Ανακοίνωση συνδυασμού ” ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΕΙ ” της ΕΠΛΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

Σύρος, 07 Αυγούστου 2018

Προς : Απαντά τα Μέλη της Ε.Π.Λ.Σ. Κυκλάδων

Με αφορμή την ανακοίνωση-πρωτοβουλία της μειοψηφούσης παράταξης ΄΄Προοδευτική Κίνηση Λιμενικών Κυκλάδων΄΄ και με σκοπό την ενδελεχή ενημέρωσή σας προς εξαγωγή των αναγκαίων συμπερασμάτων, καθίσταται επιβεβλημένο να επισημάνουμε τα εξής :

Η Ένωση Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Κυκλάδων (στην οποία τυγχάνουν ασφαλώς μέλη και οι αποτελούντες τη διοικούσα επιτροπή της παράταξης ΄΄Προοδευτική Κίνηση Λιμενικών Κυκλάδων΄΄), έχει ενημερώσει εγκαίρως και με τον πλέον επίσημο τρόπο, από το έτος 2017, ότι παρέχεται Νομική κάλυψη στα μέλη της. Άλλωστε από ενάρξεως της νέας διοίκησης της Ένωσής μας έχουν καλυφθεί νομικά, από νομικούς μας συμβούλους, για υποθέσεις σχετικές με την ενάσκηση Υπηρεσιακών καθηκόντων τους, άνω των πενήντα (50) μελών-συναδέλφων.

Επιπρόσθετα θα ήταν χρήσιμο και ακριβές να αναφερθεί ότι στο τελευταίο Δ.Σ. που διεξήχθη στην Τήνο την 14-07-2018, κατετέθη πρόταση από μέλος της παράταξης ΄΄Προοδευτική Κίνηση Λιμενικών Κυκλάδων΄΄, προκειμένου εξετασθεί η δυνατότητα διάθεσης του Υπηρεσιακού βοηθήματος ΄΄ΛΙΜΕΝΟΜΙΑ΄΄ σε όλες τις Λιμενικές Αρχές των Κυκλάδων.

Ευνόητο είναι ότι στα πλαίσια υγιούς, ειλικρινούς και έντιμης πρόθεσης εκ μέρους της παράταξης ”ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΕΙ”, η πρόταση αυτή με χαρά έγινε αποδεκτή και έτσι ομοφώνως αποφασίσθηκε η υλοποίησή της, με μέριμνα της Ε.Π.Λ.Σ. Κυκλάδων.

Αιφνιδίως και ενώ οι πρωτοβουλίες υλοποίησης είχαν ήδη αναληφθεί και έτειναν προς ολοκλήρωση, από την Ε.Π.Λ.Σ. Κυκλάδων, η παράταξη ΄΄Προοδευτική Κίνηση Λιμενικών Κυκλάδων΄΄ προέβη στην εσπευσμένη υλοποίηση της πρότασης αυτής με δική της μέριμνα.

Ανεξαρτήτως λοιπόν των πραγματικών προθέσεων και παρά τους εύλογους συνειρμούς, περί παρωχημένης μικροπολιτικής τακτικής, που δημιουργεί η ενέργεια αυτή, εμείς ως παράταξη ”ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΕΙ” χαιρετίζουμε την πρωτοβουλία των συναδέλφων της παράταξης ΄΄Προοδευτική Κίνηση Λιμενικών Κυκλάδων΄΄, η οποία έστω και ως μεμονωμένη πρωτοβουλία έρχεται να προστεθεί στο ήδη σημαντικό, ουσιαστικό και αθόρυβο έργο που μέχρι σήμερα έχει επιτελέσει η Ένωσή μας (Τράπεζα αίματος, σύναψη πολυάριθμων συμβάσεων με φαρμακεία των νησιών, παραστάσεις και δυναμική διεκδίκηση αιτημάτων των μελών μας στην πολιτική και στρατιωτική ηγεσία, ενίσχυση των ταμειακών διαθεσίμων με διεξαγωγή λαχειοφόρων αγορών, έγγραφα υπομνήματα με ρηξικέλευθες προτάσεις προς την ηγεσία, δυναμική προάσπιση της κάλυψης των υφισταμένων οργανικών θέσεων των Υπηρεσιών, κ.λ.π). Ως παράταξη στηρίζουμε ανενδοίαστα τη ρητορική του υγιούς ανταγωνισμού που ενίοτε αποτελεί όχημα δημιουργίας, επ΄ωφελεία πάντοτε των δικαιωμάτων των συναδέλφων.

Καταλήγοντας, ευελπιστούμε και προσδοκούμε σε ανάλογες μελλοντικές, εκ μέρους της μειοψηφούσας παράταξης, πρωτοβουλίες, ώστε η Ένωσή μας να αποτελέσει παράδειγμα και πρότυπο συνεργασίας, αλληλεγγύης και υγιούς ανταγωνισμού, με αποκλειστικό γνώμονα το συνάδελφο, τον οποίο υπενθυμίζουμε πρέπει να υπηρετούμε με σεβασμό, ειλικρίνεια και ανιδιοτέλεια, αφήνοντας στο περιθώριο την υστεροβουλία και την καπήλευση των συναισθημάτων και της προσωπικότητός του !!

Με εκτίμηση,

Τα μέλη του ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΄΄ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΕΙ΄΄

ΒΑΜΒΑΚΟΥΣΗΣ Ιωάννης

693 8628409‬

ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ Κωνσταντίνος

693 2422771ΔΕΤΣΗΣ Ιωάννης‭

694 7683850‬

ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ Χρήστος ‭

690 6608008‬

ΣΚΕΥΟΦΥΛΑΚΑΣ Γεώργιος ‭

693 7342133‬

ΡΟΥΣΣΟΣ Ιωάννης‭

693 7072362‬

ΔΑΚΟΥΤΡΟΣ Νικόλαος

697 1720331

ΒΟΥΛΚΙΔΗΣ Ιωάννης

694 2524962

ΡΟΥΚΗΣ Κοσμάς

697 7359089

Share:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ελληνική Navtex για έρευνες υδρογονανθράκων νοτιοδυτικά της Κρήτης

Πηγή: iefimerida.grΕλληνική Navtex για έρευνες υδρογονανθράκων νοτιοδυτικά της Κρήτης – iefimerida.gr

Navtex για έρευνες υδρογονανθράκων νοτιοδυτικά της Κρήτης εκδόθηκαν σήμερα από τον Υδρογραφικό Σταθμό Ηρακλείου. Το μεγαλύτερο ερευνητικό πλοίο του κόσμου, το RAMFON HYPERION, ξεκίνησε σήμερα την τελική φάση των ερευνών στη νοτιοδυτική Κρήτη, οι οποίες θα διαρκέσουν έως τις 31

Κασσελάκης: Πρόεδρος υπό προθεσμία δε γίνομαι – Βρείτε μου αντίπαλο και πάμε

Ο πρόεδρος τουτ ΣΥΡΙΖΑ συνόψισε τους τέσσερις κεντρικούς άξονες της προοδευτικής αντεπίθεσης Το γάντι στους αμφισβητίες του πέταξε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης λέγοντας χαρακτηριστικά «πρόεδρος υπό προθεσμία δεν γίνομαι, βρείτε μου αντίπαλο και πάμε». Ο κ. Κασσελάκης περιέγραψε

ΠΑΣΟΚ: Η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας είναι η επιτομή του καθεστωτισμού και του πελατειακού κράτους

Τι αναφέρει η απάντηση στον κυβερνητικό εκπρόσωπο Παύλο Μαρινάκη Το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής σήκωσε το γάντι και απάντησε στον κυβερνητικό εκπρόσωπο Παύλο Μαρινάκη να μην ανησυχεί για τη φυσιογνωμία του ΠΑΣΟΚ. «Να τον ανησυχούν περισσότερο τα σκάνδαλα, στα οποία εμπλέκονται τα

Δημοσκόπηση Mega: Διαφορά 21,6% η Νέα Δημοκρατία από το δεύτερο ΠΑΣΟΚ ενόψει Ευρωεκλογών

Τρίτο κόμμα ο ΣΥΡΙΖΑ, ενώ ανεβαίνουν ΚΚΕ και Ελληνική Λύση Μεγάλο προβάδισμα 21,6% έχει η Νέα Δημοκρατία, που συγκεντρώνει 36,5% έναντι του δεύτερου ΠΑΣΟΚ με 14,9% ενόψει των Ευρωεκλογών, σύμφωνα με δημοσκόπηση της Metron Analysis για λογαριασμό του Mega. Ακολουθεί ο ΣΥΡΙΖΑ

Μετάβαση στο περιεχόμενο