Χανιά: Τρεις Αιγύπτιοι οι διακινητές των μεταναστών που διασώθηκαν ανοικτά της Γαύδου

Τρεις Αιγύπτιοι είναι -σύμφωνα με το πόρισμα του ανακριτικού- οι διακινητές των 30 μεταναστών, που διασώθηκαν από σκάφος του Λιμενικού τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας, 30 ναυτικά μίλια ανοιχτά της Γαύδου.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ Χανίων, οι μετανάστες απέπλευσαν από το Τομπρούκ της Λιβύης, ενώ κατέβαλαν το ποσό των 5.000 ευρώ ο καθένας.

Οι μετανάστες που παραμένουν στα Χανιά και φιλοξενούνται στην παιδική εξοχή – κατασκήνωση του Δήμου, στον Καλαθά Ακρωτηρίου, είναι καλά στην υγεία τους.

Και οι τρεις κρατούνται και θα βρεθούν ενώπιον του ανακριτή στη μία το μεσημέρι της Τετάρτης. Δύο ώρες νωρίτερα, θα απολογηθούν στον Εισαγγελέα οι δύο διακινητές των 21 μεταναστών, που εντοπίστηκαν την προηγούμενη Πέμπτη, στην παραλία της Τρυπητής στη Γαύδο.

Χανιά: Τρεις Αιγύπτιοι οι διακινητές των μεταναστών που διασώθηκαν ανοικτά της Γαύδου

Share:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έρευνα: Mόνο το 13% των Ελλήνων γνωρίζει την παγκόσμια πρωτιά της ελληνικής ναυτιλίας, οι νέοι την αγνοούν εντελώς

Τεράστιο έλλειμα ενημέρωσης για τη μεγαλύτερη ναυτιλία του κόσμου, την ελληνόκτητη, έχει η ελληνική κοινωνία. Αυτό τουλάχιστον συμπεραίνεται από έρευνα που διεξήγαγε η Focus Bari, με θέμα: «Οι αντιλήψεις των Ελλήνων και οι προκλήσεις στη Ναυτιλία» σε αντιπροσωπευτικό δείγμα 1.005

Κίτρινη κάρτα στην Ελλάδα για τις ώρες εργασίας

Οι πιο σκληρά εργαζόμενοι στην Ευρώπη είναι οι Έλληνες, πριν ακόμα θεσμοθετηθεί η εξαήμερη εργασία στις επιχειρήσεις συνεχούς λειτουργίας και σε εκείνες που εφαρμόζουν σύστημα με εναλλασσόμενες βάρδιες. Τα στοιχεία που παρουσιάζει σήμερα κατ’ αποκλειστικότητα η «Ν», κάνουν λόγο για ώρες εργασίας

von der Leyen: Επανεξελέγη Πρόεδρος της Ε. Επιτροπής για 2η φορά

Με 401 ψήφους υπέρ της, το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο επανεξέλεξε πριν λίγο την κα Ursula von der Leyen για δεύτερη θητεία ως Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. Για ακόμη μια πενταετία η κα. von der Leyen θα βρίσκεται στο τιμόνι του κύριου

Κριμαία: Ουκρανικά ναυτικά drones έπληξαν τη βάση της ρωσικής Ακτοφυλακής (βίντεο)

Ουκρανικά ναυτικά drones επιτέθηκαν σε βάση της ρωσικής Ακτοφυλακής στην Κριμαία, προκαλώντας σημαντικές ζημιές στις εγκαταστάσεις και τον εξοπλισμό. Η επίθεση πραγματοποιήθηκε με στόχο το κέντρο διοίκησης, μια αποθήκη πυρομαχικών και εξοπλισμού, έναν υποσταθμό ισχύος, τεχνικές εγκαταστάσεις και θέσεις πυροβολικού.

Μετάβαση στο περιεχόμενο