“Είναι λυπηρό το γεγονός προϊστάμενοι υπηρεσιών ή Λιμενικών Αρχών να φαίρονται στο κατώτερο προσωπικό χωρίς ίχνος σεβασμού…” – Υπάρχουν ακόμη τέτοιοι;

“Είναι λυπηρό το γεγονός προϊσταμένοι υπηρεσιών ή Λιμενικών Αρχών να φαίρονται στο κατώτερο προσωπικό χωρίς ίχνος σεβασμού και αξιοπρέπειας.
Είναι λυπηρό Προϊσταμένοι Λιμενικών Αρχών να λένε «δεν με ενδιαφέρει ας δουλέψουν παραπάνω από το κανονικό ικανοποιώντας έτσι την ματαιοδοξία τους και την φιλοδοξίας τους για την εξέλιξή τους στην Ιεραρχία.
Είναι λυπηρό να γνωρίζει Προϊστάμενος Λιμενικής Αρχής ότι ένα Πλωτό, ας πούμε, έχει σοβαρό μηχανικό πρόβλημα, έστω και στο προφορικό, και να μην επιτρέπει να γίνουν οι απαραίτητες διαδικασίες προκειμένου να επιδιορθωθεί μην τυχόν και χαλάσει το πρόγραμμα βαρδιών που αυτός βγάζει σύμφωνα πάντα με τα θέλω του ή για να δείξει ότι τα έχει όλα στην εντέλεια…….
Είναι λυπηρό να βγάζουν ορισμένοι βάρδιες σύμφωνα με ότι απλά τους βολεύει και απλά για να γίνει η δουλίτσα τους χωρίς ίχνος ενδιαφέροντος για το προσωπικό και ας δουλεύουν συνέχεια νύχτα ή 10 και 12 ώρες σερί.
Είναι λυπηρό να βλέπουμε ότι ορισμένοι προκειμένου να γίνουν αρεστοί στην εκάστοτε Ηγεσία και για να ικανοποιησούν την ματαιοδοξία τους να ζορίζουν το προσωπικό και τα μέσα πολύ παραπάνω από τα όρια τους και να μην έχουν ίχνος σεβασμού και να φαίρονται υποτιμητικά.
Ένας ΑΞ πρέπει να εμπνέει και να κερδίζει τον σεβασμό των κατωτέρων του.
Ένας ΑΞ πρέπει να είναι δίπλα στον Συνάδελφο και όπου χρειαστεί να μπαίνει μπροστά και να ακολουθούν οι υπόλοιποι.
Ένας ΑΞ πρέπει να φέρεται με σεβασμό στο προσωπικό του γιατί στην τελική χάρη σε αυτό θα εξελιχθεί και θα πιστωθεί τις όποιες επιτυχίες.
Ένας ΑΞ πρέπει να αναλαμβάνει την όποια ευθύνη του αναλογεί και όχι να την ρίχνει στον ποιο αδύναμο κρίκο.
Ένας ΑΞ στην τελική πρέπει να είναι ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ και όχι με τον εαυτό του και τις φιλοδοξίες του μόνο.
ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΑΞ ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΟΥ ΝΑ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΠΟΥ ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΙΜΑΝΕ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥ ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΒΑΡΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΥΤΟΣ Ο ΤΙΤΛΟΣ.”

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το σχολείο κατάρτισης εκπαιδευτών Αστυνομικών Σχολών

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε σήμερα, Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2022, το σχολείο κατάρτισης εκπαιδευτών Αστυνομικών Σχολών, το οποίο πραγματοποιήθηκε υπό την επιμέλεια της Σχολής Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης. Η εκπαίδευση πραγματοποιήθηκε, κατά το χρονικό διάστημα από 12 έως 30 Σεπτεμβρίου 2022, στις εγκαταστάσεις

Τελετή Ορκωμοσίας Νεοκαταταγέντων Δοκίμων Λιμενοφυλάκων εκπαιδευτικής σειράς 2022-2023

Παρουσία του Αρχηγού Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής Αντιναυάρχου Λ.Σ. Αλεξανδράκη Γεώργιου, τελέσθηκε σήμερα η ορκωμοσία ενενήντα επτά (97) νεοκαταταγέντων Δοκίμων Λιμενοφυλάκων εκπαιδευτικής σειράς 2022-2023. Στην τελετή που έλαβε χώρα στις εγκαταστάσεις της Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών Ναυτικού (ΣΜΥΝ), στο Ναυτικό

ΛΣ : Να μετακινείται ο φάκελος…Όχι ο πολίτης

Ποιος γνωρίζει ότι το slogan αυτό πρωτοξεκίνησε από το Υπουργείο Αιγαίου το 1998;;; Ποιος γνωρίζει ότι το slogan αυτό αποτέλεσε την πρώτη διαφήμιση των σημερινών Κ.Ε.Π.(Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών); Ποιος γνωρίζει ότι ο «προάγγελος» των σημερινών ΚΕΠ (τότε λέγονταν «Γραφεία τουΠολίτη»)

Ο Ερντογάν μηνύει τον αντιπρόεδρο της γερμανικής Βουλής

Στο εδώλιο του κατηγορουμένου κινδυνεύει να βρεθεί ο αντιπρόεδρος της γερμανικής Βουλής και αντιπρόεδρος των Φιλελευθέρων Βόλφγκανγκ Κουμπίκι, μετά τις πρόσφατες δηλώσεις του κατά του τούρκου προέδρου Ταγίπ Ερντογάν, τον οποίο χαρακτήρισε σε προεκλογική συγκέντρωση «μικρό αρουραίο των υπονόμων». Το