Εκδήλωση προσφοράς συλλεκτικής μπάλας για την μεγαλύτερη δωρεά στον φιλανθρωπικό αγώνα υδατοσφαίρισης μεταξύ της Εθνικής Ομάδας Υδατοσφαίρισης Ανδρών και διακεκριμένων αθλητών – στελεχών του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής (5.3.2024)

Χρήστος Στυλιανίδης: «Να δείξουμε το κοινωνικό πρόσωπο του εξαίρετου Λιμενικού Σώματος και του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής με την κοινωνική προσφορά»

Στην υλοποίηση των ευχών τριών μικρών παιδιών συνέβαλε ο φιλανθρωπικός αγώνας υδατοσφαίρισης μεταξύ της Εθνικής Ομάδας Υδατοσφαίρισης Ανδρών και διακεκριμένων αθλητών στελεχών του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής που έγινε στις 21 Ιανουαρίου 2024 στο Σεράφειο Κολυμβητήριο.

Στο πλαίσιο δε αυτό, πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής εκδήλωση για την προσφορά συλλεκτικής μπάλας σε όσους πραγματοποίησαν την μεγαλύτερη δωρεά στον φιλανθρωπικό αγώνα υδατοσφαίρισης, στον οποίο ήταν συνδιοργανωτές η Γενική Γραμματεία Ναυτιλίας και Λιμένων του Υπουργείου και η Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδος. Την επίδοση της συλλεκτικής αυτής μπάλας έκανε ο Γενικός Γραμματέας Ναυτιλίας και Λιμένων Ευάγγελος Κυριαζόπουλος. Η φιλανθρωπική αυτή δράση είχε ως αποδέκτη της τον Μη Κερδοσκοπικό Οργανισμό Make – A – Wish (Κάνε Μια Ευχή) Ελλάδος.

2

3

1

4

Ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Χρήστος Στυλιανίδης τιμώντας με την παρουσία του την εκδήλωση, συνεχάρη και ευχαρίστησε όλους όσοι συμμετείχαν στην επίτευξη των στόχων της δράσης. Έκανε μάλιστα και ιδιαίτερη μνεία στον Γενικό Γραμματέα Ναυτιλίας και Λιμένων Ευάγγελο Κυριαζόπουλο, ως πρωτοστάτη αυτής της προσπάθειας από πλευράς του Υπουργείου, στην Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδος, στο Make – A – Wish – (Κάνε Μια Ευχή) Ελλάδος αλλά και στους αθλητές της Εθνικής Ομάδας Υδατοσφαίρισης. Αξίζει επίσης να σημειωθεί η χαρακτηριστική αναφορά του στην ανάγκη «να δείξουμε το κοινωνικό πρόσωπο ενός εξαίρετου Σώματος, όπως είναι το Λιμενικό, αλλά και ενός Υπουργείου, που έχει μεγάλη κοινωνική προσφορά. Έτσι μπορεί να υπάρχει όχι μόνο αμφίδρομη επικοινωνία, αλλά και ανταπόκριση της κοινωνίας σε συγκεκριμένες δράσεις που αφορούν στον αθλητισμό, τον καθαρισμό παραλιών και οτιδήποτε άλλο».

Στην εκδήλωση παρέστησαν επίσης ο Γενικός Γραμματέας Ναυτιλίας και Λιμένων, Ευάγγελος Κυριαζόπουλος, ο Αρχηγός του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, Αντιναύαρχος Λ.Σ. Γεώργιος Αλεξανδράκης, ανώτατοι και ανώτεροι αξιωματικοί Λ.Σ. – ΕΛ.ΑΚΤ., εκπρόσωποι της ΕΚΟ Ναυτιλίας της ΝΔ, της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδος, του Μη Κερδοσκοπικού Οργανισμού Make – A – Wish (Κάνε μια Ευχή Ελλάδος), των Οργανισμών Λιμένων Ηρακλείου και Ευβοίας και της Εθνικής Ομάδας Υδατοσφαίρισης Ανδρών και Γυναικών.

Share:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

72,5 ετών στη σύνταξη οι σημερινοί έφηβοι

Ένας νέος που γεννήθηκε στην Ελλάδα μέσα στην κρίση και θα ενταχθεί στην αγορά εργασίας κάπου κοντά στο 2030 θα πρέπει να εργαστεί τουλάχιστον 38,5 χρόνια για να μπορέσει να συνταξιοδοτηθεί περίπου το 2070. Αν και η αύξηση του προσδόκιμου ζωής θεωρείται «βιολογικό προνόμιο» και

Άγιοι Ανάργυροι: Ολοκληρώνεται η ΕΔΕ για τους αστυνομικούς – Ουδείς αναλαμβάνει την ευθύνη, κανείς δεν… είδε

Σε ένα τραγικό πινγκ- πονγκ ευθυνών φέρεται να εξελίσσεται η υπόθεση της Κυριακής, που έχασε τη ζωή της έξω από το αστυνομικό τμήμα των Αγίων Αναργύρων, με τους αρμόδιους αξιωματούχους των Αρχών λίγο πριν την ολοκλήρωση της ΕΔΕ να δηλώνουν άγνοια για

Σκύρος: Έτοιμη για την “πράσινη” ακτοπλοΐα – Πρόταση για ναυπήγηση πλοίου με μειωμένες εκπομπές άνθρακα

Έτοιμο να πρωτοστατήσει στην πράσινη μετάβαση της ακτοπλοΐας, παρουσιάζοντας συγκεκριμένη πρόταση μελέτη μέσω του Πολυτεχνείου, για τη ναυπήγηση ενός νεότευκτου πλοίου με μειωμένες εκπομπές άνθρακα, δηλώνει το νησί της Σκύρου. Ήδη ο χρόνος μετράει αντίστροφα έως το 2030 με βάση

Αιφνίδιος θάνατος βαθμοφόρου: Διευκρινίσεις ΥΥ/ΛΣ-ΕΛΑΚΤ

Προς διευκρίνιση των αναγκαίων λεπτομερειών για την ορθή ενημέρωση όλων και κατά το μέρος που αφορά την εμπλοκή της Υπηρεσίας Υγειονομικού (Υ.Υ.) Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ στην υπόθεση του αιφνίδιου θανάτου του συναδέλφου μας που υπηρετούσε στο Π.Α.Θ. 80, εκτός υπηρεσίας, σας γνωρίζουμε

Μετάβαση στο περιεχόμενο