Ανθ/στης Λ.Σ. Θεοδωρίδου Δέσποινα : Η Προπονήτρια πίσω απο το τμήμα Καλλιτεχνικής (συγχρονισμένης) Κολύμβησης της ΑΕΚ

Με μόλις δύο χρόνια ζωής στα πεπραγμένα του αθλήματος, το τμήμα Καλλιτεχνικής (συγχρονισμένης) Κολύμβησης της ΑΕΚ έχει αρχίσει, ήδη, να μεγαλουργεί. Η αρχή των μεγάλων διακρίσεων έγινε το περασμένο καλοκαίρι με την πρωτιά στο Ομαδικό, στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Open και υπήρξε η ανάλογη συνέχεια το περασμένο Σαββατοκύριακο, στους Χειμερινούς Αγώνες, όπου η Ένωση κατέκτησε χρυσά μετάλλια τόσο στο Τεχνικό Ομαδικό Open κατηγορίας όσο και στο ίδιο αγώνισμα των Νεανίδων.

 

Η αρχιτέκτονας της λαμπρής πορείας της ΑΕΚ σε αυτά τα πρώτα της βήματα στην Καλλιτεχνική, η πολλαπλώς διακεκριμένη και ως αθλήτρια, που είχε συντελέσει στο παρελθόν -ως προπονήτρια- και στην πρόοδο άλλων συλλόγων, η Δέσποινα Θεοδωρίδου– μιλάει αποκλειστικά στο ApexSports.gr για τη συνταγή της επιτυχίας των κοριτσιών με τον Δικέφαλο αετό στο σκουφάκι, ενώ αναφέρεται και στην εφαρμογή των νέων κανονισμών. Αναλυτικά οι δηλώσεις της:

«Αυτό που καταφέραμε ειναι άθλος… Περάσαμε ομάδες με πολύ δυνατά ονόματα και παράδοση στο άθλημα, αλλά τελικά αποδεικνύεται ότι με σκληρή δουλειά και σωστή στρατηγική, όλα γίνονται.

Με την εφαρμογή των καινούργιων κανονισμών απαιτούσε πολύ διάβασμα και σκληρή δουλειά, διότι πλέον πολύ σημαντικό ρόλο παίζει ο προπονητής και ο τρόπος που θα βγάλει τη χορογραφία για να αποδώσει η ομάδα το 100% των δυνατοτήτων της. Θέλει να δώσεις μεγάλη σημασία στη λεπτομέρεια για να γίνει σωστά. Ευτυχώς το καταφέραμε. Δουλέψαμε πολύ σε δύσκολες συνθήκες, χειμώνα – καλοκαίρι, στην ανοιχτή πισίνα του ΟΑΚΑ.

Το καλό είναι ότι τα πράγματα στον χώρο μας, πλέον, γίνονται πιο αξιοκρατικά με τους νέους κανονισμούς και χαίρομαι γι αυτό.

ΣΑΝ ΓΡΟΘΙΑ

Θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τις συνεργάτιδές μου στο προπονητικο team της ΑΕΚ, την Ελένη Γεωργίου και τη Βάλια Γαυγιωτάκη, αλλά και την έφορο Κανέλλα Καψοκόλη, τη διοίκηση της ερασιτεχνικής ΑΕΚ, τους γονείς και κυρίως τις αθλήτριές μου, που με εμπιστεύονται τυφλά. Είμαστε πλέον όλοι μια οικογένεια και πορευόμαστε όλοι μαζί σαν μια γροθιά. Συνεχίζουμε με περισσότερη σκληρή δουλειά για το καλοκαιρινό πρωτάθλημα γιατί μόνο έτσι μπορείς να πετύχεις».

BB6A90F9-A2C2-4B5B-B5B3-70B1500F0FF9
261F6038-9DCE-485B-9572-224AB0475845
928272C5-59C2-4B1D-A0C0-B960389EA9F2
Γιάννης Κορακής

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πετρέλαιο: Η Ισπανία ζητά πιο αυστηρούς κανόνες στη μεταφορά ρωσικού αργού

Σε εκκλήσεις στον Διεθνή Ναυτιλιακό Οργανισμό (ΙΜΟ) προχώρησε η Ισπανία ζητώντας να μπει ένας έλεγχος στη μεταφορά ρωσικού πετρελαίου από πλοίο σε πλοίο για να αποφευχθεί κάποια περιβαλλοντική καταστροφή. Παράλληλα η Ισπανία ανακοίνωσε ότι θα επιδιώξει να αυστηροποιήσει τους κανόνες της σχετικά

Το Ναυτικό Απομαχικό Ταμείο σε Νέα Πορεία

Η αλλαγή πλεύσης του Ναυτικού Απομαχικού Ταμείου, του αρχαιότερου ασφαλιστικού φορέα της Ελλάδας, και τα αποτελέσματα της προσπάθειας εκσυγχρονισμού του, που οδήγησαν στο να γίνει ο πρώτος φορέας χωρίς ληξιπρόθεσμες υποχρεώσεις, έχοντας μηδενίσει τις χιλιάδες εκκρεμότητες στις απονομές κύριων και επικουρικών συντάξεων και εφάπαξ,

Αυτές είναι οι αλλαγές στον Ποινικό Κώδικα που ψηφίζει σήμερα η Βουλή – Δείτε τις ρυθμίσεις κατά άρθρο

Σειρά αλλαγών στον Ποινικό Κώδικα ψηφίζονται σήμερα στη Βουλή στο νομοσχέδιο του Υπουργείου Ανάπτυξης που εισήχθη στη Ολομέλεια. Οι ρυθμίσεις αυτές αφορούν κυρίως σε ζητήματα που σχετίζονται με την πρόσβαση στη Δικαιοσύνη των θυμάτων της τραγωδίας των Τεμπών, αναβάθμιση του τιμωρητικού πλαισίου για σιδηροδρομικά

10 νεκροί από πυρκαγιά σε επιβατικό πλοίο στις Φιλιππίνες

Δέκα άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και άλλοι 230 διασώθηκαν όταν ξέσπασε πυρκαγιά σε επιβατικό πλοίο στα ανοικτά των ακτών της επαρχίας Μπασίλαν των Φιλιππίνων χθες το βράδυ, ανακοίνωσε αξιωματικός της ακτοφυλακής του αρχιπελάγους. Άλλοι εννέα άνθρωποι τραυματίστηκαν εξαιτίας της

Μετάβαση στο περιεχόμενο