«Άγιο» είχαν στη Νάξο – Έπεσαν σοβάδες και πέτρες από κτίριο που στεγάζεται το Λιμεναρχείο

Από τύχη δεν θρηνήσαμε θύματα, σήμερα το μεσημέρι, στο κέντρο της Νάξου, όταν αποκολλήθηκε μεγάλο κομμάτι μπαλκονιού στο κτήριο που στεγάζεται το Λιμεναρχείο Νάξου.

Πιο συγκεκριμένα, από την πίσω πλευρά, εκεί που υπάρχει πεζόδρομος, επιχειρήσεις και εκατοντάδες άτομα να περιπλανιούνται στα σοκάκια, παραλίγο να σημειωθεί τραγωδία, καθώς  άρχισε να «βρέχει» πέτρες απο το μπαλκόνι του λιμενικού και άλλο ένα τεράστιο κομμάτι στο μπαλκόνι του Anamnesia.

Αξίζει να σημειωθεί  οτι το κτίριο είναι πολύ παλιό, ενώ γίνονται προσπάθειες να μεταφερθεί το Λιμενικό σώμα Νάξου. Αν και το σημείο είναι ιδιαίτερα πολυσύχναστο, με την κυκλοφορία πεζών να είναι συνεχής, δεν είχαμε καμία τραγική συνέπεια!

Γιατί όπως μπορεί εύκολα και εύλογα να αντιληφθεί κανείς, θα μπορούσαμε να μιλάμε ακόμη και για ένα συμβάν με εξαιρετικά δυσάρεστες επιπτώσεις. Θα μπορούσαμε να μιλάμε όχι μόνο για υλικές ζημιές, αλλά και για τον τραυματισμό κάποιου ή κάποιων ανυποψίαστων πεζών!

Share:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Λιμάνι Ηρακλείου: Ο Λ. Σιγάλας μιλά για τις προτεραιότητες του Ομίλου Grimaldi!

Ο διευθύνων σύμβουλος της Minoan Lines τόνισε ότι στόχος του ομίλου είναι να αξιοποιηθεί η κομβική θέση του λιμανιού και να ενισχυθεί τόσο η οικονομία της πόλης όσο και η Κρήτη συνολικά Από την ανάπτυξη των υφιστάμενων υποδομών των λιμανιών Ηρακλείου και

Κατσαφάδος: Όλοι μας νιώθουμε περήφανοι που ενισχύεται η πιο μάχιμη μονάδα της Ελληνικής Αστυνομίας

Ανάρτηση του Υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη Πριν λίγες μέρες, μαζί με τον Υπουργό @joikonomou , παρακολουθήσαμε την Τελετή Αποφοίτησης του Σχολείου Βασικής Εκπαίδευσης της ΕΚΑΜ. Η δύναμη της Ειδικής Κατασταλτικής Αντιτρομοκρατικής Μονάδας, αυξήθηκε με 22 νέους αστυνομικούς που ολοκλήρωσαν το 24ο Σχολείο

Μεγάλη αύξηση στον κατάπλου ιστιοφόρων στην Χάλκη

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του Λιμεναρχείου Χάλκης από το 2019 έως και τον Αύγουστο του 2023, χωρίς να προσμετράται ο αριθμός των επισκεπτών με τα ιστιοφόρα, γιοτ και φουσκωτά, το νησί της Χάλκης είχε αύξηση 427% μέσω της Ακτοπλοΐας.

Πέντε κατηγορούμενοι για κατασκοπεία υπέρ της Ρωσίας στη Βρετανία

Πέντε άτομα στη Βρετανία κατηγορούνται για συνωμοσία με σκοπό την κατασκοπεία υπέρ της Ρωσίας. Σύμφωνα με το BBC, οι Ορλίν Ρούσεφ, Μπίζερ Ντζαμπάζοφ, Κατρίν Ιβάνοβα, Ιβάν Στογιάνοφ και Βάνια Γκαμπέροβα. Οι πέντε κατηγορούμενοι ζουν επί χρόνια στο Ηνωμένο Βασίλειο Οι συγκεκριμένοι

Μετάβαση στο περιεχόμενο