Χανιά: Νέος Κεντρικός Λιμενάρχης Χανίων ο Πλωτάρχης Ευάγγελος Κοκολογιαννάκης

Ο μέχρι τώρα Λιμενάρχης Νεκτάριος Γιαννουλάκης αποστρατεύτηκε ως “ευδοκίμως τερματίσας” την θητεία του.

Αλλαγή φρουράς έγινε το πρωί στο Λιμεναρχείο Χανίων όπου πραγματοποιήθηκε η παράδοση – παραλαβή καθηκόντων Κεντρικού Λιμενάρχη, από τον πλοίαρχο (ε.α.) Νεκτάριο Γιαννουλάκη στον πλωτάρχη του Λιμενικού Σώματος Ευάγγελο Κοκολογιαννάκη.

Λόγω υπηρεσιακών υποχρεώσεων, η επίσημη τελετή παράδοσης και παραλαβής θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 3 Απριλίου, σύμφωνα με πληροφορίες στην κεντρική αίθουσα της Ακαδημίας Εμπορικού Ναυτικού Κρήτης, σε ώρα η οποία θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες.

(Στην κεντρική φωτογραφία αριστερά ο Ν. Γιαννουλάκης και δεξιά ο Ε. Κοκολογιαννάκης)

Share:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τελετή Εορτασμού του Προφήτη Ηλία, Προστάτη της Αεροπορίας Στρατού

Την Κυριακή 19 και την Δευτέρα 20 Ιουλίου 2026, πραγματοποιήθηκε στο Στρατόπεδο «ΛΟΧΑΓΟΥ (ΠΒ) ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΔΕΛΑΠΟΡΤΑ» στα Μέγαρα Αττικής, ο εορτασμός του Προφήτη Ηλία του Θεσβίτου, Προστάτη της Αεροπορίας Στρατού, καθώς και η «Ημέρα Μνήμης και Τιμής της Αεροπορίας Στρατού».

Politico: Η Ελλάδα «φρενάρει» το σχέδιο κυρώσεων της ΕΕ κατά της Ρωσίας

Οι χώρες της ΕΕ δεν κατάφεραν να καταλήξουν σε συμφωνία για την επιβολή νέων, εκτεταμένων κυρώσεων κατά της Ρωσίας το βράδυ της Τετάρτης (22.07.2026), καθώς η Ελλάδα μπλόκαρε τα μέτρα για την προστασία της ναυτιλιακής βιομηχανίας καυσίμων, αναφέρει σε δημοσίευμά του το Politico.

Μοίρα Πυροσβεστικών Αεροσκαφών – Το «ευχαριστώ» στα πληρώματα και το τεχνικό προσωπικό

«Το έργο των στελεχών της Πολεμικής Αεροπορίας υπερβαίνει τα στενά όρια μιας στρατιωτικής αποστολής. Τα πληρώματα, το τεχνικό προσωπικό, επιχειρούν κάθε μέρα, πολλές φορές υπό ακραίες συνθήκες, για την προστασία της ανθρώπινης ζωής, της περιουσίας, του φυσικού πλούτου, των φυσικών πόρων της

Επιχείρηση «IRINI»: Ρεσάλτο ευρωπαϊκών δυνάμεων σε πλοίο του ρωσικού σκιώδους στόλου

Οι ευρωπαϊκές δυνάμεις που έχουν αναπτυχθεί στη Μεσόγειο Θάλασσα στο πλαίσιο της επιχείρησης «IRINI» αναχαίτισαν και επιβιβάστηκαν σε ένα ρωσικό δεξαμενόπλοιο στις 20 Ιουλίου. «Το πετρελαιοφόρο MV SOUTH STAR, για το οποίο υπάρχουν υποψίες ότι έπλεε υπό ψευδή σημαία κατά παράβαση του