Μπογδάνος: Σήμερα ανακοινώνει το κόμμα «Εθνική Συμφωνία» – Σε ποιους απευθύνεται

Η ανακοίνωση της κίνησης θα γίνει στις 6 το απόγευμα στο ξενοδοχείο «Στράτος Βασιλικός», στην οδό Μιχαλακοπούλου.

Ο ανεξάρτητος βουλευτής Κωνσταντίνος Μπογδάνος προχωρά στην ίδρυση πολιτικής κίνησης με το όνομα «Εθνική Συμφωνία» και τα αποκαλυπτήρια θα γίνουν σήμερα (Τρίτη 5 Απριλίου) στην Αθήνα.

Η ανακοίνωση της κίνησης θα γίνει στις 6 το απόγευμα στο ξενοδοχείο «Στράτος Βασιλικός», στην οδό Μιχαλακοπούλου. Ο ίδιος έχει απευθύνει προσκλητήριο σε όποιον βρίσκεται εκτός ΝΔ και κινείται στον φιλελεύθερο-συντηρητικό χώρο.

Η ιδεολογία πάνω στην οποία θα βασίζεται η νέα κίνηση, θα είναι ο φιλελεύθερος συντηρητισμός με ευρωατλαντική κατεύθυνση, όπως λέει ο κ. Μπογδάνος και προσθέτει ότι σκοπός του είναι να απευθυνθεί σε όλους τους φιλελεύθερους συντηρητικούς πατριώτες.

Η ανακοίνωση
«Την Τρίτη 5 Απριλίου 2022, Παγκόσμια Ημέρα Συνείδησης, στις 18:00 στο ξενοδοχείο Stratos Vassilikos, στην οδό Μιχαλακοπούλου 114, ο ανεξάρτητος βουλευτής Α’ Αθήνας Κωνσταντίνος Μπογδάνος, θα ανακοινώσει την πολιτική κίνηση «ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ».

Σκοπός της ΕΣΥ είναι λειτουργήσει ως προσκλητήριο προς το σύνολο του φιλελεύθερου πατριωτικού χώρου,, που στην Ελλάδα υπάρχει κοινωνικά και λείπει πολιτικά, ώστε αυτός να βρει ενιαία κομματική έκφραση, με ευρωατλαντικό προσανατολισμό και αστικά χαρακτηριστικά, εν όψει των επόμενων εκλογών».

Μπογδάνος: Σήμερα ανακοινώνει το κόμμα «Εθνική Συμφωνία» – Σε ποιους απευθύνεται

Share:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ρόδος: Στο Μαντράκι επέστρεψε πριν από λίγο ανακαινισμένο το ιστορικό πλωτό εστιατόριο “ΚΟΝΤΙΚΙ”

Μετά από μήνες εντατικών εργασιών ανακατασκευής, το θρυλικό πλωτό εστιατόριο «ΚΟΝΤΙΚΙ» είναι πλέον έτοιμο να υποδεχθεί ξανά τους επισκέπτες της Ρόδου ως SWAN. Η επένδυση άνω των 2 εκατομμυρίων ευρώ, που περιελάμβανε και ειδική ξυλεία υψηλής ποιότητας, σεβόμενη πλήρως την

Καρνάγια: Τα ξύλινα ναυπηγεία που σβήνουν, μαζί τους μια Ελλάδα που χάνεται

Μια αρχαία τέχνη σβήνει αργά και σιωπηλά. Τα καρνάγια – οι ταρσανάδες που κάποτε γέμιζαν τις ακτές του Αιγαίου και του Ιονίου με ήχους σφυριών και άρωμα πεύκου – μετρούν πια τις τελευταίες τους ανάσες. Από τα περίπου 300 ξύλινα ναυπηγεία που λειτουργούσαν

Η αγορά των δεξαμενόπλοιων σε κρίσιμο σταυροδρόμι

Σε ένα περιβάλλον έντονης αβεβαιότητας στις διεθνείς αγορές και συνεχών αλλαγών, πρόσφατη έκθεση της VesselsValue εστιάζει στις προοπτικές της αγοράς δεξαμενόπλοιων. Όπως επισημαίνει η έκθεση, οι γεωπολιτικές εντάσεις, οι κυρώσεις και οι μεταβολές των εμπορευματικών ροών αποτελούν τη νέα νόρμα

Κικίλιας από Μύκονο: «Ολοκληρωμένο master plan για το λιμάνι της Μυκόνου – Σε 15 ημέρες ολοκληρώνεται η εργολαβία στο παλιό λιμάνι»

«Προχωράει ένα ολοκληρωμένο master plan για το λιμάνι και όλες τις λιμενικές υποδομές. Ζήτησα από τον κύριο Λιμενάρχη, τον κύριο Διοικητή της 6ης ΠΕ.ΔΙ.Λ.Σ και τις δυνάμεις μας στο νησί να προχωρήσουμε τάχιστα και τα υπόλοιπα λιμενικά έργα, θέτοντας ως

Μετάβαση στο περιεχόμενο