Ενημερωτική επίσκεψη Π.Ο.Ε.Π.Λ.Σ. στο Κεντρικό Λιμεναρχείο Ρόδου

Στο πλαίσιο των ενημερωτικών επισκέψεων της Π.Ο.Ε.Π.Λ.Σ. σε Λιμενικές Αρχές, κλιμάκιο της Ομοσπονδίας μας αποτελούμενο από τον Πρόεδρο Τσιάνο Παναγιώτη, τον Οργανωτικό Γραμματέα Σαμαρά Ευστάθιο και τον Ταμία Γαλάνη Χρήστο την Πέμπτη 20-1-22 βρέθηκε στο Κεντρικό Λιμεναρχείο Ρόδου.

Η Ομοσπονδία μας, από κοινού με το προεδρείο της ΕΠΛΣ Δωδεκανήσου,  ενημέρωσε τους συναδέλφους για όλα τα τρέχοντα ζητήματα και κατέγραψε τα προβλήματα, που τους απασχολούν.

Τα στελέχη Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., που υπηρετούν τόσο στο Κ.Λ. Ρόδου όσο και στις υπόλοιπες Λιμενικές Αρχές της Δωδεκανήσου έχουν επιδείξει διαχρονικά ανιδιοτέλεια και υπερεργάζονται διαρκώς προκειμένου να εκτελέσουν στο ακέραιο την αποστολή τους και αναμένουν να αναγνωριστεί το έργο και η προσφορά τους με πράξεις!

Με τα συμβούλια τακτικών μεταθέσεων επιτέλους να συγκαλούνται εντός χρονοδιαγράμματος τα στελέχη αξιώνουν αφενός να δικαιωθούν οι εγκλωβισμένοι από τις «παραδοχές» των προηγούμενων συμβουλίων και αφετέρου προσδοκούν στην ενίσχυση των Λιμενικών Αρχών πρώτης γραμμής.

Αποτελεί χρέος μας να αντισταθούμε σε όσους κάθε φορά συνασπίζονται προκειμένου να διαιωνιστεί η άνιση κατανομή, η αδικία και η εξάρτιση των στελεχών Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. από διαδρομές πελατειακού τύπου.

Στο περιθώριο της επίσκεψής μας συναντηθήκαμε με το προεδρείο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Δωδεκανήσου όπου συζητήθηκαν οι δράσεις και οι συνεργασίες, που μπορούν να αναπτυχθούν με απώτερο σκοπό την επίλυση των κοινών προβλημάτων.

Ευχαριστούμε τον Διοικητή 8ης ΠΕ.ΔΙ.Λ.Σ. Αρχιπλοίαρχο ΛΣ Χαμέτη Παντελή, τον Λιμενάρχη Κ.Λ. Ρόδου Πλοίαρχο ΛΣ Τάτη Σπυρίδωνα, τον Πρόεδρο Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Δωδεκανήσου Ανδρουλάκη Μανώλη και κυρίως τους συναδέλφους μας και το Δ.Σ. της ΕΠΛΣ Ν. Δωδεκανήσου για την άψογη φιλοξενία.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Επενδύσεις $4,1 δισ. στην αγορά μεταχειρισμένων πλοίων από τους Έλληνες εφοπλιστές

Της Αναστασίας Βαμβακά Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζονται οι επενδύσεις στην αγορά μεταχειρισμένων πλοίων από τους Έλληνες εφοπλιστές, με τα στοιχεία της Allied Shipping Research να αναφέρουν πως έχουν επενδύσει μέσα στο 2022 ήδη 4,157 δισεκατομμύρια δολάρια για την αγορά 196

Αυξημένο διεθνές ενδιαφέρον για κορυφαία ναυτιλιακή συνάντηση στην Αθήνα

Το φετινό Ετήσιο Διεθνές Συνέδριο του International Propeller Club of the United States ολοκληρώθηκε με επιτυχία την περασμένη εβδομάδα στην Αθήνα, ενώπιον εκατοντάδων αντιπροσώπων από όλο τον κόσμο που παρακολούθησαν ένα πρόγραμμα υψηλού επιπέδου συζητήσεων και κεντρικών ομιλιών από αξιωματούχους

Πόλεμος προσφορών στα σούπερ μάρκετ αλλά και νέο «τσουνάμι» ανατιμήσεων

Έως και το 50% των προϊόντων στα ράφια βγαίνουν σε προσφορά με όλο και μεγαλύτερα ποσοστά εκπτώσεων, την ώρα που οι προμηθευτές και οι αλυσίδες παύουν να συγκρατούν τις αυξήσεις στις τιμές. Στο 3% εκτιμάται ότι θα φθάσει η μείωση

Βραζιλία: Τουλάχιστον τρεις νεκροί, 14 τραυματίες, πολλοί αγνοούμενοι στην κατάρρευση γέφυρας

Τουλάχιστον τρεις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και άλλοι 14 τραυματίστηκαν όταν κατέρρευσε γέφυρα στην πολιτεία Αμαζόνας της Βραζιλίας, ανακοίνωσαν οι αρχές, που δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο ο απολογισμός των θυμάτων να γίνει ακόμη πιο βαρύς, καθώς αγνοούνται αρκετοί ακόμη.