Χρυσή για 2η συνεχόμενη χρονιά η Αντιπλοίαρχος Ειρήνη Ζώρα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της IFBB

Δήλωση της  Αντιπλοιάρχου  Λ.Σ. Ειρήνης Ζώρας στην Φωνή του Λ.Σ. 
Το Fitness Challenge είναι ένα άθλημα ιδιαίτερα απαιτητικό σε δύναμη και αντοχή. Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα έλαβε χώρα στην Santa Sussana της Ισπανίας. Το επίπεδο των αγώνων φέτος ήταν εμφανώς πολύ πιο υψηλό και αγωνίστηκα με πολύ δυνατές αθλήτριες άλλων χωρών. Κατάφερα να εκπληρώσω τον προσωπικό μου στόχο, να διατηρήσω τον τίτλο κατακτώντας για άλλη μια φορά το χρυσό μετάλλιο και είμαι πολύ χαρούμενη γι’ αυτό! Εύχομαι να αξιωθώ και στο μέλλον να φέρω διακρίσεις στην χώρα μου!
 
 
Συνέχεια στο ρεπορτάζ 
 Στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της IFBB που διεξήχθη στην Ισπανία, Santa Suzanna μεταξύ 2-7 Νοεμβρίου η Ελληνική αποστολή είχε εντυπωσιακές επιτυχίες ανάμεσα σε 80 χώρες και με συμμετοχή 700 αθλητών σε όλα τα αγωνίσματα.
Ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σωματικής Διάπλασης και Φίτνες Τάσος Κολιγκιώνης με μία πρώτη του δήλωση του στο apexsports τα είπε όλα: «ο προγραμματισμός της Ομοσπονδίας στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία καθώς η 11μελης αποστολή της Εθνικής μας (8 αθλητές,  2 κριτές 1 αρχηγός αποστολής) αποκόμισε 12 μετάλλια τόσο στην Σωματική Διάπλαση όσο και στο Fitness Challenge»

 

314680158_5455724007816252_6096584884447676758_n
Έναρξη της διοργάνωσης με τις σημαίες των χωρών που συμμετέχουν

Στο Fitness Challenge η έμπειρη Ειρήνη Ζώρα υπερασπίστηκε επιτυχώς τον τίτλο της και στέφτηκε για 2η συνεχόμενη φορά Παγκόσμια Πρωταθλήτρια. Η Ειρήνη μας δήλωσε: «Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενη για την κατάκτηση της 1ης θέσης στην κατηγορία silver του Fitness Challenge και περήφανη για το Παγκόσμιο Ρεκόρ» Το παγκόσμιο ρεκόρ της Ειρήνης έγινε μετά τις 417 επαναλήψεις που της έδωσαν και το χρυσό μετάλλιο της κατηγορίας.

Η για 2η συνεχόμενη φορά Παγκόσμια Πρωταθλήτρια Ειρήνη Ζώρα είναι μητέρα 3 παιδιών και αξιωματικός του Λιμενικού Σώματος,  φέρει το βαθμό της Αντιπλοιάρχου καθώς έχει τιμηθεί από την υπηρεσία της για την κατάκτηση της 3ης θέσης στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κωπηλασίας το 1998.

IMG-6a09339e2cd006bf0310b55b27dec78b-V-1200x900
H Eθνική ομάδα στη Σωματική Διάπλαση και στο Fitness Challenge με τα έπαθλα τους

Το Fitness Challenge είναι αναγνωρισμένο άθλημα από την ΓΓΑ και καλλιεργείται σε πάνω από 60 σωματεία στην Ελλάδα. Πρόκειται για ένα άθλημα που περιέχει 6 ασκήσεις και διαρκεί 24 λεπτά.  Νικητής είναι ο αθλητής με τις περισσότερες ορθές επαναλήψεις. Το Fitness Challenge μοιάζει με το πιο γνωστό crossfit και αναγνωρίστηκε επίσημα από την ΓΓΑ μαζί με τα Άρση Δραμιών (Κέτλεμπελ)

Αναλυτικά οι διακρίσεις της Ελληνικής αποστολής στο Παγκόσμιο του Fitness Challenge:

IMG_20221105_225624_984-1200x801

Ζώρα Ειρήνη 1η θέση κατηγορία silver individual, 2η θέση κατηγορία gold women pairs, 4η θέση κατηγορία silver women pairs

Δουκάκη Μαριελίζα 2η θέση κατηγορία Gold women pairs, 3η θέση Gold mix couples

Καλλιώρα Όλγα 4η θέση women silver pairs

Ζερβός Ιωάννης 3η θέση Gold mix couples

Στην αποστολή συμμετείχε και ως διεθνής κριτής ο Χαράλαμπος Καζήλας

IMG-b82c739e6bf5ca70189f2233e27cf017-V
Ειρήνη Ζώρα
 Φωνή του Λ.Σ. (voicels.gr)

Share:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η παγκόσμια έλλειψη αξιωματικών εμπορικού ναυτικού είναι μύθος – Η πραγματική κρίση βρίσκεται αλλού

Όλο και πιο έντονα ακούγεται ότι υπάρχει μια παγκόσμια έλλειψη αξιωματικών εμπορικού ναυτικού. Από Έλληνες εφοπλιστές και μεγάλα ναυλομεσιτικά γραφεία μέχρι διεθνείς οργανισμούς και εταιρείες επάνδρωσης πλοίων, όλοι μιλούν για την έλλειψη αξιωματικών. Το τι φταίει όμως δεν μας έχει

Κικίλιας: Οι εκλογές θα κριθούν από τη δουλειά μας, όχι από τα νέα κόμματα…

«Οι επενδύσεις, οι μεταρρυθμίσεις και οι τομές στις οποίες έχει προχωρήσει όλα αυτά τα χρόνια η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας- αντιμετωπίζοντας ταυτόχρονα πολλαπλές κρίσεις όπως πανδημία, πολέμους, ενεργειακή κρίση, κλπ- πρέπει να συνεχιστούν και να ολοκληρωθούν προς όφελος της ελληνικής

Γράφει ο Δρ. Θωμάς Χατζηαθανασίου – FIR Αθηνών, Παρούσα κατάσταση και προοπτικές

FIR Αθηνών, Παρούσα κατάσταση και προοπτικές Γράφει ο Δρ. Θωμάς Χατζηαθανασίου * Το FIR Αθηνών, το οποίο αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους αεροναυτιλιακούς θεσμούς στην Ανατολική Μεσόγειο και στο Αιγαίο και καθορίστηκε από περιφερειακές αεροναυτιλιακές διασκέψεις του ICAO, αναγνωρισμένο διεθνώς

Η Τεχνητή Νοημοσύνη στο επίκεντρο των Ποσειδωνίων 2026 – Η ναυτιλιακή τεχνολογία αλλάζει ρυθμό και μετασχηματίζει τον κλάδο

Η Τεχνητή Νοημοσύνη αναδεικνύεται σε έναν από τους βασικότερους μοχλούς εξέλιξης της παγκόσμιας ναυτιλίας, με τα Ποσειδώνια 2026 να επιβεβαιώνουν ότι η τεχνολογία έχει πλέον περάσει από το στάδιο της θεωρίας και των πιλοτικών εφαρμογών σε μια νέα εποχή ευρείας