Αίγινα: Συνάντηση του Δ.Σ της Νέας Επαγγελματικής Ένωσης Αγίας Μαρίνας με τον ΥφΥΝΑΝΠ Κώστα Κατσαφάδο

Συνάντηση με τον υφυπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Κώστα Κατσαφάδο, είχε σήμερα (22/4) το Δ.Σ της Νέας Επαγγελματικής Ένωσης Αγίας Μαρίνας Αίγινας στο Εστιατόριο Κυριακάκης στην Αγία Μαρίνα.  Σύμφωνα με την σχετική ανάρτηση στο Face Book, κατά την συνάντηση “συζητήθηκαν θέματα αναφορικά με την Ζεύξη Πειραιά-Αγίας Μαρίνας, δυνατότητα δρομολόγησης έτερων ακτοπλοϊκών γραμμών με Επιβατικά αλλά και Οχηματαγωγά, καθώς και η εν δυνάμει υποστήριξη του ΥΝΑΝΠ στην προσπάθεια αυτή.”
Και όπως καταλήγει η ανακοίνωση: “Για μια ακόμη φορά, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον κ. Κατσαφάδο, για την καθολική βοήθεια του στην Δρομολόγηση του Ε/Γ ΜΠΡΟΥΦΑΣ”.

Share:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τελετή Εορτασμού του Προφήτη Ηλία, Προστάτη της Αεροπορίας Στρατού

Την Κυριακή 19 και την Δευτέρα 20 Ιουλίου 2026, πραγματοποιήθηκε στο Στρατόπεδο «ΛΟΧΑΓΟΥ (ΠΒ) ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΔΕΛΑΠΟΡΤΑ» στα Μέγαρα Αττικής, ο εορτασμός του Προφήτη Ηλία του Θεσβίτου, Προστάτη της Αεροπορίας Στρατού, καθώς και η «Ημέρα Μνήμης και Τιμής της Αεροπορίας Στρατού».

Politico: Η Ελλάδα «φρενάρει» το σχέδιο κυρώσεων της ΕΕ κατά της Ρωσίας

Οι χώρες της ΕΕ δεν κατάφεραν να καταλήξουν σε συμφωνία για την επιβολή νέων, εκτεταμένων κυρώσεων κατά της Ρωσίας το βράδυ της Τετάρτης (22.07.2026), καθώς η Ελλάδα μπλόκαρε τα μέτρα για την προστασία της ναυτιλιακής βιομηχανίας καυσίμων, αναφέρει σε δημοσίευμά του το Politico.

Μοίρα Πυροσβεστικών Αεροσκαφών – Το «ευχαριστώ» στα πληρώματα και το τεχνικό προσωπικό

«Το έργο των στελεχών της Πολεμικής Αεροπορίας υπερβαίνει τα στενά όρια μιας στρατιωτικής αποστολής. Τα πληρώματα, το τεχνικό προσωπικό, επιχειρούν κάθε μέρα, πολλές φορές υπό ακραίες συνθήκες, για την προστασία της ανθρώπινης ζωής, της περιουσίας, του φυσικού πλούτου, των φυσικών πόρων της

Επιχείρηση «IRINI»: Ρεσάλτο ευρωπαϊκών δυνάμεων σε πλοίο του ρωσικού σκιώδους στόλου

Οι ευρωπαϊκές δυνάμεις που έχουν αναπτυχθεί στη Μεσόγειο Θάλασσα στο πλαίσιο της επιχείρησης «IRINI» αναχαίτισαν και επιβιβάστηκαν σε ένα ρωσικό δεξαμενόπλοιο στις 20 Ιουλίου. «Το πετρελαιοφόρο MV SOUTH STAR, για το οποίο υπάρχουν υποψίες ότι έπλεε υπό ψευδή σημαία κατά παράβαση του