Έφτασε στον Πειραιά ένα από τα μεγαλύτερα κρουαζιερόπλοια στον κόσμο

Ένα από τα μεγαλύτερα κρουαζιερόπλοια του κόσμου έφτασε στον Πειραιά το πρωί της Παρασκευής. Ο λόγος για το Odyssey of the Seas της Royal Caribbean Cruises.

Μαζί με τα «αδελφά» του Anthem of the Seas, Spectrum of the Seas, Quantum of the Seas και Ovation of the Seas, αποτελούν τα μεγαλύτερα κρουαζιερόπλοια που έχουν έρθει στον Πειραιά τόσο από θέμα μεγέθους όσο και επιβατών.

Το Odyssey of the Seas έχει μήκος 348 μέτρα και έχει κατασκευαστεί το 2021 στα ναυπηγεία Meyer Werft στο Papenburg της Γερμανίας. Μπορεί να φιλοξενήσει 4.198 επιβάτες (οι οποίοι μπορεί να φτάσουν τους 5.510 υπό συνθήκες. Το πλήρωμά του αποτελείται από 1.663 άτομα. Στα 14 από τα 16 καταστρώματά του που είναι για τους επιβάτες έχει 15 εστιατόρια, 2 πισίνες και 2.105 καμπίνες.

Η άφιξη του Odyssey of the Seas:

Πηγή: pireaspiraeus.com

Share:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα για την εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση

Ανακοινώθηκαν νωρίτερα σήμερα, Πέμπτη, τα αποτελέσματα τόσο για την εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση μέσω πανελλαδικών εξετάσεων, όσο και για την εισαγωγή στις Σχολές Ανώτερης Εκπαιδευτικής Κατάρτισης. Οι υποψήφιοι μπορούν να πληροφορούνται τα αποτελέσματα των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026 μέσω της σχετικής

Επιστροφή ενοικίου: Τα 6 SOS για να μην την χάσετε

Αιτία αυτού του κινδύνου είναι η μη ορθή συμπλήρωση των κωδικών του εντύπου Ε1 της φετινής φορολογικής δήλωσης, στους οποίους δηλώνονται τα στοιχεία για τα ενοίκια που καταβλήθηκαν το 2025. Οι δικαιούχοι της επιστροφής ενός ενοικίου του 2025 ανέρχονται φέτος

Τελετή Εορτασμού του Προφήτη Ηλία, Προστάτη της Αεροπορίας Στρατού

Την Κυριακή 19 και την Δευτέρα 20 Ιουλίου 2026, πραγματοποιήθηκε στο Στρατόπεδο «ΛΟΧΑΓΟΥ (ΠΒ) ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΔΕΛΑΠΟΡΤΑ» στα Μέγαρα Αττικής, ο εορτασμός του Προφήτη Ηλία του Θεσβίτου, Προστάτη της Αεροπορίας Στρατού, καθώς και η «Ημέρα Μνήμης και Τιμής της Αεροπορίας Στρατού».

Politico: Η Ελλάδα «φρενάρει» το σχέδιο κυρώσεων της ΕΕ κατά της Ρωσίας

Οι χώρες της ΕΕ δεν κατάφεραν να καταλήξουν σε συμφωνία για την επιβολή νέων, εκτεταμένων κυρώσεων κατά της Ρωσίας το βράδυ της Τετάρτης (22.07.2026), καθώς η Ελλάδα μπλόκαρε τα μέτρα για την προστασία της ναυτιλιακής βιομηχανίας καυσίμων, αναφέρει σε δημοσίευμά του το Politico.