Διαβάστε τι λέει η ΠΟΕΠΛΣ για τους αστυνομικούς σκύλους Λ.Σ. – ΕΛ. ΑΚΤ.

Η Ομοσπονδία ύστερα από την παρέμβαση της, εκφράζει την ικανοποίηση της για την κατάθεση και ψήφιση τροπολογίας από τον Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής στο σχέδιο νόμου του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης.

Συγκεκριμένα, με την ανωτέρω διάταξη ρυθμίζονται ενιαία τα θέματα των αστυνομικών σκύλων Λ.Σ.- ΕΛ. ΑΚΤ, δίνοντας τη δυνατότητα, ύστερα από έκδοση Π.Δ. , της σύστασης Yπηρεσίας εκπαιδευτών και συνοδών σκύλων καθώς και συνοδών χειριστών που χρησιμοποιούνται από το Λιμενικό Σώμα-Ελληνική Ακτοφυλακή.

Πλέον, μετά την ανάληψη των σχετικών πρωτοβουλιών που απαιτούνται για το θέμα, θα ενισχυθεί περαιτέρω ο ρόλος του Λ.Σ. – ΕΛ. ΑΚΤ. με δυνατότητες να παρέχει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες ασφαλείας στην Ελληνική κοινωνία.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μητσοτάκης: Άμεση εφάπαξ ενίσχυση 600 ευρώ για Λιμενικούς και Αστυνομικούς λόγω μεταναστευτικού

Όλοι οι ένστολοι του Λιμενικού και της Αστυνομίας θα πάρουν εφάπαξ 600 ευρώ τα Χριστούγεννα  ανακοίνωσε πριν από λίγο ο Πρωθυπουργός κ. Κυριάκος Μητσοτάκης από την Τρίπολη. «Με δεδομένη την 24ωρη αυξημένη αστυνόμευση, με δεδομένη την πλάτη που έβαλαν οι

Άσκηση Κυβερνοάμυνας του ΝΑΤΟ «CYBER COALITION 2022»

Από την Δευτέρα 28 Νοεμβρίου έως την Παρασκευή 02 Δεκεμβρίου 2022 διεξήχθη στο ΓΕΕΘΑ  η άσκηση «CYBER COALITION 2022», η οποία αποτελεί την σημαντικότερη άσκηση κυβερνοάμυνας του ΝΑΤΟ. Η «CYBER COALITION 2022» διευθύνεται από το Κέντρο Αριστείας Συνεργατικής Κυβερνοάμυνας (Cooperative