Αυτό είναι το superyacht αξίας 100 εκατ. που μοιάζει με ηφαίστειο – Διαθέτει μία σκάλα που «λιώνει»

Το πλοίο μπορεί να φιλοξενήσει έως και 12 επισκέπτες στις οκτώ σουίτες του

Όταν πρόκειται για τη δημιουργία ενός υπερπολυτελούς γιοτ, οι κατασκευαστές μπορούν να εμπνευστούν από οτιδήποτε γύρω τους, παραδείγματος χάρη από διαστημόπλοια, διαμάντια ακόμη και από καρχαρίες. 

Ένα ολοκαίνουριο superyacht ύψους 80 μέτρων είναι εμπνευσμένο από ένα ηφαίστειο. Διαθέτει μάλιστα και μία «λιωμένη σκάλα». Το γιοτ με την ονομασία Forge είναι στην πραγματικότητα σχεδιασμένο για να μοιάζει με ηφαίστειο μέσα στο νερό. Με εκτιμώμενη τιμή έως και 100 εκατομμύρια δολάρια, το πλοίο μπορεί να φιλοξενήσει έως και 12 επισκέπτες στις οκτώ σουίτες του.

Κατασκευασμένο από αλουμίνιο, το εξωτερικό του σε σχήμα πυραμίδας έχει μαύρο και πορτοκαλί χρώμα. Διαθέτει επίσης, και μια εντυπωσιακή σκάλα η οποία σύμφωνα με τον σχεδιαστεί μοιάζει με λάβα. Με πτυσσόμενα μπαλκόνια, το Forge χαρακτηρίζεται ως ένα από τα πιο εντυπωσιακά γιοτ.

Διαθέτει ακόμη, χώρο ευεξίας με πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριο και σάουνα. Επιπλέον, στο σκάφος υπάρχει αίθουσα κινηματογράφου, γκαράζ, τζετ σκι καθώς και εξοπλισμός για extreme sports και καταδύσεις. Εξοπλισμένο με ένα υβριδικό σύστημα πρόωσης ντίζελ-ηλεκτρικό, το σκάφος θα έχει αυτονομία περίπου 5.000 ναυτικών μιλίων (περίπου 8.046 χιλιόμετρα).

Αν και υποψήφιοι αγοραστές δεν έχουν μέχρι στιγμής, εκφράσει το ενδιαφέρον τους σύμφωνα με τα όσα μεταδίδει το CNN, παρόλα αυτά, ο καινοτόμος σχεδιασμός του γιοτ έχει τραβήξει ήδη, την προσοχή.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το σχολείο κατάρτισης εκπαιδευτών Αστυνομικών Σχολών

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε σήμερα, Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2022, το σχολείο κατάρτισης εκπαιδευτών Αστυνομικών Σχολών, το οποίο πραγματοποιήθηκε υπό την επιμέλεια της Σχολής Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης. Η εκπαίδευση πραγματοποιήθηκε, κατά το χρονικό διάστημα από 12 έως 30 Σεπτεμβρίου 2022, στις εγκαταστάσεις

Τελετή Ορκωμοσίας Νεοκαταταγέντων Δοκίμων Λιμενοφυλάκων εκπαιδευτικής σειράς 2022-2023

Παρουσία του Αρχηγού Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής Αντιναυάρχου Λ.Σ. Αλεξανδράκη Γεώργιου, τελέσθηκε σήμερα η ορκωμοσία ενενήντα επτά (97) νεοκαταταγέντων Δοκίμων Λιμενοφυλάκων εκπαιδευτικής σειράς 2022-2023. Στην τελετή που έλαβε χώρα στις εγκαταστάσεις της Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών Ναυτικού (ΣΜΥΝ), στο Ναυτικό

ΛΣ : Να μετακινείται ο φάκελος…Όχι ο πολίτης

Ποιος γνωρίζει ότι το slogan αυτό πρωτοξεκίνησε από το Υπουργείο Αιγαίου το 1998;;; Ποιος γνωρίζει ότι το slogan αυτό αποτέλεσε την πρώτη διαφήμιση των σημερινών Κ.Ε.Π.(Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών); Ποιος γνωρίζει ότι ο «προάγγελος» των σημερινών ΚΕΠ (τότε λέγονταν «Γραφεία τουΠολίτη»)

Ο Ερντογάν μηνύει τον αντιπρόεδρο της γερμανικής Βουλής

Στο εδώλιο του κατηγορουμένου κινδυνεύει να βρεθεί ο αντιπρόεδρος της γερμανικής Βουλής και αντιπρόεδρος των Φιλελευθέρων Βόλφγκανγκ Κουμπίκι, μετά τις πρόσφατες δηλώσεις του κατά του τούρκου προέδρου Ταγίπ Ερντογάν, τον οποίο χαρακτήρισε σε προεκλογική συγκέντρωση «μικρό αρουραίο των υπονόμων». Το