Ανακοίνωση συνδυασμού ” ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΕΙ ” της ΕΠΛΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

Σύρος, 07 Αυγούστου 2018

Προς : Απαντά τα Μέλη της Ε.Π.Λ.Σ. Κυκλάδων

Με αφορμή την ανακοίνωση-πρωτοβουλία της μειοψηφούσης παράταξης ΄΄Προοδευτική Κίνηση Λιμενικών Κυκλάδων΄΄ και με σκοπό την ενδελεχή ενημέρωσή σας προς εξαγωγή των αναγκαίων συμπερασμάτων, καθίσταται επιβεβλημένο να επισημάνουμε τα εξής :

Η Ένωση Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Κυκλάδων (στην οποία τυγχάνουν ασφαλώς μέλη και οι αποτελούντες τη διοικούσα επιτροπή της παράταξης ΄΄Προοδευτική Κίνηση Λιμενικών Κυκλάδων΄΄), έχει ενημερώσει εγκαίρως και με τον πλέον επίσημο τρόπο, από το έτος 2017, ότι παρέχεται Νομική κάλυψη στα μέλη της. Άλλωστε από ενάρξεως της νέας διοίκησης της Ένωσής μας έχουν καλυφθεί νομικά, από νομικούς μας συμβούλους, για υποθέσεις σχετικές με την ενάσκηση Υπηρεσιακών καθηκόντων τους, άνω των πενήντα (50) μελών-συναδέλφων.

Επιπρόσθετα θα ήταν χρήσιμο και ακριβές να αναφερθεί ότι στο τελευταίο Δ.Σ. που διεξήχθη στην Τήνο την 14-07-2018, κατετέθη πρόταση από μέλος της παράταξης ΄΄Προοδευτική Κίνηση Λιμενικών Κυκλάδων΄΄, προκειμένου εξετασθεί η δυνατότητα διάθεσης του Υπηρεσιακού βοηθήματος ΄΄ΛΙΜΕΝΟΜΙΑ΄΄ σε όλες τις Λιμενικές Αρχές των Κυκλάδων.

Ευνόητο είναι ότι στα πλαίσια υγιούς, ειλικρινούς και έντιμης πρόθεσης εκ μέρους της παράταξης ”ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΕΙ”, η πρόταση αυτή με χαρά έγινε αποδεκτή και έτσι ομοφώνως αποφασίσθηκε η υλοποίησή της, με μέριμνα της Ε.Π.Λ.Σ. Κυκλάδων.

Αιφνιδίως και ενώ οι πρωτοβουλίες υλοποίησης είχαν ήδη αναληφθεί και έτειναν προς ολοκλήρωση, από την Ε.Π.Λ.Σ. Κυκλάδων, η παράταξη ΄΄Προοδευτική Κίνηση Λιμενικών Κυκλάδων΄΄ προέβη στην εσπευσμένη υλοποίηση της πρότασης αυτής με δική της μέριμνα.

Ανεξαρτήτως λοιπόν των πραγματικών προθέσεων και παρά τους εύλογους συνειρμούς, περί παρωχημένης μικροπολιτικής τακτικής, που δημιουργεί η ενέργεια αυτή, εμείς ως παράταξη ”ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΕΙ” χαιρετίζουμε την πρωτοβουλία των συναδέλφων της παράταξης ΄΄Προοδευτική Κίνηση Λιμενικών Κυκλάδων΄΄, η οποία έστω και ως μεμονωμένη πρωτοβουλία έρχεται να προστεθεί στο ήδη σημαντικό, ουσιαστικό και αθόρυβο έργο που μέχρι σήμερα έχει επιτελέσει η Ένωσή μας (Τράπεζα αίματος, σύναψη πολυάριθμων συμβάσεων με φαρμακεία των νησιών, παραστάσεις και δυναμική διεκδίκηση αιτημάτων των μελών μας στην πολιτική και στρατιωτική ηγεσία, ενίσχυση των ταμειακών διαθεσίμων με διεξαγωγή λαχειοφόρων αγορών, έγγραφα υπομνήματα με ρηξικέλευθες προτάσεις προς την ηγεσία, δυναμική προάσπιση της κάλυψης των υφισταμένων οργανικών θέσεων των Υπηρεσιών, κ.λ.π). Ως παράταξη στηρίζουμε ανενδοίαστα τη ρητορική του υγιούς ανταγωνισμού που ενίοτε αποτελεί όχημα δημιουργίας, επ΄ωφελεία πάντοτε των δικαιωμάτων των συναδέλφων.

