Δήμος Σαρωνικού: 1ο Φεστιβάλ Θεάτρου

?Το 1ο Φεστιβάλ Θεάτρου Ερασιτεχνικών θιάσων Αν. Αττικής που συνδιοργανώνεται από την Θεατρική Πορεία «Ανοιχτά Πανιά» του Ν.Π.Δ.Δ «Αριστόδικος» και την Περιφέρεια Αττικής αποτελεί ένα από τα σπουδαιότερα πολιτιστικά γεγονότα του Δήμου μας.

? Από τις 26 Μαΐου έως και την 1η Ιουνίου θα έχουμε την χαρά να παρακολουθήσουμε επτά υπέροχες παραστάσεις καθημερινά στις 20.30 στο Αμφιθέατρο του Δημαρχιακού Μεγάρου Σαρωνικού στα Καλύβια.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει:

✅Παρασκευή 26 Μαΐου: «Τα μωρά τα φέρνει ο πελαργός», των Ρέππα – Παπαθανασίου, από  το Θεατρικό εργαστήρι Γλυκών Νερών, Δήμου Παιανίας «Επί σκηνής δρώμενα»

✅Σάββατο 27 Μαΐου: «Μικρές Ιστορίες Φόνων» του Παναγή Μπρατάκου από τον πολιτιστικό και περιβαλλοντικό σύλλογο Τριλογία, Δήμου Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης, κατάλληλο από 16 ετών και άνω.

✅Κυριακή 28 Μαΐου: «Sweer dreams… Bitter Realities από την Θεατρική Ομάδα «4action», Δήμου Μαραθώνος

✅Δευτέρα 29 Μαΐου: «Λοιπόν Συνεχίζουμε;» διασκευή του «Play on» του Rick Abbot, από το Θεατρικό Εργαστήρι ΕΣΝΜ (Επιμορφωτικού Συλλόγου Νέας Μάκρης)

✅Τρίτη 30 Μαΐου: «Τα κόκκινα φανάρια», του Αλέκου Γαλανού από την ομάδα «Πυρπολητής, Πυρήνες Πολιτισμού» Δήμου Διονύσου

✅Τετάρτη 31 Μαΐου: « Δεσποινίς ετών 39» των Σακελλάριου- Γιαννακόπουλου από την Θεατρική πορεία «Ανοιχτά Πανιά», Δήμου Σαρωνικού

✅Πέμπτη 1 Ιουνίου: «Τα παιδιά είναι παιδιά  – Φιλουμένα Μαρτουράνο» του Εντουάρντο ντε Φιλίππο από το «ΤΟ ΤΕΤΑΡΤΟ ΚΟΥΔΟΥΝΙ» Θεατρικού Συλλογού Σπατών.

??Μοιραστείτε – διαδώστε – κοινοποιήστε!

Το θέατρο μας ενώνει!

Σας περιμένουμε με χαρά!

#1ο_ΦΕΣΤΙΒΑΛ_ΘΕΑΤΡΟΥ_ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ

Share:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έρευνα: Mόνο το 13% των Ελλήνων γνωρίζει την παγκόσμια πρωτιά της ελληνικής ναυτιλίας, οι νέοι την αγνοούν εντελώς

Τεράστιο έλλειμα ενημέρωσης για τη μεγαλύτερη ναυτιλία του κόσμου, την ελληνόκτητη, έχει η ελληνική κοινωνία. Αυτό τουλάχιστον συμπεραίνεται από έρευνα που διεξήγαγε η Focus Bari, με θέμα: «Οι αντιλήψεις των Ελλήνων και οι προκλήσεις στη Ναυτιλία» σε αντιπροσωπευτικό δείγμα 1.005

Κίτρινη κάρτα στην Ελλάδα για τις ώρες εργασίας

Οι πιο σκληρά εργαζόμενοι στην Ευρώπη είναι οι Έλληνες, πριν ακόμα θεσμοθετηθεί η εξαήμερη εργασία στις επιχειρήσεις συνεχούς λειτουργίας και σε εκείνες που εφαρμόζουν σύστημα με εναλλασσόμενες βάρδιες. Τα στοιχεία που παρουσιάζει σήμερα κατ’ αποκλειστικότητα η «Ν», κάνουν λόγο για ώρες εργασίας

von der Leyen: Επανεξελέγη Πρόεδρος της Ε. Επιτροπής για 2η φορά

Με 401 ψήφους υπέρ της, το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο επανεξέλεξε πριν λίγο την κα Ursula von der Leyen για δεύτερη θητεία ως Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. Για ακόμη μια πενταετία η κα. von der Leyen θα βρίσκεται στο τιμόνι του κύριου

Κριμαία: Ουκρανικά ναυτικά drones έπληξαν τη βάση της ρωσικής Ακτοφυλακής (βίντεο)

Ουκρανικά ναυτικά drones επιτέθηκαν σε βάση της ρωσικής Ακτοφυλακής στην Κριμαία, προκαλώντας σημαντικές ζημιές στις εγκαταστάσεις και τον εξοπλισμό. Η επίθεση πραγματοποιήθηκε με στόχο το κέντρο διοίκησης, μια αποθήκη πυρομαχικών και εξοπλισμού, έναν υποσταθμό ισχύος, τεχνικές εγκαταστάσεις και θέσεις πυροβολικού.

Μετάβαση στο περιεχόμενο