Χιλιάδες Λιμενικοί δωρεάν σε τραμ, τρόλεϊ, μετρό και λεωφορεία

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και για το 2023 υπεγράφη η ΚΥΑ των Υπουργών Οικονομικών, Υποδομών & Μεταφορών και ΥΝΑΝΠ (αριθ. 2870.0/92925 – ΦΕΚ Τεύχος Β 7286/31.12.2022), για την έκδοση 3.750 προσωποποιημένων ηλεκτρονικών καρτών, κανονικού προφίλ μετακίνησης με φωτογραφία πολιτικής περιβολής από τον ΟΑΣΑ, για το ένστολο προσωπικό του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής.  Οι κάτοχοι των παραπάνω καρτών θα απαλλάσσονται πλήρως από την καταβολή κομίστρου στα αστικά συγκοινωνιακά μέσα περιοχής αρμοδιότητας Ο.Α.Σ.Α. (Ο.ΣΥ. Α.Ε. και ΣΤΑ.ΣΥ. Α.Ε.).

Υπενθυμίζεται ότι η αξία αυτών των καρτών αντισταθμίζεται με παρεχόμενες υπηρεσιών του Λ.Σ. – ΕΛ.ΑΚΤ. στον ΟΑΣΑ.

Αυτές αφορούν, ειδικότερα, την υποχρέωση το ΛΣ να διαθέτει το απαραίτητο προσωπικό για μέτρα τάξεως και ασφάλειας των χώρων πραγματοποίησης συγκοινωνιακού έργου της Ο.ΣΥ. Α.Ε, καθώς και κάθε άλλου χώρου αρμοδιότητας και ευθύνης του Ο.Α.Σ.Α., όπως και την υποβοήθηση στην εκτέλεση υποστηρικτικών δράσεων αναγκαίων για το έργο του, σε περιοχές αρμοδιότητας του Λ.Σ. – ΕΛ.ΑΚΤ.

Στα ανωτέρω μέτρα και δράσεις περιλαμβάνεται, ιδίως, η φύλαξη τερματικών στάσεων της Ο.ΣΥ Α.Ε., η ασφάλεια ιδιαίτερων σημείων του συγκοινωνιακού δικτύου, σημείων αυτόματης πώλησης εισιτηρίων Ο.Α.Σ.Α. εντός λιμένων, η διευκόλυνση κυκλοφορίας μεταφορικών μέσων Ο.Α.Σ.Α. στη χερσαία ζώνη λιμένος και η τοποθέτηση πληροφοριακού υλικού Ο.Α.Σ.Α. (stands) και φύλαξη αυτού, σε λιμενικά καταστήματα νησιών που θα καθοριστούν μετά από συνεργασία του Ο.Α.Σ.Α. με το Λ.Σ. – ΕΛ.ΑΚΤ. και έχουν ακτοπλοϊκή σύνδεση με τα λιμάνια Πειραιά, Ραφήνας, Λαυρίου, Περάματος.

Όλα αυτά γράφονται ειδικά για τους υπηρεσιακούς παράγοντες του Κλάδου Διοίκησης Α/ΛΣ-ΕΛΑΚΤ, που μόχθησαν να εξασφαλίσουν και για φέτος τη δωρεάν μετακίνηση των ενστόλων καθώς και για όσους ένστολους παρέχουν στην πράξη και στο πεδίο τις υπηρεσίες αντιπαροχής που για τον ΟΑΣΑ αντισταθμίζουν την αξία της δωρεάν μετακίνησης χιλιάδων Λιμενικών.

Τέλος, γράφονται και για τους χιλιάδες Λιμενικούς που νέμονται το ευεργέτημα αυτό και ενώ ψάχνουν να εκφράσουν κάπου την ευγνωμοσύνη τους, δεν ξέρουν που να απευθυνθούν…

Ένα «ευχαριστώ» δεν έβλαψε ποτέ και κανέναν…

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μια Ιταλίδα στον Πειραιά

Συνωστισμός αφίξεων ξένων πολεμικών πλοίων στον Πειραιά, καθώς μετά το αμερικανικό αεροπλανοφόρο George G.H. Bush, έφθασε και η ιταλική φρεγάτα, κλάσης Bergamini, ITS Carabiniere. Το σκάφος εντάχθηκε στο Ιταλικό Ναυτικό το 2015.

Γυναίκα για πρώτη φορά στο “τιμόνι” της Τροχαίας Θεσσαλονίκης: Ποια είναι η νέα διευθύντρια

Για πρώτη φορά, μία γυναίκα κάθεται στο τιμόνι της Διεύθυνσης Τροχαίας Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του GRTimes. Η νέα διευθύντρια, με καταγωγή από τα Τρίκαλα, μετρά χρόνια σε επιτελικές θέσεις της Τροχαίας, είναι παντρεμένη με παιδιά και ανέλαβε τη

Φωτό: Το USS George H.W. Bush έφτασε στον Πειραιά

Το Αμερικανικό Ναυτικό ανέβασε πολλές φωτογραφίες από τη σημερινή άφιξη του αμερικανικού αεροπλανοφόρου USS George H.W. Bush (CVN 77) στον Πειραιά. 230203-N-UI066-1066 PIRAEUS, Greece (Feb. 3, 2023) Cmdr. Ryan Conlan, navigation officer of the Nimitz-class aircraft carrier USS George H.W.

Ο εκτελεστικός Γραμματέας της ΕΑΑΛΣ Υποναυάρχος Λ.Σ ε.α Θεοφίλου Ανδρέας για τα τελευταία περιστατικά πρόκλησης της Τουρκικής ακτοφυλακής

Η τοποθέτηση του εκτελεστικού Γραμματέα της ΕΑΑΛΣ Υποναυάρχου Λ.Σ ε.α Θεοφίλου Ανδρέα σήμερα στον Αντέννα για τα τελευταία περιστατικά πρόκλησης της Τουρκικής ακτοφυλακής απέναντι στους Έλληνες Λιμενικούς!   Ελληνοτουρκικά – Καλημέρα Ελλάδα – 03/02/2022 – Καλημέρα Ελλάδα – Ρεπορτάζ