Το Λιμενικό Σώμα, με ανακοίνωσή του, καλεί τους πολίτες που χρήζουν βοήθειας, εξαιτίας της μεγάλης φωτιάς στη Ραφήνα, να καλούν στον αριθμό έκτακτης ανάγκης και όχι στα ΜΜΕ.«Παρακαλούνται οι πολίτες που χρήζουν παροχής συνδρομής από τα μέσα του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής λόγω της πυρκαγιάς που βρίσκεται σε εξέλιξη στις ακτές της Ραφήνας, να καλούν στον αριθμό έκτακτης ανάγκης του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής “108” και όχι στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης» επισημαίνεται στην ανακοίνωση του Λιμενικού Σώματος.Νωρίτερα, αρκετοί πολίτες είχαν απευθυνθεί στα τηλεοπτικά κανάλια, κάνοντας αναφορά για εγκλωβισμένους πολίτες.

Mega Stories – Δείτε την σημερινή εκπομπή(00.10) αφιερωμένη σε ανθρώπους που επέζησαν πολύνεκρων δυστυχημάτων(με την συμμετοχή του Λιμενικού, Γιώργου Παπαδόπουλου)
Το επεισόδιο είναι αφιερωμένο σε ανθρώπους που επέζησαν πολύνεκρων δυστυχημάτων και οι οποίοι μέσω του μοιράσματος αυτής τους της εμπειρίας στέλνουν μηνύματα αισιοδοξίας προς το τηλεοπτικό κοινό. Μεταξύ αυτών ο κύριος Γιώργος Παπαδόπουλος που υπηρετεί στο Λιμενικό Σώμα και ο