Καταλήγοντας, ευελπιστούμε και προσδοκούμε σε ανάλογες μελλοντικές, εκ μέρους της μειοψηφούσας παράταξης, πρωτοβουλίες, ώστε η Ένωσή μας να αποτελέσει παράδειγμα και πρότυπο συνεργασίας, αλληλεγγύης και υγιούς ανταγωνισμού, με αποκλειστικό γνώμονα το συνάδελφο, τον οποίο υπενθυμίζουμε πρέπει να υπηρετούμε με σεβασμό, ειλικρίνεια και ανιδιοτέλεια, αφήνοντας στο περιθώριο την υστεροβουλία και την καπήλευση των συναισθημάτων και της προσωπικότητός του !!

Με εκτίμηση,

Τα μέλη του ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΄΄ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΕΙ΄΄

ΒΑΜΒΑΚΟΥΣΗΣ Ιωάννης

693 8628409‬

ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ Κωνσταντίνος

693 2422771ΔΕΤΣΗΣ Ιωάννης‭

694 7683850‬

ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ Χρήστος ‭

690 6608008‬

ΣΚΕΥΟΦΥΛΑΚΑΣ Γεώργιος ‭

693 7342133‬

ΡΟΥΣΣΟΣ Ιωάννης‭

693 7072362‬

ΔΑΚΟΥΤΡΟΣ Νικόλαος

697 1720331

ΒΟΥΛΚΙΔΗΣ Ιωάννης

694 2524962

ΡΟΥΚΗΣ Κοσμάς

697 7359089

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ε.Α.Α.Λ.Σ.: Απονομή ξιφών σε Αξιωματικούς ΛΣ-ΕΛΑΚΤ (ε.α.)

Παραθέτουμε την σχετική με το θέμα επιστολή της Ε.Α.Α.Λ.Σ.   ΠΡΟΣ: 1.  Υπουργό Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής κ. Γιάννη Πλακιωτάκη 2. Αρχηγό Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής Αντιναύαρχο ΛΣ κ. Γεώργιο Αλεξανδράκη   Αξιότιμε κύριε Υπουργέ, Αξιότιμε κύριε Αρχηγέ,   ΘΕΜΑ: 

Διώρυγα Κορίνθου: κλείνει για τη β’ φάση των έργων

Κλείνει από σήμερα Τρίτη 4 Οκτωβρίου η διώρυγα της Κορίνθου, καθώς ολοκληρώνεται η πρώτη φάση επαναλειτουργίας της. Άμεσα αρχίζουν οι εργασίες, όπως είχε προαναγγελθεί, για την αποκατάσταση της δεύτερης φάσης, με σκοπό την ολοκλήρωση της θωράκισής της μέχρι την έναρξη

Οργανισμός Λιμένα Ελευσίνας Α.Ε.: Πρωτεργάτης στην ανάδειξη της πόλης

Με τη φροντίδα και επιμέλεια της υπεύθυνης τύπου και δημοσίων σχέσεων του Οργανισμού Λιμένα Ελευσίνας Α.Ε. κας Ελίνας Ιατρίδου, πραγματοποιήθηκε χτες το απόγευμα στη Χερσαία Ζώνη Λιμένος Ελευσίνας, θέση Λιμανάκι Αλιέων (παραπλεύρως του κεντρικού εμπορικού Λιμένα Ελευσίνας) μια πολύ όμορφη

Παραλίες χωρίς Ναυαγοσώστες Στους 24 οι νεκροί από πνιγμό στην Κρήτη!!!

Στους 24 ανέβηκε αριθμός των νεκρών στην Κρήτη από πνιγμό το φετινό καλοκαίρι (10/5-3/10) , με έναν ακόμη άνδρα αγνώστων στοιχείων να ανασύρεται χωρίς τις αισθήσεις του από τη θάλασσα των Απτέρων. Το νέο περιστατικό συνέβη προχθές το απόγευμα και