Ένας Ναύαρχος, στο τιμόνι του γραφείου του Σίμου Κεδίκογλου

Στο πλευρό του Σίμου Κεδίκογλου και μάλιστα αναλαμβάνοντας το τιμόνι του γραφείου του Υφυπουργού ΥΠ.Α.Α.Τ, τάσσεται ο Ναύαρχος του Λιμενικού ε.α., Ανδρέας Θεοφίλου.

Θα έλεγε κανείς, πως ο Σίμος επέλεξε το κατάλληλο πρόσωπο στην κατάλληλη θέση.

Ένας οραματιστής και τεχνοκράτης, με στόχο μόνο να εμφανίζεται στο κάδρο της επιτυχίας εκείνων που μέσα από πολιτικές και πρωτοβουλίες, δράσεις και έργα μεταρρύθμισης και εκσυγχρονισμού, διαμορφώνουν το ελπιδοφόρο αποτέλεσμα για ανακούφιση και ευζωία των πολιτών.

Ο Ανδρέας Θεοφίλου, δηλώνει πως συμπορεύεται με τον Σίμο Κεδίκογλου, που πέραν των άλλων είναι άνθρωπος, και αυτή η έννοια περικλείει τα πάντα.

Ο κ.Θεοφίλου είναι Αξιωματικός που επί 30 έτη διετέλεσε και υπηρέτησε ως επικεφαλής σε επιτελικές επιχειρησιακές διπλωματικές και κομβικές θέσεις στο ΥΝΑΠ. Δεν τον ενδιέφεραν ποτέ οι θέσεις εξουσίας και ο παραγοντισμός, παρά μόνο το αποτέλεσμα. Δεν θα μπορούσε να έχει καλύτερο συνεργάτη ο Σίμος.

@ Ο Ανδρέας Θεοφίλου είναι νεοεκλεγείς στο ΔΣ της ένωσης αποστράτων του Λιμενικού σώματος και  εκτελεστικός γραμματέας του σωματείου των αφυπηρετησάντων του ΛΣ.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μεταναστευτικές ροές: «Αποσυμπίεση» στην Ελλάδα, μεγάλη αύξηση στην Κύπρο

Ενδιαφέροντα στοιχεία για την διαχείριση του μεταναστευτικού ζητήματος στη Γηραιά Ήπειρο προκύπτουν από την έκθεση της Ευρωπαϊκής Υπηρεσίας Υποστήριξης για το Άσυλο με τα στοιχεία να αποτυπώνουν μία ξεκάθαρη αποκλιμάκωση όσον αφορά στην Ελλάδα, την ώρα που άλλες χώρες βιώνουν πιέσεις

Viral: Ψαράς ανασύρει ψάρι – τέρας βάρους 177 κιλών και μήκους 2,5 μέτρων από τον βυθό της Νορβηγίας

Ένα ψάρι – τέρας ανέσυρε από τα παγωμένα νερά της Νορβηγίας ο Βρετανός ψαράς Πολ Στίβενς. Το ψάρι πρόκειται για έναν ιππόγλωσσο βάρους 177 κιλών και με μήκος 2, 5 μέτρων!   Με βάση τις διαστάσεις του ψαριού, η ηλικία

Απεργία στο λιμάνι Felixstowe του Ηνωμένου Βασιλείου από τις 21 εως τις 29 Αυγούστου

Αποκαλύφθηκαν κάποιες λεπτομέρειες για την μεγάλη απεργία στο λιμάνι Felixstowe, η οποία θα προκαλέσει περαιτέρω αποσταθεροποίηση στη μεταφορά των ευρωπαϊκών εμπορευματοκιβωτίων. Πιο συγκεκριμένα, περίπου 1.900 εργαζόμενοι στο μεγαλύτερο λιμάνι εμπορευματοκιβωτίων του Ηνωμένου Βασιλείου, θα πραγματοποιήσουν οκταήμερη απεργία από τις 21

Navibulgar: Εξαγορά τεσσάρων eco-lake bulk carriers έναντι $128 εκατομμυρίων

Η ναυτιλιακή εταιρεία Navibulgar αναμένεται να καταβάλει 128 εκατομμύρια δολάρια σε τέσσερα eco-lake handysize bulk carriers. Πιο συγκεκριμένα, αναφέρεται ότι η βουλγαρική πλοιοκτήτρια εταιρεία παράγγειλε πλοία από το ναυπηγείο Yangzijiang στο πλαίσιο των σχεδίων επέκτασης και ανανέωσης του στόλου της.