Ανακοίνωση εκλογικού συνδυασμού “ΕΝΙΑΙΑ ΠΟΡΕΙΑ” για το αποτέλεσμα των εκλογών της ΕΠΛΣΑΠΝ

Αξιότιμοι Συνάδελφοι,

Ολοκληρώθηκε σήμερα, η διαλογή ψηφοδελτίων και η καταμέτρηση σταυροδοσίας των συνδυασμών των εκλογών της ΕΠΛΣΑΠΝ.

Ψήφισαν συνολικά 1293 μέλη και αναδείχθηκε πρώτος ο συνδυασμός μας «ΕΝΙΑΙΑ ΠΟΡΕΙΑ» με 733 ψήφους, έναντι του συνδυασμού «ΛΙΜΕΝΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ» που έλαβε  529 ψήφους (ΑΚΥΡΑ 15 – ΛΕΥΚΑ 16).

Ακολούθως, έλαβαν:

Διοικητικό Συμβούλιο : ΕΝΙΑΙΑ ΠΟΡΕΙΑ 8 έδρες – ΛΙΜΕΝΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ 5 έδρες

Εξελεγκτική Επιτροπή: ΕΝΙΑΙΑ ΠΟΡΕΙΑ 2 έδρες – ΛΙΜΕΝΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ 1 έδρα

Αντιπρόσωποι ΠΟΕΠΛΣ: ΕΝΙΑΙΑ ΠΟΡΕΙΑ 24 αντιπρόσωποι – ΛΙΜΕΝΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ 18 αντιπρόσωποι

Η μεγάλη συμμετοχή στην εκλογική διαδικασία απέδειξε  την ευαισθητοποίηση των συναδέλφων για το μέλλον της Ένωσης, αλλά και την ανάγκη για καίριες παρεμβάσεις των εκπροσώπων τους σε όλους τους τομείς  της εργασιακής μας καθημερινότητας.

Η μεγάλη εμπιστοσύνη που έδειξαν τα μέλη της Ένωσης στο συνδυασμό μας «Ενιαία Πορεία» απέδειξε ότι η ανάγκη για ενότητα και δράση είναι μεγαλύτερη από ποτέ.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά  όλους τους συναδέλφους που συμμετείχαν στην ψηφοφορία δια ζώσης, επιστολικά ή ηλεκτρονικά, αφιερώνοντας τον προσωπικό πολύτιμο χρόνο τους για τη διαμόρφωση ενός ηχηρού εκλογικού αποτελέσματος.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε ολόψυχα όλους τους υποψηφίους του συνδυασμού μας «Ενιαία Πορεία», που έθεσαν τις βάσεις και τις αρχές μας και συνδιαμόρφωσαν με τις θέσεις και τις γνώσεις τους, τους στόχους μας για το μέλλον. Η ανανέωση και η καθημερινή δράση, μας αφορά όλους και η εκλογή ή μη δεν αποτελεί κριτήριο για την ενεργό συμμετοχή  σε αυτή τη νέα συνδικαλιστική εποχή της Ένωσης.

Θα θέλαμε, τέλος, να εκφράσουμε τα συγχαρητήριά μας σε όλους όσους εξελέγησαν, με την ευχή να συνδράμουν δυναμικά το δύσκολο καθημερινό έργο μας.

Από πλευράς μας, η εκλογή δεν είναι μόνον προσωπική επιτυχία, αλλά πρωτίστως είναι δέσμευση για όσα πρέπει να διεκδικήσουμε και να πετύχουμε.

Και το οφείλουμε σε όλους  να πετύχουμε.

Με εκτίμηση,

ΚΟΥΖΗΣ Βασίλειος

ΣΤΑΥΡΙΝΟΥΔΗΣ Στέφανος

Επικεφαλής «Ενιαίας Πορείας»

Μεταναστευτικές ροές: «Αποσυμπίεση» στην Ελλάδα, μεγάλη αύξηση στην Κύπρο

Ενδιαφέροντα στοιχεία για την διαχείριση του μεταναστευτικού ζητήματος στη Γηραιά Ήπειρο προκύπτουν από την έκθεση της Ευρωπαϊκής Υπηρεσίας Υποστήριξης για το Άσυλο με τα στοιχεία να αποτυπώνουν μία ξεκάθαρη αποκλιμάκωση όσον αφορά στην Ελλάδα, την ώρα που άλλες χώρες βιώνουν πιέσεις

Viral: Ψαράς ανασύρει ψάρι – τέρας βάρους 177 κιλών και μήκους 2,5 μέτρων από τον βυθό της Νορβηγίας

Ένα ψάρι – τέρας ανέσυρε από τα παγωμένα νερά της Νορβηγίας ο Βρετανός ψαράς Πολ Στίβενς. Το ψάρι πρόκειται για έναν ιππόγλωσσο βάρους 177 κιλών και με μήκος 2, 5 μέτρων!   Με βάση τις διαστάσεις του ψαριού, η ηλικία

Απεργία στο λιμάνι Felixstowe του Ηνωμένου Βασιλείου από τις 21 εως τις 29 Αυγούστου

Αποκαλύφθηκαν κάποιες λεπτομέρειες για την μεγάλη απεργία στο λιμάνι Felixstowe, η οποία θα προκαλέσει περαιτέρω αποσταθεροποίηση στη μεταφορά των ευρωπαϊκών εμπορευματοκιβωτίων. Πιο συγκεκριμένα, περίπου 1.900 εργαζόμενοι στο μεγαλύτερο λιμάνι εμπορευματοκιβωτίων του Ηνωμένου Βασιλείου, θα πραγματοποιήσουν οκταήμερη απεργία από τις 21

Navibulgar: Εξαγορά τεσσάρων eco-lake bulk carriers έναντι $128 εκατομμυρίων

Η ναυτιλιακή εταιρεία Navibulgar αναμένεται να καταβάλει 128 εκατομμύρια δολάρια σε τέσσερα eco-lake handysize bulk carriers. Πιο συγκεκριμένα, αναφέρεται ότι η βουλγαρική πλοιοκτήτρια εταιρεία παράγγειλε πλοία από το ναυπηγείο Yangzijiang στο πλαίσιο των σχεδίων επέκτασης και ανανέωσης του στόλου της.