Απλήρωτοι οι πρωτοετείς μαθητές της Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών

ΠΟΕΣ: Σας αποστέλλουμε, συνημμένως, το σχετικό έγγραφο της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Χίου (Ε.Σ.ΠΕ.Ε.ΧΙ.), με το οποίο μεταφέρονται η πικρία και τα παράπονα πρωτοετών μαθητών της Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών (ΣΜΥ) καθότι εδώ και τρεις (3) μήνες δεν τους έχει καταβληθεί μισθός.

ΘΕΜΑ: Μισθοδοσία Σπουδαστών Παραγωγικής Σχολής ΣΜΥ.

1. Με το παρών έγγραφο, σας μεταφέρουμε την πικρία και τα παράπονα σπουδαστών που υπηρετούν στην Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών (ΣΜΥ) οι οποίοι δεν έχουν πληρωθεί απ την εισαγωγή τους στην ΣΜΥ μέχρι της σήμερον.

2. Συγκεκριμένα ενώ έχουν εισαχθεί στην Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών από των Σεπτέμβριο του 2021, έχουν παρέλθει 3 μήνες και συνεχίζουν να είναι απλήρωτοι εν όψη εορταστικών ημερών.

Κατόπιν των ανωτέρω παρακαλούμε για την ανάδειξη και την παρέμβασή σας, για τη διερεύνηση του θέματος και την επίλυσή του, παραμένοντας στην διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση.

Πανελλαδική Ομοσπονδία Ενώσεων
Στρατιωτικών – Π.Ο.Ε.Σ.

Απλήρωτοι οι πρωτοετείς μαθητές της Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μια Ιταλίδα στον Πειραιά

Συνωστισμός αφίξεων ξένων πολεμικών πλοίων στον Πειραιά, καθώς μετά το αμερικανικό αεροπλανοφόρο George G.H. Bush, έφθασε και η ιταλική φρεγάτα, κλάσης Bergamini, ITS Carabiniere. Το σκάφος εντάχθηκε στο Ιταλικό Ναυτικό το 2015.

Γυναίκα για πρώτη φορά στο “τιμόνι” της Τροχαίας Θεσσαλονίκης: Ποια είναι η νέα διευθύντρια

Για πρώτη φορά, μία γυναίκα κάθεται στο τιμόνι της Διεύθυνσης Τροχαίας Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του GRTimes. Η νέα διευθύντρια, με καταγωγή από τα Τρίκαλα, μετρά χρόνια σε επιτελικές θέσεις της Τροχαίας, είναι παντρεμένη με παιδιά και ανέλαβε τη

Φωτό: Το USS George H.W. Bush έφτασε στον Πειραιά

Το Αμερικανικό Ναυτικό ανέβασε πολλές φωτογραφίες από τη σημερινή άφιξη του αμερικανικού αεροπλανοφόρου USS George H.W. Bush (CVN 77) στον Πειραιά. 230203-N-UI066-1066 PIRAEUS, Greece (Feb. 3, 2023) Cmdr. Ryan Conlan, navigation officer of the Nimitz-class aircraft carrier USS George H.W.

Ο εκτελεστικός Γραμματέας της ΕΑΑΛΣ Υποναυάρχος Λ.Σ ε.α Θεοφίλου Ανδρέας για τα τελευταία περιστατικά πρόκλησης της Τουρκικής ακτοφυλακής

Η τοποθέτηση του εκτελεστικού Γραμματέα της ΕΑΑΛΣ Υποναυάρχου Λ.Σ ε.α Θεοφίλου Ανδρέα σήμερα στον Αντέννα για τα τελευταία περιστατικά πρόκλησης της Τουρκικής ακτοφυλακής απέναντι στους Έλληνες Λιμενικούς!   Ελληνοτουρκικά – Καλημέρα Ελλάδα – 03/02/2022 – Καλημέρα Ελλάδα – Ρεπορτάζ