζωγραφικής, Κολάζ, Πυλού, Κατασκευών με Ανακυκλώσιμα και Φυσικά Υλικά, Θεατρικής Ομάδας, Μουσικής Ομάδας, Ομάδα Χορωδίας, Μοντέρνων και Παραδοσιακών Χορών, Αστρονομίας, Ρομποτικής και Περιβαλλοντικού Προγράμματος.

Λειτουργεί Βιβλιοθήκη με μεγάλη ποικιλία βιβλίων, τα οποία μπορούν να δανειστούν τα παιδιά και να γνωρίσουν -για παράδειγμα- τα μυστικά του θεάτρου και της λογοτεχνίας.

Πολλά πολιτιστικά δρώμενα, παραστάσεις (θεατρικές, μουσικές, διάφοροι πολιτιστικοί και παραδοσιακοί σύλλογοι) πραγματοποιούνται στην κατασκήνωση του Άγιου Ανδρέα. Υπάρχει επίσης κινηματογράφος και πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής. Όσον αφορά στις αθλητικές δραστηριότητες η κατασκήνωση διαθέτει δύο πισίνες, γήπεδο  ποδοσφαίρου διαστάσεων  11 x 11 με φυσικό χορτάρι, γήπεδο basket, volley, beach volley, σκάκι και πινγκ πονγκ. Διεξάγονται, επίσης, πρωταθλήματα σε όλα τα αθλήματα και απονέμονται αναμνηστικά διπλώματα.

 

Share:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η παγκόσμια έλλειψη αξιωματικών εμπορικού ναυτικού είναι μύθος – Η πραγματική κρίση βρίσκεται αλλού

Όλο και πιο έντονα ακούγεται ότι υπάρχει μια παγκόσμια έλλειψη αξιωματικών εμπορικού ναυτικού. Από Έλληνες εφοπλιστές και μεγάλα ναυλομεσιτικά γραφεία μέχρι διεθνείς οργανισμούς και εταιρείες επάνδρωσης πλοίων, όλοι μιλούν για την έλλειψη αξιωματικών. Το τι φταίει όμως δεν μας έχει

Κικίλιας: Οι εκλογές θα κριθούν από τη δουλειά μας, όχι από τα νέα κόμματα…

«Οι επενδύσεις, οι μεταρρυθμίσεις και οι τομές στις οποίες έχει προχωρήσει όλα αυτά τα χρόνια η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας- αντιμετωπίζοντας ταυτόχρονα πολλαπλές κρίσεις όπως πανδημία, πολέμους, ενεργειακή κρίση, κλπ- πρέπει να συνεχιστούν και να ολοκληρωθούν προς όφελος της ελληνικής

Γράφει ο Δρ. Θωμάς Χατζηαθανασίου – FIR Αθηνών, Παρούσα κατάσταση και προοπτικές

FIR Αθηνών, Παρούσα κατάσταση και προοπτικές Γράφει ο Δρ. Θωμάς Χατζηαθανασίου * Το FIR Αθηνών, το οποίο αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους αεροναυτιλιακούς θεσμούς στην Ανατολική Μεσόγειο και στο Αιγαίο και καθορίστηκε από περιφερειακές αεροναυτιλιακές διασκέψεις του ICAO, αναγνωρισμένο διεθνώς

Η Τεχνητή Νοημοσύνη στο επίκεντρο των Ποσειδωνίων 2026 – Η ναυτιλιακή τεχνολογία αλλάζει ρυθμό και μετασχηματίζει τον κλάδο

Η Τεχνητή Νοημοσύνη αναδεικνύεται σε έναν από τους βασικότερους μοχλούς εξέλιξης της παγκόσμιας ναυτιλίας, με τα Ποσειδώνια 2026 να επιβεβαιώνουν ότι η τεχνολογία έχει πλέον περάσει από το στάδιο της θεωρίας και των πιλοτικών εφαρμογών σε μια νέα εποχή ευρείας