AHEPA MARITIME CHAPTER: Ετήσια Γ. Συνέλευση και ανάδειξη νέου ΔΣ

Την Παρασκευή 19 Μαΐου 2023, το Ahepa Maritime Chapter HJ-45 St’ Nicholas κατά την διάρκεια της ετήσιας Γενικής Συνέλευσης του, στο  Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Πειραιά (Ε.Β.Ε.Π.),  ανέδειξε ομόφωνα το νέο Διοικητικό του Συμβούλιο, καθώς επίσης και τη νέα Εξελεγκτική του Επιτροπή.

Το νέο πενταμελές Διοικητικό Συμβούλιο του Ahepa Maritime Chapter HJ-45 St’ Nicholas συγκροτήθηκε σε Σώμα ως ακολούθως:

Επίσης, η νέα τριμελής Εξελεγκτική Επιτροπή θα απαρτίζεται από τους κάτωθι αδερφούς:

  1. Καλοκαιρινός Αντώνιος, Πρόεδρος Εξελεγκτικής  Επιτροπής
  2. Δαμίγος Ηλίας, μέλος Εξελεγκτικής  Επιτροπής
  3. Mimikos James, μέλος Εξελεγκτικής  Επιτροπής

Πριν την έναρξη της διαδικασίας των εκλογών, ο Πρόεδρος του Maritime Chapter, Δημήτριος Ματθαίου αφού αναφέρθηκε στις σπουδαίες φιλανθρωπικές δράσεις του Maritime Chapter από την ημέρα της Ίδρυσής του πριν 2 έτη μέχρι και σήμερα, εστίασε στο νέο εμβληματικό του έργο, την λέσχη “St’ Nicholas Business club” και του καταστήματος “AHEPA shop” που θα συστεγασθούν μαζί με τα νέα γραφεία του Maritime Chapter σε ανακαινισμένο νεοκλασικό κτίριο στην περιοχή του Πειραιά.

Tο έργο αυτό αναμένεται να ολοκληρωθεί αρχές Ιουνίου και με την αποπεράτωσή του, θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια σε μεγαλοπρεπή τελετή.

Επίσης ιδιαίτερη αναφορά έκανε ο Πρόεδρος, στην ίδρυση του νέου Ναυτικού Μουσείου, το “Ahepa Maritime Chapter St’ Nicholas”, τα εκθέματα του οποίου έχουν ήδη συγκεντρωθεί και απομένει η διάθεση του κατάλληλου χώρου που θα τα φιλοξενήσει.

Με το πέρας της διαδικασίας των εκλογών ο Πρόεδρος, ο οποίος επανεξελέγη πανηγυρικά, απευθυνόμενος στους αδελφούς ανέφερε:

«Αγαπητοί αδελφοί, σας ευχαριστώ πολύ που μου αναθέσετε για ακόμη μια φορά το τιμόνι της AHEPA Maritime Chapter HJ-45 St’ Nicholas για να συνεχίσουμε μαζί να συμπλέουμε στις θάλασσες των αξιών, του πολιτισμού και της κοινωνικής συνεισφοράς! Να εξακολουθήσουμε μαζί το μεγάλο ταξίδι της προσφοράς και της κοινωνικής  αλληλεγγύης πάνω στο γερό σκαρί του θαλασσινού Chapter μας, που ήδη έδωσε σε όλους μας πληθώρα εμπειριών, κοινωφελών δράσεων και ηθικής ικανοποίησης.

Στο μεγάλο και πετυχημένο αυτό ταξίδι είμαστε όλοι μαζί συνοδοιπόροι. Οι επιτυχίες είναι καρπός της συλλογικής μας προσπάθειας. Είναι απότοκο της ανταπόκρισής σας στον συντονισμό και στις προτάσεις που κατατίθενται για δράση. Για αυτό αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω εγκάρδια και ξεχωριστά τον καθένα από εσάς τους Αδελφούς μου για την εμπιστοσύνη σας προς το πρόσωπό μου, υποστηρίζοντας τις πολύ σημαντικές δράσεις, που πραγματοποιήσαμε με το Chapter μας. Όλα αυτά ήταν ένας πραγματικός άθλος!

Στο ταξίδι μας, που μόλις άρχισε, σας καλώ και πάλι, ως μέλη μιας σπουδαίας παγκόσμιας Οργάνωσης, να συνεχίσουμε δημιουργικά με συνέργειες αγάπης και σεβασμού για τον συνάνθρωπο μας και να μείνουμε αφοσιωμένοι στην εδραίωση της αλληλεγγύης, της ηθικής συνεργασίας και της φιλανθρωπίας.

Με «πλοίο διαρκείας» το Maritime Chapter μας, με πλοηγό της κοινής μας πορείας τις αξίες μας, με μοναδικό προσανατολισμό την προσφορά και ναυαρχίδα μας την κοινωνική, οικογενειακή και ατομική αριστεία, ας ξεκινήσουμε και πάλι μαζί!

Τα πέλαγα της κοινωνικής προσφοράς μας περιμένουν!»

Share:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έρευνα: Mόνο το 13% των Ελλήνων γνωρίζει την παγκόσμια πρωτιά της ελληνικής ναυτιλίας, οι νέοι την αγνοούν εντελώς

Τεράστιο έλλειμα ενημέρωσης για τη μεγαλύτερη ναυτιλία του κόσμου, την ελληνόκτητη, έχει η ελληνική κοινωνία. Αυτό τουλάχιστον συμπεραίνεται από έρευνα που διεξήγαγε η Focus Bari, με θέμα: «Οι αντιλήψεις των Ελλήνων και οι προκλήσεις στη Ναυτιλία» σε αντιπροσωπευτικό δείγμα 1.005

Κίτρινη κάρτα στην Ελλάδα για τις ώρες εργασίας

Οι πιο σκληρά εργαζόμενοι στην Ευρώπη είναι οι Έλληνες, πριν ακόμα θεσμοθετηθεί η εξαήμερη εργασία στις επιχειρήσεις συνεχούς λειτουργίας και σε εκείνες που εφαρμόζουν σύστημα με εναλλασσόμενες βάρδιες. Τα στοιχεία που παρουσιάζει σήμερα κατ’ αποκλειστικότητα η «Ν», κάνουν λόγο για ώρες εργασίας

von der Leyen: Επανεξελέγη Πρόεδρος της Ε. Επιτροπής για 2η φορά

Με 401 ψήφους υπέρ της, το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο επανεξέλεξε πριν λίγο την κα Ursula von der Leyen για δεύτερη θητεία ως Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. Για ακόμη μια πενταετία η κα. von der Leyen θα βρίσκεται στο τιμόνι του κύριου

Κριμαία: Ουκρανικά ναυτικά drones έπληξαν τη βάση της ρωσικής Ακτοφυλακής (βίντεο)

Ουκρανικά ναυτικά drones επιτέθηκαν σε βάση της ρωσικής Ακτοφυλακής στην Κριμαία, προκαλώντας σημαντικές ζημιές στις εγκαταστάσεις και τον εξοπλισμό. Η επίθεση πραγματοποιήθηκε με στόχο το κέντρο διοίκησης, μια αποθήκη πυρομαχικών και εξοπλισμού, έναν υποσταθμό ισχύος, τεχνικές εγκαταστάσεις και θέσεις πυροβολικού.

Μετάβαση στο περιεχόμενο