Χριστουγεννιάτικα Κάλαντα και Ανταλλαγή Ευχών Αρχηγού ΓΕΕΘΑ με Προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων για την Εορτή των Χριστουγέννων

Την Παρασκευή 24 Δεκεμβρίου 2021 ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Νικόλαος Χαρδαλιάς, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος, ο Αρχηγός ΓΕΑ Αντιπτέραρχος (Ι) Γεώργιος Μπλιούμης, ο Αρχηγός ΓΕΣ Αντιστράτηγος Χαράλαμπος Λαλούσης και ο Αρχηγός ΓΕΝ Αντιναύαρχος Στυλιανός Πετράκης ΠΝ άκουσαν τα Χριστουγεννιάτικα Κάλαντα από την Μικτή Χορωδία των Ενόπλων Δυνάμεων στον προαύλιο χώρο του Στρατοπέδου «ΠΑΠΑΓΟΥ».

Στη συνέχεια ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ, αντάλλαξε ευχές στο γραφείο του με τους Αρχηγούς ΓΕΣ – ΓΕΝ – ΓΕΑ, τον Διοικητή της ΣΕΘΑ Αντιστράτηγο Θεμιστοκλή Γρυμπίρη, τους Διευθυντές και Επιτελείς των Κλάδων και των Διευθύνσεων του ΓΕΕΘΑ, την Διοικητή της ΣΑΝ Συνταγματάρχη (ΥΝ) Μαρίνα Παναγιωτοπούλου και μέλη της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας.

Ακολούθως ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ συνοδευόμενος από τους Αρχηγούς των Γενικών Επιτελείων των Κλάδων των ΕΔ, τον Υπαρχηγό ΓΕΕΘΑ Αντιναύαρχο Ιωάννη Δρυμούση ΠΝ και τον Επιτελάρχη ΓΕΕΘΑ Αντιπτέραρχο (Ι) Γεώργιο Φασούλα μετέβησαν στο Εθνικό Κέντρο Επιχειρήσεων όπου αντάλλαξαν ευχές με το προσωπικό του που εκτελεί υπηρεσία, όπως και μέσω τηλεδιάσκεψης με το προσωπικό των Επιτηρητικών Φυλακίων Μαύρου Όγκου στον Νομό Έβρου και Παναγιάς στη Μικρονησίδα Πασάς ανατολικά Χίου, της Φρεγάτας ΥΔΡΑ η οποία εκτελεί αποστολή Σκοπούντος, καθώς και με τα πληρώματα των Αεροσκαφών Επιφυλακής (READINESS) στην 135 Σμηναρχία Μάχης στην Σκύρο.

Ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ ευχήθηκε σε όλους Καλά Χριστούγεννα με υγεία, προσωπική, επαγγελματική και οικογενειακή πρόοδο και αναφέρθηκε στο πολύτιμο έργο των ακριτών μας που υπηρετούν στην ακρογραμμή της Ελλάδας, εκτελώντας στο ακέραιο τα καθήκοντα τους και που δίνουν καθημερινά κι αγόγγυστα τον αγώνα σε ξηρά, θάλασσα κι αέρα, επαυξάνοντας την αποτρεπτική ισχύ των Ενόπλων Δυνάμεων, παρέχοντας ασφάλεια στην Πατρίδα μας και συμβάλλοντας με τις διεθνείς συνεργασίες και δράσεις τους στην διατήρηση της ειρήνης και της σταθερότητος της ευρύτερης περιοχής. Τέλος τους προέτρεψε να συνεχίσουν με τον ίδιο ζήλο, αφοσίωση και αποτελεσματικότητα την εκτέλεση της αποστολής τους, παρά τις ιδιαίτερες συνθήκες που έχει επιφέρει η πανδημία COVID-19.

Κατά την διάρκεια των δραστηριοτήτων τηρήθηκαν όλα τα ισχύοντα υγειονομικά πρωτόκολλα για την αποφυγή και περιορισμό της διάδοσης του COVID-19.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το σχολείο κατάρτισης εκπαιδευτών Αστυνομικών Σχολών

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε σήμερα, Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2022, το σχολείο κατάρτισης εκπαιδευτών Αστυνομικών Σχολών, το οποίο πραγματοποιήθηκε υπό την επιμέλεια της Σχολής Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης. Η εκπαίδευση πραγματοποιήθηκε, κατά το χρονικό διάστημα από 12 έως 30 Σεπτεμβρίου 2022, στις εγκαταστάσεις

Τελετή Ορκωμοσίας Νεοκαταταγέντων Δοκίμων Λιμενοφυλάκων εκπαιδευτικής σειράς 2022-2023

Παρουσία του Αρχηγού Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής Αντιναυάρχου Λ.Σ. Αλεξανδράκη Γεώργιου, τελέσθηκε σήμερα η ορκωμοσία ενενήντα επτά (97) νεοκαταταγέντων Δοκίμων Λιμενοφυλάκων εκπαιδευτικής σειράς 2022-2023. Στην τελετή που έλαβε χώρα στις εγκαταστάσεις της Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών Ναυτικού (ΣΜΥΝ), στο Ναυτικό

ΛΣ : Να μετακινείται ο φάκελος…Όχι ο πολίτης

Ποιος γνωρίζει ότι το slogan αυτό πρωτοξεκίνησε από το Υπουργείο Αιγαίου το 1998;;; Ποιος γνωρίζει ότι το slogan αυτό αποτέλεσε την πρώτη διαφήμιση των σημερινών Κ.Ε.Π.(Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών); Ποιος γνωρίζει ότι ο «προάγγελος» των σημερινών ΚΕΠ (τότε λέγονταν «Γραφεία τουΠολίτη»)

Ο Ερντογάν μηνύει τον αντιπρόεδρο της γερμανικής Βουλής

Στο εδώλιο του κατηγορουμένου κινδυνεύει να βρεθεί ο αντιπρόεδρος της γερμανικής Βουλής και αντιπρόεδρος των Φιλελευθέρων Βόλφγκανγκ Κουμπίκι, μετά τις πρόσφατες δηλώσεις του κατά του τούρκου προέδρου Ταγίπ Ερντογάν, τον οποίο χαρακτήρισε σε προεκλογική συγκέντρωση «μικρό αρουραίο των υπονόμων». Το