Δωρεά της «Ελληνικός Χρυσός» για την αντικατάσταση των ελαστικών πυροσβεστικών οχημάτων

Η «Ελληνικός Χρυσός» ανταποκρινόμενη στο αίτημα του Πυροσβεστικού Σώματος για την αντικατάσταση ελαστικών σε οχήματα του στόλου του, προχώρησε σε δωρεά 94 επίσωτρων ελαστικών συνολικής αξίας 10.000€.

Η αντικατάσταση των ελαστικών αφορά τα οχήματα που συμβάλουν στην αντιμετώπιση δασικών πυρκαγιών και επιχειρούν όλο το 24ωρο σε δυσχερείς συνθήκες εντός δύσβατων δρόμων του δασικού οδικού δικτύου. Αξίζει να σημειωθεί, ότι τα πυροσβεστικά οχήματα που συμμετείχαν στις επιχειρήσεις στην Αττική και την Εύβοια υπέστησαν εκτεταμένες φθορές και η αντικατάσταση των ελαστικών αποτελούσε πρωτεύουσα ανάγκη του Πυροσβεστικού Σώματος.

Τα ελαστικά παρελήφθησαν και τοποθετήθηκαν στα οχήματα την Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου και θα συμβάλλουν στην άρτια επιχειρησιακή προετοιμασία του Πυροσβεστικού Σώματος ενόψει της επερχόμενης αντιπυρικής περιόδου.

Κατά την παράδοση και παραλαβή των ελαστικών, ο Υποστράτηγος ΠΣ Ιωάννης Σταμούλης δήλωσε εκ μέρους του Πυροσβεστικού Σώματος:

«Ευχαριστούμε θερμά την Ελληνικός Χρυσός για την άμεση ανταπόκριση σε μια καίρια ανάγκη του Πυροσβεστικού Σώματος που θα ενισχύσει την ασφάλεια και την επιχειρησιακή ετοιμότητα των οχημάτων του»

Την εταιρία εκπροσώπησε ο Διευθυντής Εταιρικής Υπευθυνότητας κος Γιάννης Μαλεγκάνος, ο οποίος δήλωσε σχετικά:

«Με μεγάλη χαρά και αμέριστο σεβασμό στο έργο του Πυροσβεστικού Σώματος, στεκόμαστε αρωγοί στον κρίσιμο ρόλο του για την αντιμετώπιση έκτακτων κινδύνων για τη χώρα μας»

Share:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εύβοια: Στο σπίτι του αγνοούμενου βρέθηκε το κινητό του τηλέφωνο και ανοιχτό το ραδιόφωνο

Κανένα ίχνος ζωής δεν έχει δώσει ο 69χρονος που αγνοείται από την παραλία της Αγίας Άννας στην Εύβοια, ενώ φαίνεται ότι ο άτυχος άνδρας έχει χαθεί στη θάλασσα. Πλωτό του Λιμενικού και ένα περιπολικό όχημα υπό τον συντονισμό του ΕΚΣΕΔ συμμετέχουν

Ύδρα: Δίωξη για κακούργημα με ενδεχόμενο δόλο για καπετάνιο και 12 μέλη του πληρώματος – Άφαντοι στο Καζακστάν οι ενοικιαστές

Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος, για εμπρησμό δασικής έκτασης, με ενδεχόμενο δόλο, ασκήθηκε από την Εισαγγελία Πειραιά, εναντίον του καπετάνιου και 12 μελών του πληρώματος του σκάφους, από το οποίο εκτοξεύτηκαν πυροτεχνήματα, που προκάλεσαν πυρκαγιά στο δάσος της Ύδρας. Η δίωξη

Σε 7 ημέρες στη Γαλλία η «μητέρα των μαχών»: Το Λαϊκό Μέτωπο, η Λεπέν και ο Μακρόν

Η δημιουργία του «Λαϊκού Μετώπου» της συμμαχίας Κεντροαριστεράς – Αριστεράς με τη συμμετοχή των Σοσιαλιστών, των Πρασίνων, των Κομμουνιστών και της «Ανυπότακτης Γαλλίας» του Ζαν Λυκ Μελανσόν έχει δημιουργήσει νέα δεδομένα στην πολιτική σκηνή της Γαλλίας ενόψει των βουλευτικών εκλογών της 30ης Ιουνίου.

Οι ΗΠΑ ψηφίζουν τον «σούπερ Μάριο» Ντράγκι για την επόμενη μέρα στην ΕΕ

Κανονικά, ένας Ιταλός τεχνοκράτης που ζητά αλλαγές πολιτικής για την οικονομική διακυβέρνηση στην Ευρώπη δεν θα είχε συγκέντρωνε μεγάλη προσοχή στις ΗΠΑ, όμως ο Μάριο Ντράγκι δεν είναι ένας οποιοσδήποτε Ευρωπαίος. Ο πρώην πρωθυπουργός της Ιταλίας θα παρουσιάσει σύντομα το όραμά του

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΚΑΙΡΟΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο