«Έκφραση συγχαρητηρίων ΕΠΛΣ Αττικής – Πειραιώς & Νήσων στα τέκνα στελεχών Λ.Σ.»

Η ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής στις σχολές της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης είναι η κορυφή της πυραμίδας στη αγωνία χιλιάδων υποψηφίων και των οικογενειών τους.

Ως Ένωση Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Αττικής Πειραιώς και Νήσων συγχαίρουμε  θερμά όλες τις επιτυχούσες και επιτυχόντες, τα τέκνα στελεχών Λ.Σ. που κατάφεραν να εισαχθούν σε σχολές της επιλογής τους. 

Η επιτυχία αυτή συνιστά την επιβράβευση των κόπων μιας ολόκληρης εκπαιδευτικής διαδρομής  για την κατάκτηση της γνώσης.

Μια επιτυχία προσωπική που συνοδεύτηκε με αγώνα και πολλές στερήσεις για τον πολυπόθητο στόχο .

Σε αυτήν την επιτυχία όμως συνέβαλλαν αποφασιστικά τόσο οι οικογένειες των παιδιών στελέχη Λ.Σ. όσο και οι εκπαιδευτικοί ως αρωγοί στο πλευρό τους .

Ευχόμαστε σε όλους οι νέοι ορίζοντες που ανοίγονται να είναι το εφαλτήριο που θα τους οδηγήσει αφενός στην επαγγελματική αποκατάσταση και αφετέρου στην πρόοδο ως χρήσιμοι πολίτες για μια καλύτερη κοινωνία.

Ωστόσο η ζωή δεν κρίνεται ποτέ σε μια επιτυχία ούτε σε μία εφήμερη αποτυχία , όσα παιδιά  δεν κατάφεραν να ολοκληρώσουν με επιτυχία τη δοκιμασία αυτή, ας έχουν την υπομονή και επιμονή να αδράξουν τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν μπροστά τους με θέληση και αποφασιστικότητα.

Ας θεωρήσουν το αποτέλεσμα αυτό ως αφορμή για μία νέα δυναμική για το μέλλον.

Share:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στο «μικροσκόπιο» της Ε.Ε. ελληνική ναυτιλία και Μόσχα

Νέα προβλήματα στην ελληνική ναυτιλία -και ειδικά στις εταιρίες που πρωταγωνιστούν στη μεταφορά ρωσικού πετρελαίου προς τρίτες χώρες- θα προκαλέσει το 12ο «πακέτο» κυρώσεων της Ε.Ε. κατά της Μόσχας το οποίο προγραμματίζεται να υιοθετηθεί στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο της 14ης-15ης Δεκεμβρίου.

«Η Ελλάδα να είναι παρούσα στην Ερυθρά θάλασσα»

Μετατροπή-επιμέλεια κειμένου: «ΛΙΜΕΝΙΚΑ ΝΕΑ» H Ερυθρά Θάλασσα, μήκους 1.400 ναυτικών μιλίων από το Σουέζ μέχρι τον πορθμό του Μπαμπ ελ Μαντέμπ, είναι καίριας σημασίας θαλάσσια λεωφόρος, από εμπορική και ενεργειακή άποψη για την Ευρώπη και την Ασία. Τη σημασία της

Προειδοποίηση ασφαλείας για τα εμπορικά πλοία

Μετατροπή-επιμέλεια κειμένου: «ΛΙΜΕΝΙΚΑ ΝΕΑ» Η διεθνής ναυτιλία ζητά περισσότερη στρατιωτική προστασία στις θαλάσσιες διαδρομές στη Μέση Ανατολή μετά τις επιθέσεις των ανταρτών που υποστηρίζονται από το Ιράν στην Ερυθρά Θάλασσα, οι οποίες προκάλεσαν φόβους για νέες διαταραχές στο παγκόσμιο εμπόριο, συμπεριλαμβανομένου του ενεργειακού εφοδιασμού. Η ανησυχία

Εντός Δεκεμβρίου ξεκινά η επέκταση του φράχτη μήκους 35 χλμ. στον Έβρο

Εντός του Δεκεμβρίου θα αρχίσει να υψώνεται σταδιακά ο νέος φράχτης, μήκους 35 χλμ. στον Έβρο. Την ίδια ώρα που οι περιπολίες στα χερσαία ελληνοτουρκικά σύνορα συνεχίζονται με αμείωτη ένταση, παρά το γεγονός ότι έχουν μειωθεί σημαντικά οι μεταναστευτικές ροές

Μετάβαση στο περιεχόμενο