Αίτημα Ένωσης Αξιωματικών Κεντρικής Μακεδονίας προς την ΠΟΑΞΙΑ για οικονομική ενίσχυση 18.000 ευρώ

Προς: Πανελλήνια Ομοσπονδία Αξιωματικών Αστυνομίας  (Π.Ο.ΑΞΙ.Α.)

 

 Θέμα: «ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ – Αίτημα οικονομικής ενίσχυσης»

Πρόεδρε κ. Βέλλιο,

Η Ένωσή μας με την παρούσα επιστολή, αιτείται από την δευτεροβάθμια συνδικαλιστική οργάνωση Π.Ο.ΑΞΙ.Α., της οποίας είστε Πρόεδρος, οικονομική ενίσχυση ύψους δεκαοχτώ χιλιάδων ευρώ (18.000 €). Η Ένωσή μας, όντας μέλος της Π.Ο.ΑΞΙ.Α., εξ’ αυτής της ιδιότητας, καταθέτει επί σειρά ετών σε αυτήν (εκ της ιδρύσεως) το 33% των εισφορών της από τις μηνιαίες συνδρομές των μελών της. Με απόφαση της Ένωσής μας, τα τελευταία χρόνια, το υπόλοιπο ποσοστό, το οποίο και λαμβάνει, αποφασίστηκε να στοχεύει σε δράσεις ανταποδοτικότητας.

Γίνεται μνεία ότι, οι εν λόγω κινήσεις και δράσεις ανταποδοτικότητας που εφαρμόζει η Ένωσή μας, χαίρουν της ευρείας αποδοχής και επιδοκιμασίας των μελών της. Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι, κατά τα τελευταία έτη η Ένωσή μας πολλαπλασίασε τα μέλη της, την δυναμική της Π.Ο.ΑΞΙ.Α. και κατ’ επέκταση τα έσοδα που η τελευταία λαμβάνει από την εν λόγω αύξηση του αριθμού των μελών της Ένωσή μας.

Ειδικότερα, ενόψει της τρέχουσας δυσχερούς οικονομικής συγκυρίας, που διανύουμε και που διαφαίνεται ότι θα συνεχιστεί κατά την προσεχή χρονική περίοδο 2022-2023, έχει ανακύψει επιπρόσθετη ανάγκη για οικονομική ελάφρυνση των μελών μας αλλά και των οικογενειών τους.

Ως εκ τούτου, αιτούμαστε όπως ενισχυθεί η Ένωσή μας με το προαναφερόμενο χρηματικό ποσό, το οποίο θα διατεθεί εξ ολοκλήρου σε δράσεις ανταποδοτικότητας προς τα μέλη μας. Να σημειωθεί ότι, το εν λόγω ζητηθέν χρηματικό ποσό (18.000 €), αντιστοιχεί στο ποσό που λαμβάνει η Π.Ο.ΑΞΙ.Α. (επί ποσοστού 33%) από τις κρατήσεις – συνδρομές των μελών της Ένωσής μας, για χρονικό διάστημα ΜΟΛΙΣ έξι (6) μηνών.

Στο πλαίσιο ανάδειξης του έργου των πρωτοβάθμιων σωματείων, σας καλούμε, ως πρόεδρος της Π.Ο.ΑΞΙ.Α., να μεριμνήσετε, τουλάχιστον, με την θετική εισήγησή σας προς το Δ.Σ. της Ομοσπονδίας, ώστε να ληφθεί σχετική απόφαση.

Επισημαίνεται ότι, οικονομική ενίσχυση πρωτοβάθμιας Ένωσης έχει πραγματοποιηθεί ξανά στο πρόσφατο παρελθόν από την Π.Ο.ΑΞΙ.Α., υπό την προεδρεία του τέως προέδρου της, κ. Ιωάννη Κατσιαμάκα, προς την Ένωση Αξιωματικών Αστυνομίας Νοτίου Αιγαίου.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος Ψαρογιάννης Ιωάννης

Ο Γενικός Γραμματέας Γιαρισκάνης Πέτρος

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πόθεν Έσχες: Παρατείνεται έως 15 Ιανουαρίου η προθεσμία υποβολής

Παρατείνεται μέχρι και την 15η Ιανουαρίου 2023 η προθεσμία υποβολής πόθεν έσχες. Η παράταση αφορά στην υποβολή δηλώσεων περιουσιακής κατάστασης και οικονομικών συμφερόντων, (αρχικές με απόκτηση ιδιότητας υπόχρεου από την 1η.1.2022 έως και την 15η.10.2022 και ετήσιες του έτους 2022

Η αγορά δεξαμενόπλοιων “κλέβει την παράσταση”

Οι Έλληνες εφοπλιστές από την αρχή του έτους έως τις αρχές Νοεμβρίου είναι πρώτοι στον κόσμο στις αγορές, αλλά και στις πωλήσεις πλοίων. Σύμφωνα με τα στοιχεία που δημοσιοποίησε ο οίκος Allied, οι “Greeks” αγόρασαν 223 πλοία και πλήρωσαν 4.859,6

Λάρισα: Δημιουργείται αμερικανική βάση με UAV στην 110 ΠΜ – Θα παρακολουθούν όλο το Αιγαίο

Νέα δεδομένα όσον αφορά την επιτήρηση στο Αιγαίο δημιουργεί η αμερικανική βάση στην 110 Πτέρυγα Μάχης στη Λάρισα από την οποία θα απογειώνονται και θα επιχειρούν τα εξελιγμένα MQ-9 Reaper, ό,τι πιο εξελιγμένο υπάρχει στην τεχνολογία των μη επανδρωμένων αεροσκαφών

Καραμανλής: Μείωση στα 2,50 ευρώ για τα διόδια στην Αττική Οδό

Όπως αναφέρει ο υπουργός Μεταφορών, «η απόφαση της Κυβέρνησης για μείωση των διοδίων της Αττικής Οδού στη νέα σύμβαση, όχι μόνο εντάσσεται στην ευρύτερη προσπάθεια αντιμετώπισης του κόστους διαβίωσης, αλλά κλείνει κι ένα κύκλο ανεδαφικών απόψεων περί κλιμακωτών διοδίων, χωρίς να