Σε μια εβδομάδα τα… σπουδαία για τα Ναυπηγεία Ελευσίνας. Η επιστολή του Π. Ξενόκωστα

Το αργότερο έως τις 12 Μαΐου θα έχει κατατεθεί στη Βουλή προς ψήφιση το νομοσχέδιο που αφορά στην εξυγίανση των Ναυπηγείων Ελευσίνας, όπως ανακοινώθηκε στο πλαίσιο της Γενικής Συνέλευσης των Εργαζομένων.

Με επιστολή του προς τους εργαζομένους των Ναυπηγείων ο Πάνος Ξενοκώστας, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ONEX, τόνισε ότι έχει τα εχέγγυα πως ο σχετικός νόμος θα κατατεθεί στη Βουλή το αργότερο σε μία εβδομάδα.

«Μπορώ να οραματίζονται την επόμενη μέρα μαζί σας, από κοινού να σχεδιάζουμε το ναυπηγείο που ονειρευόμαστε και θέλουμε, ώστε να είμαστε όλοι υπερήφανοι γι’ αυτό», επεσήμανε αναφερόμενος στους εργαζομένους ο επικεφαλής της ONEX.

Στην επιστολή του ο Π. Ξενοκώστας αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Πικρή διότι κάθε φορά που εμείς ξεπερνούμε ανυπέρβλητα εμπόδια και γραφειοκρατικές αγκυλώσεις, οι επιτήδειοι πάντα εφευρίσκουν τρόπους νέων αγκυλώσεων και παραπληροφόρησης. 20 χρόνια ζημίας και καταστροφής οδήγησαν σε ένα τέλος και τώρα οι ίδιοι άνθρωποι που κατέστρεψαν, καθοδηγούν ανύπαρκτες και αόρατες προτάσεις που μόνο σκοπό έχουν την προσωπική τους επιβίωση και την ύπαρξή τους».

Τόνισε δε ότι: «Είναι αυτή που προκαλέσατε εσείς οι εργαζόμενοι, αγκαλιάζοντας το σχέδιο και την προοπτική διάσωσης ενός υπό καταστροφή ναυπηγείου. Αυτή η αίσθηση μου έδωσε τη δύναμη να προχωρήσω, να ξεπεράσω ανυπέρβλητα εμπόδια, μαζί με τα αρμόδια υπουργεία, να οδηγήσουμε τη διάσωση, να περάσει με νόμο στη Βουλή και έχοντας την διαβεβαίωση ότι ο νόμος θα κατατεθεί μέχρι τις 12 Μαΐου, μπορώ να οραματίζομαι την επόμενη μέρα μαζί σας», καταλήγοντας ότι οι «δυνάμεις αδράνειας, συκοφαντίας και ψεύδους θα ηττηθούν».

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το σχολείο κατάρτισης εκπαιδευτών Αστυνομικών Σχολών

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε σήμερα, Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2022, το σχολείο κατάρτισης εκπαιδευτών Αστυνομικών Σχολών, το οποίο πραγματοποιήθηκε υπό την επιμέλεια της Σχολής Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης. Η εκπαίδευση πραγματοποιήθηκε, κατά το χρονικό διάστημα από 12 έως 30 Σεπτεμβρίου 2022, στις εγκαταστάσεις

Τελετή Ορκωμοσίας Νεοκαταταγέντων Δοκίμων Λιμενοφυλάκων εκπαιδευτικής σειράς 2022-2023

Παρουσία του Αρχηγού Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής Αντιναυάρχου Λ.Σ. Αλεξανδράκη Γεώργιου, τελέσθηκε σήμερα η ορκωμοσία ενενήντα επτά (97) νεοκαταταγέντων Δοκίμων Λιμενοφυλάκων εκπαιδευτικής σειράς 2022-2023. Στην τελετή που έλαβε χώρα στις εγκαταστάσεις της Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών Ναυτικού (ΣΜΥΝ), στο Ναυτικό

ΛΣ : Να μετακινείται ο φάκελος…Όχι ο πολίτης

Ποιος γνωρίζει ότι το slogan αυτό πρωτοξεκίνησε από το Υπουργείο Αιγαίου το 1998;;; Ποιος γνωρίζει ότι το slogan αυτό αποτέλεσε την πρώτη διαφήμιση των σημερινών Κ.Ε.Π.(Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών); Ποιος γνωρίζει ότι ο «προάγγελος» των σημερινών ΚΕΠ (τότε λέγονταν «Γραφεία τουΠολίτη»)

Ο Ερντογάν μηνύει τον αντιπρόεδρο της γερμανικής Βουλής

Στο εδώλιο του κατηγορουμένου κινδυνεύει να βρεθεί ο αντιπρόεδρος της γερμανικής Βουλής και αντιπρόεδρος των Φιλελευθέρων Βόλφγκανγκ Κουμπίκι, μετά τις πρόσφατες δηλώσεις του κατά του τούρκου προέδρου Ταγίπ Ερντογάν, τον οποίο χαρακτήρισε σε προεκλογική συγκέντρωση «μικρό αρουραίο των υπονόμων». Το