Χασισοφυτεία εντοπίστηκε σε στρατιωτική μονάδα στα Τίρανα (βίντεο)

125 δενδρύλλια βρέθηκαν στον χώρο της στρατιωτικής μονάδας

Εκεί που κάποιος θα έλεγε πως μόνο οι στρατιωτικές μονάδες στην Αλβανία έχουν γλιτώσει και δεν έχουν μετατραπεί σε χασισοβολώνες, τα γεγονότα αποδεικνύουν πως κάτι τέτοιο δεν ισχύει καθώς οι αστυνομικές δυνάμεις εντόπισαν μεγάλη καλλιέργεια κάνναβης μέσα σε στρατιωτική μονάδα κοντά στα Τίρανα.

Η φαινομενικά φαεινή ιδέα του καλλιεργητή να φυτέψει δενδρύλλια κάνναβης σε περιοχή υπεράνω πάσης υποψίας, τελικά δεν πήγε όπως το είχε σχεδιάσει.

Κατόπιν εφόδου της αστυνομίας στην στρατιωτική μονάδα στο Zall Herr των Τιράνων εντοπίστηκαν 125 δενδρύλλια.  Συνελήφθησαν τρεις στρατιωτικοί, ενώ τέθηκαν υπό διερεύνηση 4 άτομα, ανάμεσά τους και ο διοικητής της μονάδας.

Ακολουθεί βίντεο της αλβανικής αστυνομίας από την επιχείρηση:

Share:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κ. Λ. Βόλου: Ευχαριστήριο σημείωμα σε Κ. Λ. Πειραιά

Ευχαριστήριο Σημείωμα Είναι πλέον γνωστές οι πρωτόγνωρες καταστάσεις, που βιώνουμε στη Θεσσαλία και στον Βόλο. Οι συνθήκες που αντιμετωπίζουμε όλοι όσοι διαβούμε εδώ είναι ιδιαίτερα δύσκολες και απαιτητικές, ακόμη και στην προμήθεια των πιο βασικών αγαθών, όπως το πόσιμο νερό.

Παρμενίων 23: Εντυπωσιακά στιγμιότυπα από τη μεγαλύτερη ελληνική στρατιωτική άσκηση [Βίντεο]

Η άσκηση περιείχε και το σενάριο αναχαιτίσεις αεροσκαφών με την κωδική ονομασία Renegade που εντυπωσίασε. Την Κυριακή 01 Οκτωβρίου 2023, στο πλαίσιο διεξαγωγής της Εθνικής Διακλαδικής Άσκησης Μεγάλης Κλίμακας «ΠΑΡΜΕΝΙΩΝ – 23», κατά την οποία συνεξετάζεται η άσκηση του Πολιτικού

Νέες αποκαλύψεις για τα μαρτύρια της γυναίκας που βίαζε και εξέδιδε ο αστυνομικός – Πώς την πλησίασε

Στα χέρια της Αστυνομίας βρίσκεται ένας αστυνομικός ο οποίος κατηγορείται για εμπορία ανθρώπων και βιασμό κατ’ εξακολούθηση προέβη η Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας. Ο άνδρας εκμεταλλευόταν την ιδιότητά του και το γεγονός ότι εκτελούσε υπηρεσία στην ίδια περιοχή όπου δραστηριοποιείτο μία

Μετάβαση στο περιεχόμενο